Nye kunder 10 min gratis

Psykiske overlevelsestips

Det er visse ting du kan gjøre for å forandre en situasjon. I dag har vi fokuset vårt på å forandre en situasjon bare ved å tappe inn i dine psykiske evner.

Psykiske overlevelsestips
Psykiske overlevelsestips

Mange mennesker har hørt ordspråket “sinn over sak”. Tatt det i betraktning, finnes det kanskje måter hvor du kan forbedre din situasjon bare ved å bruke sinnet ditt.
La oss ta en arbeidsplass som et eksempel. Nå for tiden er det færre og færre jobber. Du kan også være utrolig god i det du  gjør, allikevel kan jobben din være i fare. Ikke vær redd for å miste jobben.

Bruk dine psykiske evner til å slippe alle negative tanker. Fortsett med å bruke sinnet ditt for å komme over disse redsler. Dette kan muligens redde jobben din og gjøre deg til et lykkeligere menneske.

Det første overlevelses tipset er altså å forbedre tankeprosessen og å forandre ditt tankemønster. Dette kan hjelpe deg over tid. Det er fremdeles mange aktive studier som handler om å  forstå hva sinnet er i stand til, så ikke trekk på skuldrene av dine psykiske evner. Hvis du prøver denne metoden kan du bli i stand til å snu din situasjon fullstendig.

Et annet tips er å slippe ting du ikke kan kontrollere. Hvis du skulle miste jobben din, da får du bare slippe den. Du må ha kontroll over dine følelser hele tiden. Tving sinnet ditt til å tenke på en annen måte. Denne prosessen går inn i sinnet ditt for å forandre utfallet av deg.

 

Vil du snakke om Psykiske overlevelsestips ring til:

 
Briana
Ledig
 
Medium, Spåkone, Eksperthjelp, Spåtjenester, Spåtelefon, Spådame

presentation kommer snart

 
Anki
Ledig
 
Klarsynt, Eksperthjelp, Medium, Spåkone, Spådame, Spåtjenester

Er du ute etter en god lytter? Som kan spå deg i tarot og som virkelig tar deg på...

 
Ylva
Ledig
 
Spåkone, Klarsynt, Klarsynte, Spåtelefon, Tarotkort, Spåtjenester
Ylva er en synsk spådame på spåtelefonen. Hun kan spå deg i tarottv kort og er en...
 
Ella
Opptatt
 
Spådame, Tarotkort, Eksperthjelp, Spåtjenester, Spåtelefon, Drømmetydning

presentation kommer snart

 
 

Artikkelforslag til deg

Slik eliminerer du blokkeringer og samler spredt energi

Slik eliminerer du blokkeringer og samler spredt energi

12338 visninger

Hver og en av oss vil være enkle bytter for distraksjoner og stress i den materielle verden. Enten det er en livsendrende hendelse, arbeid eller familieforhold, hvis vi ikke praktiserer oppmerksomt nærvær, blir vår energi usammenhengende.

 
Seks tegn på at man har en sjette sans

Seks tegn på at man har en sjette sans

12406 visninger

Klarsynte har en sterkere sjette sans, som gjør at de kan føle, se, høre og lukte ting som mannen i gata ikke kan. Uten veiledning kan dette være veldig skummelt for en person som ikke forstår hva som skjer med dem. Følgende er en kort liste over seks tegn som klarsynte bør være oppmerksom på.

 
Hva er aktiv meditasjon og hvilke fordeler har det?

Hva er aktiv meditasjon og hvilke fordeler har det?

3023 visninger

Det er magi i dette øyeblikket. Uten å gjøre noe utenom det vi allerede gjør, å være hvor som helst, bortsett fra hvor vi allerede er, og å vite hva vi allerede vet, er det magisk klart og tilgjengelig for oss å oppleve. Men det er noe som holder oss tilbake fra å få tilgang til denne magien - og det er tankene.

 
 
 
 

Prisen for å ringe vår teletorgtjeneste på 820 97 030 er 26 kr/min. Du betaler via telefonregningen

Få beskjed når vi tilbyr gratisminutter!
Feil mobilnummer
Feil e-postadresse
 

 Trykk her for å ringe nå!820 97 030 26 kr/min
Denne siden bruker cookies. Hvis du godtar dette, trykk på knappen. Les mer
Aksepterer