Nye kunder 10 min gratis

Sol horoskop

Sol horoskop tilbyr dagens horoskop, ukeshoroskop og kinesisk horoskop

Sol horoskop
Sol horoskop

Sol horoskop er gratis og omfatter dagens horoskop, ukeshoroskop og kinesisk horoskop. I tillegg kan man bestille gavehoroskop, få svar på spørsmål via e-post, lese det online tidsskriftet «Magic Magasin» og komme i kontakt med et antall spåoperatører. Sol horoskop er med andre ord utarbeidet av Magic Circle. Dette er igjen eid av det svenske Molendo AB. Når en klikker seg inn på sol horoskop skulle en kanskje tro at man kom til et horoskop utarbeidet for Sol, slik er det altså ikke. Det kan derfor være nyttig å se nærmere på hva sol.no er for slags side.

Sol eies av Allerkonsernet og er en nettportal eller en nyhetsformidler uten egne journalister. Sol er en miks av linker til diverse norske og utenlandske nyhetsformidlere, artikler og annonser som på sin side har sine nyhetsjournalister og skribenter. Sol lager en miks ut fra hva deres tilbakemeldinger sier at norske nettbrukere ønsker å lese. De mest leste temaene er bolig, motor, helse, reise og mat. Dette i henhold til sols egne sider. Mange har nok Sol som sin startside. Ukentlig har sol ca 8 millioner sidehenvisninger fra rundt en halv million nettlesere. Ut fra dette kan en tolke at mange brukere er innom sol sine sider flere ganger daglig.

Går man da inn på sol horoskop blir man, som ved alle andre tjenester fra sol, ledet over i en annens nettside. Denne gang til nettstedet magic.no som altså leverer denne tjenesten. Dagshoroskopene som tilbys gratis er ikke spesielt revolusjonære, i dag står det et jeg som skriver dette - for ordens skyld, jeg er stenbukk - kommer til å løse mine oppgaver på en tilfredsstillende måte, noe jeg selvsagt er glad for, ettersom jeg sitter og skriver dette. Det står også at noen stille og behagelige dager står for tur, joda, det er snart helg. Når det gjelder ukeshoroskopet står det at de som har med kreativt arbeid å gjøre, vil få en svært god uke. Vel, ok... personlig var jeg ute for å fotografere noe, godt nok i jobbsammenheng, men god uke?

Kom hjem, og oppdaget at jeg hadde glemt å sette minnekortet tilbake i kameraet. Så god uke? Det kinesiske horoskop er laget av Hai Lee Yang, eller Henning Hai Lee Yang som er hans fulle navn. Han er en norsk forfatter, astrolog og spåmann med kinesiske aner. Hans forfatterskap dreier seg om kinesisk og vestlig astrologi og spådomskunnskap. Han har også oversatt kinesiske bøker innen samme kategori. For ordens skyld sjekket jeg hva som stod for mitt vedkommende også her... Som tidligere nevnt er jeg stenbukk og født i 1960, altså helt på slutten av «grisens år». Her står det at jeg skal holde meg vekk fra sjefene mine.

Passer meg bra, jeg jobber fra hjemmekontor. Igjen er dette med fantasi og kunstnerisk uttelling trukket fram. Jeg må nok trippel sjekke minnekortet i kameraet bedre, får dobbeltsjekke at batteriet er fulladet også. Men så! Reiser i denne uken er dessverre ikke særlig gunstig. Hvordan i all verden kunne man vite at SAS sine piloter streiker denne uken? Ikke dårlig. Når meteorologene i tillegg melder om snø og sludd på fjelloverganger nå i begynnelsen av mai må jeg si at her var det treff. Greit, dette ble et lite skråblikk på sol horoskop og gratishoroskopet der, men verre eller bedre enn de du leser i avisen er de i hvert fall ikke. Konklusjonen blir nok at et mer proft oppsatt horoskop er mer til å stole på, kanskje jeg burde ringe noen?

 

Vil du snakke om Sol horoskop ring til:

 
Alma
Ledig
 
Medium, Pendel, Englekort, Tarotkort, Synsk, Heks, Eksperthjelp, Spådame, Spåtelefon, Spåkone

Alma er spådame som kan hjelpe deg med å hjelpe deg selv. Hun kan spå deg om det du...

 
Ella
Ledig
 
Spådame, Tarotkort, Eksperthjelp, Spåtjenester, Spåtelefon, Drømmetydning, Klarsynt, Synsk, Medium, Synske

Ella er en spådame som ønsker det beste for alle, med ærlighet og treffsikkerhet spår...

Bloggere
 
Susanne
Ledig
 
Spådame, Eksperthjelp, Medium, Pendel, Spåkone, Spåtelefon, Klarsynt, Synsk, Synske, Klarsynte

Susanne er en spådame som hjelper deg når du behøver noen som lytter og gir klare...

 
Adell
Utlogget
 
Tarotkort, Pendel, Medium, Englekort, Healing, Eksperthjelp, Synske, Spåmann, Spåtelefon, Spåtjenester

Adell veileder deg via sine tarotkort, englekort, gudinnekort, pendel og intuisjon....

 
 

Artikkelforslag til deg

Hvordan kan jeg utvikle mine mediale evner?

Hvordan kan jeg utvikle mine mediale evner?

4228 visninger

Uansett hvordan du gjør det for å utvikle dine mediale evner så er det en ting som er ekstremt viktig, du må våge å åpne deg for det du ikke ser. Du må stole på følelsene dine og tørre å kjenne på følelser som kan gjøre veldig vondt.

 
Å komme seg gjennom smerte

Å komme seg gjennom smerte

4119 visninger
I en perfekt verden ville våre liv være smertefri og full av noe annet enn glede. Selv om dette kanskje ikke er en realitet for oss alle, betyr det ikke at du ikke kan fortsette gjennom selv de tøffeste forholdene.
 
Munken som hjemsøkte

Munken som hjemsøkte

6659 visninger

Gjenferd, husrens og spådom er noe som mange er nysgjerrige på. Flere av oss har kanskje tenkt at vi trenger disse tingene for å kunne gå videre i livet?

 
 
 
 

Prisen for å ringe vår teletorgtjeneste på 820 97 030 er 26 kr/min. Du betaler via telefonregningen

Få beskjed når vi tilbyr gratisminutter!
Feil mobilnummer
Feil e-postadresse
 

 Trykk her for å ringe nå!820 97 030 26 kr/min
Denne siden bruker cookies. Hvis du godtar dette, trykk på knappen. Les mer
Aksepterer