Spå i kort

I dag vil jeg la et menneske spå i kort for meg. Det var i hvertfall planen. Å spå i kort er spennende

Spå i kort
Spå i kort

I dag skal det skje. I dag skal jeg la ett eller flere mennesker spå i kort for meg. Jeg vil teste dette, og jeg går til verket med et åpent sinn. Tarot, englekort, orakelkort, svarteper, uno, ja, hva vet vel jeg hva folk spår i.

Bestemor spådde i kaffegrut, det går ikke her i huset etter at kapselmaskinen overtok for kokekaffen, lite kaffegrut i koppene her nå, ikke har jeg møtt ei svart katte i det siste heller. At svarte katter bringer ulykke er jeg ikke i tvil om etter at naboen kjørte av veien på glattisen for å bomme på den svarte katta som gikk rett ut i veien foran ham.

"Skjebnen" sa de gamle. I så fall om han hadde latt seg spå i kort den dagen, burde han sikkert visst at bilen burde stått hjemme. På den andre siden, om kortene hadde fortalt at en ulykke kom til å skje, ja da hadde han kanskje blitt utsatt for noe annet, kanskje noe langt verre. Bilen hadde tross alt kollisjonsputer.

Jeg begynte å forberede meg. Å spå i kort kan inneholde spådommer av negativ art, ikke bare det, men det også. Englekort fokuserer på det positive. Dette leser jeg på diverse sider på nettet. Ok, jeg er ei pyse, kommer det noe negativt i min vei, vil jeg ikke vite om det... tror jeg.

Spørsmålet da blir jo hvor jeg finner en som vil spå i kort? Jeg kjenner ingen, tror jeg. Når jeg leser litt på nettet virker det som om de fleste har en slik kortstokk liggende, men de jeg kjenner har i hvertfall gjemt den godt, jeg har altså ikke hørt om noen som har en slik en eller som kan spå i kort.

Jeg er heller ikke den som går bort til en vilt fremmed på gata og spør "Hei du, kan du spå i kort?". Nei, jeg får vende oppmerksomheten mot internettet. Mr. Google vet sikkert råd. Taster raskt, «Englekort». 13500 treff. «Fortid - nåtid - framtid, svarene finnes i englekort» står det på det første treffet som ikke er en annonse. Ring Mari, hun kan spå i kort og gir deg ærlige svar, står det. 

Her... her er løsningen for meg. Kjøp ditt eget sett av kort, men pass på å få med veiledningen. Dobbeltsjekk at den er på norsk, står det. Oppsøk en alternativ bokhandel eller lignende, står det. Er det så enkelt? Blir ikke dette som å kjøpe ei legehåndbok og så starte med selvmedisinering?

Jeg gikk i tenkeboksen. Dette ble vanskelig. Spå i kort skulle være enkelt. Jeg får satse på Mari, hun med de ærlige svarene om fortid, nåtid og framtid. Jeg får bare passe på at det er hun som snakker mest, at det ikke er jeg som får dette til å bli dyrt. 820 osv, nummeret tastes, og så er hun der, Mari. Svensk dame med behagelig stemme. Etter et par innledende høflighetsfraser setter hun i gang, kort legges og sannheten formidles. Etter 10 minutter eller så avslutter jeg, billigere enn en time hos tannlegen, men langt mindre smertefullt.

Ble jeg noe klokere av å spå i kort? Kanskje. Det vil jo framtiden vise, men hvis det Mari sa stemmer, så bør jeg nok være mer oppmerksom på de menneskene som er rundt meg, de vil meg godt og kjærligheten skal komme til meg.

Det siste hun sa var at jeg måtte åpne øynene, og ikke bare se innover i meg selv. Det har hun faktisk helt rett i.

 
 

 
Uriel
LEDIG
 

Uriel møter deg med respekt og vil aktivere det tredje øyet. Hans evne til å føle deg...

 
Katherine
LEDIG
 

Katherine er et medium som er veldig omsorgsfullt. Hun vil det beste for alle. Ringer...

 
Angelina
LEDIG
 

Angelina er en spådame som er spesialisert innen kjærlighet på spåtelefonen. La henne...

 
Laura
LEDIG
 

Som utdannet psykolog og med mediale evner er Laura en av våre best utdannede...

 

Spennende artikler

Sjaman

Sjaman

Har du lurt på hva en sjaman egentlig er og hva en sjaman gjør? Her skal vi ta et lite dypdykk i sjamanens...
 
Spå24

Spå24

Spå24 syns jeg er en god forkortelse, det betyr jo rett og slett at du kan spå deg hele døgnet,...
 
Spåtelefon

Spåtelefon

Når man ringer en spåtelefon, hva får man ut av det? Hvordan vet man hvilken spåtelefon som er verdt å...
 
Jeg er synsk

Jeg er synsk

I min slekt har mange kunne si det samme: "Jeg er synsk". Og det er for meg helt naturlig at jeg er synsk
 
 
 
 820 97 123 29,90 kr/min

Ved å bruke denne nettsiden samtykker du til bruken av cookies. Informasjon som samles inn av cookies kan inkludere hvor ofte du besøker nettsiden og fra hvilket land du surfer. Les mer