KVALITETSSIKRET TJENESTE
GODKJENTE MEDIUM
Spåtjenester

820 97 030  

26 kr/min  

 

Slik får du tilgang til den åndelige og spirituelle verden.

Hvis du har hatt forutsetninger om at du kan ha overnaturlige evner, men har hatt problemer med å komme inn i en riktig mental tilstand for å virkelig dykke inn i det, bør du fortsett å lese. Selv om det krever litt øvelse og disiplin for å finpusse dine ferdigheter, vil du sannsynligvis oppleve at tilgang til det åndelige riket blir lettere over tid, spesielt hvis du følger mine råd.

Slik får du tilgang til den åndelige og spirituelle verden.
Slik får du tilgang til den åndelige og spirituelle verden.

Start med stillhet

Vi opplever mye i løpet av en dag, og hver bit av stimuli utenfra hindrer oss i å koble oss inn i hva våre høyere selv opplever hele tiden. En bestemt kontakt med ditt høyere selv er det første skrittet til å få tilgang til det åndelige riket.

Begynn med å sette deg på et sted hvor det er få eller ingen distraksjoner. Ikke spill noen musikk eller noe. Ikke bruk noen hjelpemidler som for eksempel mobiltelefon. Forplikt deg til å være stille. Lytt til stillheten. La ingenting annet ta din oppmerksomhet. Når du lytter, pust dypt inn, i en jevn rytme - inn gjennom nesen, ut gjennom munnen din.

Lær å meditere

Å lære å være stille og lytte er viktige ferdigheter for alle som ønsker å få tilgang til sine dypere psykiske evner. Evnen til å meditere er basert på å kunne stille tankene dine og lytte innover.

Begynn med å fjerne tankene dine fra alt og prøv å holde det slik i noen sekunder. Senere jobber du opp til et minutt, deretter to, deretter fem, og så videre. Jo raskere du klarer å komme i denne tilstanden og jo lenger du kan bli der, jo skarpere blir dine spirituelle evner.

Gjør bruk av verktøy innen spådom

Når du har lært hvordan du fokuserer oppmerksomheten innover, kan du bruke energiene til ulike verktøy for spådom. Runer, Tarot, Orakelkort, krystaller, lys, speil og lignende, inneholder alle en åndelig energi som du kan få tilgang til.

Ikke stress for å forstå disse tingene i begynnelsen. Hold dem i hendene dine. Føl deres energi. Bli kjent med dem på åndsnivå (tross alt er de alle ledninger til et mye større og komplekst område enn den fysiske verden).

Når du har utviklet et mer innadgående forhold til verktøyene dine, vil det bli tydeligere hva de har å si. Ikke vær redd for å bruke andre troverdige ressurser hvis du er i tvil. Å lære at du hadde rett, vil bare tjene til å styrke din tro på din evne til å få tilgang til det åndelige riket.

Ikke vær redd for å gjøre feil

Det er ikke noe rett og galt når det gjelder dine åndelige evner. Stol alltid på din intuisjon, og gjør alltid ting på den måten som virker mest riktig eller passende for deg. Hvis du føler at dine evner ikke er helt der de skal være, gå tilbake til start. Bli stille, re-fokuser energiene dine gjennom meditasjon, og ta deretter ditt neste steg inn i åndeverdenen.

 

Vil du snakke om Slik får du tilgang til den åndelige og spirituelle verden. ring til:

Bloggere
 
Yrsa
Ledig
 
Eksperthjelp, Englekort, Healing, Spådame, Pendel, Tarotkort

Presentation kommer snart

 
Viktoria
Ledig
 
Spåtjenester, Eksperthjelp, Spådame, Spåkone, Tarotkort, Spåtelefon
Viktoria er en positiv og sterk spådame som har lang erfaring med å spå. Hennes...
 
Liza
Ledig
 
Pendel, Synsk, Medium, Healing, Synske, Spådame

Liza er her på spåtelefonen for deg. Hun er synsk og tilbyr deg eksperthjelp av...

 
Ella
Ledig
 
Spådame, Tarotkort, Eksperthjelp, Spåtjenester, Spåtelefon, Drømmetydning

presentation kommer snart

 
 

Artikkelforslag til deg

Fem myter om klarsynte

Fem myter om klarsynte

11919 visninger
Det er mange myter rundt emnet klarsynthet. Her vil jeg gå igjennom 5 vanlige myter, og gi svar på hvert enkelt.
 
Klarsynt healer

Klarsynt healer

1772 visninger
Ved å søke en klarsynt healer vil en få hjelp til å bedre energiflyten i kroppen.
 
Drømmedagbok

Drømmedagbok

7611 visninger
Det å drømme er noe rart og diffust. Hva er det som gjør at vi drømmer akkurat det vi drømmer? Og hvordan skal vi forholde oss til de?
 
 
 
 

Prisen for å ringe vår teletorgtjeneste på 820 97 030 er 26 kr/min. Du betaler via telefonregningen

Få beskjed når vi tilbyr gratisminutter!
Feil mobilnummer
Feil e-postadresse
 

 Trykk her for å ringe nå!820 97 030 26 kr/min
Denne siden bruker cookies. Hvis du godtar dette, trykk på knappen. Les mer
Aksepterer