KVALITETSSIKRET TJENESTE
GODKJENTE MEDIUM
Spåtjenester

820 97 030 

26 kr/min

 

 

Spå i kort

I dag vil jeg la et menneske spå i kort for meg. Det var i hvertfall planen.


Spå i kort
Spå i kort

I dag skal det skje. I dag skal jeg la ett eller flere mennesker spå i kort for meg. Jeg vil teste dette, og jeg går til verket med et åpent sinn. Tarot, englekort, orakelkort, svarteper, uno, ja, hva vet jeg hva folk spår i. Bestemor spådde i kaffegrut, det går ikke her i huset etter at kapselmaskinen overtok for kokekaffen, lite kaffegrut i koppene her nå, ikke har jeg møtt ei svart katte i det siste heller. At svarte katter bringer ulykke er jeg ikke i tvil om etter at naboen kjørte av veien på glattisen for å bomme på den svarte katta som gikk rett ut i veien foran ham, skjebnen sa de gamle. I så fall om han hadde latt seg spå i kort den dagen, burde han sikkert visst at bilen burde stått hjemme. På den andre siden, om kortene hadde fortalt at en ulykke kom til å skje, ja da hadde han sikkert blitt utsatt for noe annet, kanskje noe langt verre. Bilen hadde tross alt kollisjonsputer.

Jeg begynte å forberede meg. Tarot inneholder spådommer av negativ art, ikke bare det, men det også. Englekort fokuserer på det positive. Dette leser jeg på diverse sider på nettet. Ok, jeg er ei pyse, kommer det noe negativt i min vei, vil jeg ikke vite om det... tror jeg.

Spørsmålet da blir jo hvor jeg finner en som vil spå i kort? Jeg kjenner ingen, tror jeg. Når jeg leser litt på nettet virker det som om de fleste har en slik kortstokk liggende, men de jeg kjenner har i hvertfall gjemt den godt, jeg har altså ikke hørt om noen som har en slik en. Jeg er heller ikke den som går bort til en vilt fremmed på gata og spør, heller. Nei, jeg får vende oppmerksomheten mot internettet. Mr. Google vet sikkert råd. Taster raskt, «Englekort». 13500 treff. «Fortid - nåtid - framtid, svarene finnes i englekort» står det på det første treffet som ikke er en annonse. Ring Mari, hun gir deg ærlige svar, står det. For kun 30 kroner pr minutt eller så, ligger sannheten åpen. For en skravlekopp som meg blir det fort dyrt. Et annet alternativ er å trekke et kort og få vite sannheten for 60 kroner.

Her... her er løsningen for meg. Kjøp ditt eget sett av kort, men pass på å få med veiledningen. Dobbeltsjekk at den er på norsk, står det. Oppsøk en alternativ bokhandel eller lignende, står det. Er det så enkelt? Blir ikke dette som å kjøpe ei legehåndbok og så starte med selvmedisinering? Jeg gikk i tenkeboksen. Dette ble vanskelig. Spå i kort skulle være enkelt. Jeg får satse på Mari, hun med de ærlige svarene om fortid, nåtid og framtid. Jeg får bare passe på at det er hun som snakker mest, at det ikke er jeg som får dette til å bli dyrt. 820 osv, nummeret tastes, og så er hun der, Mari. Svensk dame med behagelig stemme. Etter et bar innledende høflighetsfraser setter hun i gang, kort legges og sannheten formidles. Etter 10 minutter eller så avslutter jeg, 300 kroner fattigere, omtrent som en legetime, billigere enn en time hos tannlegen, men langt mindre smertefullt.

Ble jeg noe klokere? Kanskje. Det vil jo framtiden vise, men hvis det Mari sa stemmer, så bør jeg nok være mer oppmerksom på de menneskene som er rundt meg, de vil meg godt og kjærligheten skal komme til meg. Det siste hun sa var at jeg måtte åpne øynene, og ikke bare se innover i meg selv. Det har hun faktisk helt rett i.

 

Vil du snakke om Spå i kort ring til:

 
Mathias
Ledig
 
Healing, Synsk, Drømmetydning, Eksperthjelp, Spåmann, Spåtjenester

Mathias er en sjaman som hjelper deg med healing eller rådgivning. Han svarer ærlig...

 
Alma
Ledig
 
Medium, Pendel, Englekort, Tarotkort, Synsk, Heks
Alma er spådame som kan hjelpe deg med å hjelpe deg selv. Hun kan spå deg om det du...
 
Annikki
Ledig
 
Eksperthjelp, Klarsynt, Spåkone, Synsk, Spådame, Spåtelefon
Annikkis lange erfaring som medium er til stor hjelp når hun gir veiledning og...
Bloggere
 
Rebecca
Ledig
 
Englekort, Heks, Medium, Spåtelefon, Spåkone, Tarotkort, Drømmetydning
Rebecca er synsk med sterk intuisjon. Velkommen til å ringe Rebecca når du er ute...
 
 

Artikkelforslag til deg

 
 
 

Prisen for å ringe vår teletorgtjeneste på 820 97 030 er 26 kr/min. Du betaler via telefonregningen

Få beskjed når vi tilbyr gratisminutter!
Feil mobilnummer
Feil e-postadresse
 

 Trykk her for å ringe nå!820 97 030 26 kr/min
Denne siden bruker cookies. Hvis du godtar dette, trykk på knappen. Les mer
Aksepterer