KVALITETSSIKRET TJENESTE
GODKJENTE MEDIUM
Spåtjenester

820 97 030

26 kr/min

 

 

Slik eliminerer du blokkeringer og samler spredt energi

Hver og en av oss vil være enkle bytter for distraksjoner og stress i den materielle verden. Enten det er en livsendrende hendelse, arbeid eller familieforhold, hvis vi ikke praktiserer oppmerksomt nærvær, blir vår energi usammenhengende.


Slik eliminerer du blokkeringer og samler spredt energi
Slik eliminerer du blokkeringer og samler spredt energi

Når disse blokkeringene repeteres, skaper det en negativ syklus som påvirker mange aspekter av vårt liv og vår skjebne.

 

Selv om det alltid er viktig å søke personlig veiledning, er omdirigering av energi en indre reise. Med andre ord var jeg eneansvarlig for å få det til å skje i mitt liv.* Vi er energivesener, så fokuser først på kroppen

En stor porsjon av hjernen vår er nærmest repeterende av natur, noe som betyr at vi kan opptre repeterende i mange av våre daglige oppgaver. Det jeg spiste spilte en stor rolle i fysisk energi som behøvdes for å fordøye maten.

 

Jeg vokste opp med det tradisjonelle amerikanske kostholdet, tungt på kjøtt og behandlet mat og spiste vanligvis tre ganger om dagen. Jeg opplevde at om jeg byttet til lettere mat som grønnsaker, ga jeg kroppen en pause med mer energi den kunne  bruke. Det var så enkelt som å faste med jevne mellomrom. Jeg gjorde det i mitt eget tempo, men presset på for å ta det videre. En åndelig veileder kan være nyttig med råd som passer for deg, men hvis du persisterer og følger dette løpet, har du mer energi over tid.* Avrunding av spredt energi

Jeg fant riktig veiledning fra Yogis og andre som har kunnskap om Breatherianism, og var klar for å fokusere mine energier for å gjenskape meg selv. Den første delen er meditasjon, som praktisert på riktig måte vil virke kontraintuitiv fordi den er basert på å fjerne tankene dine. Men å praktisere denne disiplinen gjør at din sanne bevissthet kan overstyre det reaktive sinnet, som er ansvarlig for blokkeringene dine.

 

EFT eller Emotional Freedom Technique virket som et fullt frontalangrep på blokkeringene i min energikrigføring. Det er enkelt og kan være selvopplært, men en utøver på områder som Reiki kan påskynde prosessen. Teknikken er basert på å åpne kroppens meridianer ved å bare trykke på dem. Mens jeg verbalt bekreftet det som blokkerte meg fra det jeg ønsket, bidro disse punktene til å samle farlige energier i en positiv retning. Uansett om det er emosjonelt eller fysisk, opplevde jeg EFT å være et kraftig våpen for forandring.

 

Frekvensheling, som EFT, er lett å gjøre og tilgjengelig for alle som har en internett-tilkobling. Vi bombarderes med frekvenser som har negative effekter i en verden mettet av WiFi og annen cellulær kommunikasjon. Som musiker og lydingeniør var jeg overrasket over at det ble introdusert en standard for A440-tuning i midten av det 20. århundre, som stimulerer sentralnervesystemet, sammenlignet med den gamle standarden på A432.

 

De gode nyhetene er at jeg fant mange frekvenser som motvirker de dårlige frekvensene. Hver frekvenstone fra 174hz, 285hz, 396hz, 528hz og andre redigerte mine spredte energier slik jeg behøvde. Det var ikke behov for å meditere eller konsentrere seg, det holdt å spille tonen lett i bakgrunnen mens jeg gjorde mine vanlige oppgaver rundt om i huset.

 

Nøkkelen til å eliminere blokkeringer og samle spredte energier er standhaftighet. Hvis du ønsker mer ut av livet for å oppnå dine livsoppgaver, er det viktig å starte tidlig, for mest mulig lykke.

 

Vil du snakke om Slik eliminerer du blokkeringer og samler spredt energi ring til:

 
Cleo
Ledig
 
Eksperthjelp, Tarotkort, Spåtelefon, Spåtjenester, Klarsynt, Spådame

Presentasjonen kommer snart

 
Sophia
Ledig
 
Spådame, Healing, Heks, Englekort, Drømmetydning, Pendel
Det her er Sophia, hun arbeider med lys og kjærlighet og har tett kontakt med...
 
Anki
Ledig
 
Klarsynt, Eksperthjelp, Medium, Spåkone
Er du ute etter en god lytter? Som kan spå deg i tarot og som virkelig tar deg på alvor?
Bloggere
 
Jannike
Ledig
 
Heks, Klarsynt, Pendel, Spådame, Drømmetydning, Spåkone, Eksperthjelp, Synsk, Healing, Medium
Klarsynt spådame som bruker ulike verktøy for å gi deg den hjelpen du trenger når...
 
 

Artikkelforslag til deg

Psykiske overlevelsestips

Psykiske overlevelsestips

1867 visninger
Det er visse ting du kan gjøre for å forandre en situasjon. I dag har vi fokuset vårt på å forandre en situasjon bare ved å tappe inn i dine psykiske evner.
 
Seks tegn på at man har en sjette sans

Seks tegn på at man har en sjette sans

9854 visninger
Klarsynte har en sterkere sjette sans, som gjør at de kan føle, se, høre og lukte ting som mannen i gata ikke kan. Uten veiledning kan dette være veldig skummelt for en person som ikke forstår hva som skjer med dem. Følgende er en kort liste over seks tegn som klarsynte bør være oppmerksom på;
 
Håndtering av frykt for døden

Håndtering av frykt for døden

3798 visninger
Svar på hva som skjer etter døden er diskuterbare, og vi sitter alle å gjetter og håper. Døden skremmer nesten alle, men kan håndteres effektivt ved å utvikle sterke håndteringsstrategier.
 
 
 
 

Prisen for å ringe vår teletorgtjeneste på 820 97 030 er 26 kr/min. Du betaler via telefonregningen

Gå ikke glipp av det når vi gir bort gratis minutter! Fyll i dine opplysninger her:
 

 Trykk her for å ringe nå!820 97 030 26 kr/min
Denne siden bruker cookies. Hvis du godtar dette, trykk på knappen. Les mer
Aksepterer