VIL DU HELLER HA FAKTURA?
RING 21492000
Spåtjenester

820 97 123  

29,90 kr/min  

 

Slik eliminerer du blokkeringer og samler spredt energi

Hver og en av oss vil være enkle bytter for distraksjoner og stress i den materielle verden. Enten det er en livsendrende hendelse, arbeid eller familieforhold.

Slik eliminerer du blokkeringer og samler spredt energi
Slik eliminerer du blokkeringer og samler spredt energi

Når disse blokkeringene repeteres, skaper det en negativ syklus som påvirker mange aspekter av vårt liv og vår skjebne. 

Selv om det alltid er viktig å søke personlig veiledning, er omdirigering av energi en indre reise. Med andre ord var jeg eneansvarlig for å få det til å skje i mitt liv.

* Vi er energivesener, så fokuser først på kroppen

En stor porsjon av hjernen vår er nærmest repeterende av natur, noe som betyr at vi kan opptre repeterende i mange av våre daglige oppgaver. Det jeg spiste spilte en stor rolle i fysisk energi som behøvdes for å fordøye maten. 

Jeg vokste opp med det tradisjonelle amerikanske kostholdet, tungt på kjøtt og behandlet mat og spiste vanligvis tre ganger om dagen. Jeg opplevde at om jeg byttet til lettere mat som grønnsaker, ga jeg kroppen en pause med mer energi den kunne  bruke. Det var så enkelt som å faste med jevne mellomrom. Jeg gjorde det i mitt eget tempo, men presset på for å ta det videre. En åndelig veileder kan være nyttig med råd som passer for deg, men hvis du persisterer og følger dette løpet, har du mer energi over tid.

* Avrunding av spredt energi

Jeg fant riktig veiledning fra Yogis og andre som har kunnskap om Breatherianism, og var klar for å fokusere mine energier for å gjenskape meg selv. Den første delen er meditasjon, som praktisert på riktig måte vil virke kontraintuitiv fordi den er basert på å fjerne tankene dine. Men å praktisere denne disiplinen gjør at din sanne bevissthet kan overstyre det reaktive sinnet, som er ansvarlig for blokkeringene dine. 

EFT eller Emotional Freedom Technique virket som et fullt frontalangrep på blokkeringene i min energikrigføring. Det er enkelt og kan være selvopplært, men en utøver på områder som Reiki kan påskynde prosessen. Teknikken er basert på å åpne kroppens meridianer ved å bare trykke på dem. Mens jeg verbalt bekreftet det som blokkerte meg fra det jeg ønsket, bidro disse punktene til å samle farlige energier i en positiv retning. Uansett om det er emosjonelt eller fysisk, opplevde jeg EFT å være et kraftig våpen for forandring. 

Frekvensheling, som EFT, er lett å gjøre og tilgjengelig for alle som har en internett-tilkobling. Vi bombarderes med frekvenser som har negative effekter i en verden mettet av WiFi og annen cellulær kommunikasjon. Som musiker og lydingeniør var jeg overrasket over at det ble introdusert en standard for A440-tuning i midten av det 20. århundre, som stimulerer sentralnervesystemet, sammenlignet med den gamle standarden på A432. 

De gode nyhetene er at jeg fant mange frekvenser som motvirker de dårlige frekvensene. Hver frekvenstone fra 174hz, 285hz, 396hz, 528hz og andre redigerte mine spredte energier slik jeg behøvde. Det var ikke behov for å meditere eller konsentrere seg, det holdt å spille tonen lett i bakgrunnen mens jeg gjorde mine vanlige oppgaver rundt om i huset. 

Nøkkelen til å eliminere blokkeringer og samle spredte energier er standhaftighet. Hvis du ønsker mer ut av livet for å oppnå dine livsoppgaver, er det viktig å starte tidlig, for mest mulig lykke. Em tremger ikke alltid eksperthjelp, men noen ganger er det bra med kunnskap og råd.

 

Vil du snakke om Slik eliminerer du blokkeringer og samler spredt energi ring til:

 
Evy
Ping meg
 
Drømmetydning, Healing, Medium, Pendel, Spådame, Spåkone, Synsk, Eksperthjelp, Spåtelefon, Spåtjenester

Evy er healer som sammen med sine englekort og kontakter i engleverden hjelper deg med...

Bloggere
 
Jannike
Ping meg
 
Heks, Klarsynt, Pendel, Spådame, Drømmetydning, Spåkone, Eksperthjelp, Synsk, Healing, Medium

Klarsynt spådame som bruker ulike verktøy for å gi deg den hjelpen du trenger når du...

 
Hannele
Ping meg
 
Healing, Eksperthjelp, Spådame, Heks, Synsk, Spåtjenester, Spåkone, Spåtelefon, Tarotkort, Medium

Ring Hannele, hun kan hjelpe deg med veiledning og kanalisering når du har spørsmål....

 
Liza
Ping meg
 
Pendel, Synsk, Medium, Healing, Synske, Spådame, Eksperthjelp, Spåtelefon, Spåkone, Spåtjenester

Liza er her på spåtelefonen for deg. Hun er synsk og tilbyr deg eksperthjelp av...

 
 

Artikkelforslag til deg

Klarsynt healer

Klarsynt healer

2560 visninger

Ved å søke en klarsynt healer vil en få hjelp til å bedre energiflyten i kroppen.

 
Kroppens chakraer er verktøy

Kroppens chakraer er verktøy

3368 visninger

Vi vet allerede om de syv store chakraene våre: kronechakra, pineal- eller tredje øyechakra, halschakra, hjertechakra, solarchakra, navle- eller harachakra, og rotchakra. 

 
Hvordan vennskap endres med alderen

Hvordan vennskap endres med alderen

8793 visninger

Vennskap er et av de grunnleggende forhold som mennesker deler. Hvis du har problemer med å danne vennskap med andre i dag, må du lese videre.

 
 
 
 

Prisen for å ringe vår teletorgtjeneste på 820 97 123 er 29,90 kr/min

Få beskjed når vi tilbyr gratisminutter!
Feil mobilnummer
Feil e-postadresse
 

 Trykk her for å ringe nå!820 97 123 29,90 kr/min
Denne siden bruker cookies. Hvis du godtar dette, trykk på knappen. Les mer
Aksepterer