KVALITETSSIKRET TJENESTE
GODKJENTE MEDIUM
Spåtjenester

820 97 030

26 kr/min

 

 

Sol horoskop

Sol horoskop tilbyr dagens horoskop, ukeshoroskop og kinesisk horoskop


Sol horoskop
Sol horoskop

Sol horoskop er gratis og omfatter dagens horoskop, ukeshoroskop og kinesisk horoskop. I tillegg kan man bestille gavehoroskop, få svar på spørsmål via e-post, lese det online tidsskriftet «Magic Magasin» og komme i kontakt med et antall spåoperatører. Sol horoskop er med andre ord utarbeidet av Magic Circle. Dette er igjen eid av det svenske Molendo AB. Når en klikker seg inn på sol horoskop skulle en kanskje tro at man kom til et horoskop utarbeidet for Sol, slik er det altså ikke. Det kan derfor være nyttig å se nærmere på hva sol.no er for slags side.

Sol eies av Allerkonsernet og er en nettportal eller en nyhetsformidler uten egne journalister. Sol er en miks av linker til diverse norske og utenlandske nyhetsformidlere, artikler og annonser som på sin side har sine nyhetsjournalister og skribenter. Sol lager en miks ut fra hva deres tilbakemeldinger sier at norske nettbrukere ønsker å lese. De mest leste temaene er bolig, motor, helse, reise og mat. Dette i henhold til sols egne sider. Mange har nok Sol som sin startside. Ukentlig har sol ca 8 millioner sidehenvisninger fra rundt en halv million nettlesere. Ut fra dette kan en tolke at mange brukere er innom sol sine sider flere ganger daglig.

Går man da inn på sol horoskop blir man, som ved alle andre tjenester fra sol, ledet over i en annens nettside. Denne gang til nettstedet magic.no som altså leverer denne tjenesten. Dagshoroskopene som tilbys gratis er ikke spesielt revolusjonære, i dag står det et jeg som skriver dette - for ordens skyld, jeg er stenbukk - kommer til å løse mine oppgaver på en tilfredsstillende måte, noe jeg selvsagt er glad for, ettersom jeg sitter og skriver dette. Det står også at noen stille og behagelige dager står for tur, joda, det er snart helg. Når det gjelder ukeshoroskopet står det at de som har med kreativt arbeid å gjøre, vil få en svært god uke. Vel, ok... personlig var jeg ute for å fotografere noe, godt nok i jobbsammenheng, men god uke?

Kom hjem, og oppdaget at jeg hadde glemt å sette minnekortet tilbake i kameraet. Så god uke? Det kinesiske horoskop er laget av Hai Lee Yang, eller Henning Hai Lee Yang som er hans fulle navn. Han er en norsk forfatter, astrolog og spåmann med kinesiske aner. Hans forfatterskap dreier seg om kinesisk og vestlig astrologi og spådomskunnskap. Han har også oversatt kinesiske bøker innen samme kategori. For ordens skyld sjekket jeg hva som stod for mitt vedkommende også her... Som tidligere nevnt er jeg stenbukk og født i 1960, altså helt på slutten av «grisens år». Her står det at jeg skal holde meg vekk fra sjefene mine.

Passer meg bra, jeg jobber fra hjemmekontor. Igjen er dette med fantasi og kunstnerisk uttelling trukket fram. Jeg må nok trippel sjekke minnekortet i kameraet bedre, får dobbeltsjekke at batteriet er fulladet også. Men så! Reiser i denne uken er dessverre ikke særlig gunstig. Hvordan i all verden kunne man vite at SAS sine piloter streiker denne uken? Ikke dårlig. Når meteorologene i tillegg melder om snø og sludd på fjelloverganger nå i begynnelsen av mai må jeg si at her var det treff. Greit, dette ble et lite skråblikk på sol horoskop og gratishoroskopet der, men verre eller bedre enn de du leser i avisen er de i hvert fall ikke. Konklusjonen blir nok at et mer proft oppsatt horoskop er mer til å stole på, kanskje jeg burde ringe noen?

 

Vil du snakke om Sol horoskop ring til:

Bloggere
 
Annie
Ledig
 
Englekort, Pendel, Spåtjenester, Klarsynte, Klarsynt, Spådame
Spåkonen Annie er dyktig på spådom, hun bruker tarotkort som gir deg tydelige svar....
 
Ulva
Utlogget
 
Klarsynt, Tarotkort, Klarsynte, Spåtjenester, Spåtelefon, Spåkone
Ulva er spådame på spåtelefonen. Hun er født klarsynt og venter på din samtale.
 
Liv
Utlogget
 
Klarsynt, Spåkone, Eksperthjelp, Medium
Liv veileder deg gjennom livets krumspring ved å kanalisere frem svarene for deg. Hun...
 
Ylva
Utlogget
 
Spåkone, Klarsynt, Klarsynte, Spåtelefon, Tarotkort, Spåtjenester
Ylva er en synsk spådame på spåtelefonen. Hun kan spå deg i tarottv kort og er en...
 
 

Artikkelforslag til deg

Å komme seg gjennom smerte

Å komme seg gjennom smerte

3681 visninger
I en perfekt verden ville våre liv være smertefri og full av noe annet enn glede. Selv om dette kanskje ikke er en realitet for oss alle, betyr det ikke at du ikke kan fortsette gjennom selv de tøffeste forholdene.
 
Hvordan kan jeg utvikle mine mediale evner?

Hvordan kan jeg utvikle mine mediale evner?

2504 visninger
Uansett hvordan du gjør det for å utvikle dine mediale evner så er det en ting som er ekstremt viktig, du må våge å åpne deg for det du ikke ser. Du må stole på følelsene dine og tørre å kjenne på følelser som kan gjøre veldig vondt.
 
Munken som hjemsøkte

Munken som hjemsøkte

6131 visninger
Gjenferd, husrens og spådom er noe som mange er nysgjerrige på. Flere av oss har kanskje tenkt at vi trenger disse tingene for å kunne gå videre i livet?
 
 
 
 

Prisen for å ringe vår teletorgtjeneste på 820 97 030 er 26 kr/min. Du betaler via telefonregningen

Gå ikke glipp av det når vi gir bort gratis minutter! Fyll i dine opplysninger her:
 

 Trykk her for å ringe nå!820 97 030 26 kr/min
Denne siden bruker cookies. Hvis du godtar dette, trykk på knappen. Les mer
Aksepterer