Nye kunder 10 min gratis

Munken som hjemsøkte

Gjenferd, husrens og spådom er noe som mange er nysgjerrige på. Flere av oss har kanskje tenkt at vi trenger disse tingene for å kunne gå videre i livet?

Munken som hjemsøkte
Munken som hjemsøkte

Jeg er velsignet med ulike gaver, en av dem er at jeg er klarsynt. Dersom noen trenger eksperthjelp med å rense sitt hjem, så finnes jeg på spåtelefonen for å gi dem eksperthjelp på min måte. Det er ikke bare vi levende som trenger klarsynt veiledning, men også de som far satt seg fast på en andre siden kan ha behov for guiding, fjernhealing, eksperthjelp og spådom for å finne tilbake til riktig vei.

For en stund siden fikk jeg en telefon fra en bekjent hvor hun fortalte at hun opplevde at det var gjenferd i hennes hjem. Dette hadde begynt etter at hun hadde vært hos en venninne som var svært redd etter å ha sett skygger bevege seg og ting hadde flyttet på seg. Min venn er veldig interessert i den åndelige verden, og tidligere fått eksperthjelp av klarsynte. Sammen hadde hun og venninnen forsøkt å rense hjemmet og drive bort de mørke skyggene som forstyrret. Deres rensingsritual så ut til å virke i venninnens hjem, ettersom det ble roligere der.

Men det gikk ikke like lett hos min bekjente. Den negative energien som de hadde fått utryddet hos venninnen, så ut til å følge med min bekjente hjem. Hennes barn våknet opp på nettene og skrek, hunden bjeffet og selv så hun en mørkkledd munk smyge seg rundt. Dette virket svært skremmende på hele familien, og derfor søkte hun eksperthjelp hos meg. Jeg dro til henne og forsøkte å oppnå kontakt og prøvde å finne svar.

Jeg ble veldig overrasket over hva jeg fant ut. Mange ganger kommuniserer ånder gjennom å sende meg og andre klarsynte, bilder og stemmer som skal fortelle deg hvem de er og hvorfor de er der. Og dette var akkurat det som skjedde denne dagen. Jeg fikk kontakt med en mann kledd i lang mørk kåpe, med en lue som var dratt ned i ansiktet. Han fortalte at han var på jakt etter lyset som skulle befri han. Og da han tok av seg luen fikk jeg øye på et grusomt syn, nemlig et deformert ansikt av råttent kjøtt med larver som kravlet rundt. Jeg ba han fortelle meg hva som hadde hendt.

Han fortalte at han var en munk som levde på 1300-tallet, i et kloster. Han sa at han elsket sitt liv, det å lese tekster, skrive og gjøre hagearbeid. Men det han leste i tekstene stemte ikke overens med det som kirkens menn lærte folket. Jeg konfronterte prestene og viste dem hva tekstene egentlig fortalte. Det skulle jeg ikke ha gjort.

Man måtte aldri si i mot kirkens menn. Biskopen kalte han forræder og utestengte munken fra klosteret. Han fikk en forbannelse over seg og fikk ikke bli begravd under hellig jord. Utstøtt og forvirret vandret han rundt i flere år til han til slutt døde av sykdom og sorg. Det eneste han ønsket var å spre kjærlighetens budskap, men ble bare møtt med hat. Jeg sa til han ”Du er perfekt som du er, du har ikke gjort noe galt. Du er et offer for din tids maktelite. Du er din egen herre.” jeg ga han en klem. Plutselig ble han forvandlet til en lysstråle. Han takket meg og forsvant. Der sto jeg igjen, den klarsynte. Mitt hjertet ble fyllt av glede. Jeg lært en ting av denne opplevelsen, man må ikke dømme folk ut fra utseende. Fortellinger som ”Skjønnheten og Udyret” er eksempler på historier som illustrerer dette. Etter en husrens er nå hjemmet til min venn fritt for besøk fra den åndelige verden.

Nå kunne munken leve i sitt lys å føle seg trygg på dette. Klarsynt veiledning, eksperthjelp, spådom, synsk, spåtelefon, fjernhealing, spådame, spåkone, krystallkule er stikkord som hjalp meg i å hjelpe munken og min venn. Jeg er svært takknemlig for å hjelpe disse, Og som spåkone, spådame, klarsynt eller synsk føler man seg ofte beæret over å bli spurt om å bruke evnene sine til noe så nyttig og viktig. Tenk at min eksperthjelp kunne gi livet tilbake til både munken og familien til min venn.

Jeg dro til min venn en uke etter opplevelse. Der var alt blitt rolig og ting var som tiden før Munken flyttet inn. Vi var begge blitt klokere av denne hendelsen.

Artikkelforfatter: L. Jensen

 

Vil du snakke om Munken som hjemsøkte ring til:

 
Alma
Ledig
 
Medium, Pendel, Englekort, Tarotkort, Synsk, Heks, Eksperthjelp, Spådame, Spåtelefon, Spåkone

Alma er spådame som kan hjelpe deg med å hjelpe deg selv. Hun kan spå deg om det du...

Bloggere
 
Magdalena
Ledig
 
Drømmetydning, Tarotkort, Klarsynte, Englekort, Spådame, Spåtelefon, Eksperthjelp, Spåtjenester, Synsk, Synske

En åndelig hvit heks som gir deg spåtjenester. Som spådame bruker hun tarotkort,...

Bloggere
 
Susanne
Ledig
 
Spådame, Eksperthjelp, Medium, Pendel, Spåkone, Spåtelefon, Klarsynt, Synsk, Synske, Klarsynte

Susanne er en spådame som hjelper deg når du behøver noen som lytter og gir klare...

 
René
Utlogget
 
Healing, Klarsynt, Spåmann, Tarotkort, Klarsynte, Drømmetydning, Eksperthjelp, Medium, Spåtelefon, Spåtjenester

René er en varm, respektfull og empatisk mann som vil ha alles beste. Hvis du ringer...

 
 

Artikkelforslag til deg

Sol horoskop

Sol horoskop

2051 visninger

Sol horoskop tilbyr dagens horoskop, ukeshoroskop og kinesisk horoskop

 
Klarsynte tilbyr eksperthjelp til politiet

Klarsynte tilbyr eksperthjelp til politiet

2422 visninger
Selv politiet står fast iblant, og må kalle inn eksperthjelp fra klarsynte. Eksperthjelp er viktig.
 
Drømmedagbok

Drømmedagbok

7826 visninger
Det å drømme er noe rart og diffust. Hva er det som gjør at vi drømmer akkurat det vi drømmer? Og hvordan skal vi forholde oss til de?
 
 
 
 

Prisen for å ringe vår teletorgtjeneste på 820 97 030 er 26 kr/min. Du betaler via telefonregningen

Få beskjed når vi tilbyr gratisminutter!
Feil mobilnummer
Feil e-postadresse
 

 Trykk her for å ringe nå!820 97 030 26 kr/min
Denne siden bruker cookies. Hvis du godtar dette, trykk på knappen. Les mer
Aksepterer