Spå24

Spå24 syns jeg er en god forkortelse, det betyr jo rett og slett at du kan spå deg hele døgnet, spå24

Spå24
Spå24

Det er mange linjer som ikke har åpent døgnet runt, av den enkle grunn at de ikke har nok folk eller folk som har lyst til å holde på med spå24, her hos oss er det folk tilgjengelig døgnet rundt, spå24 i praksis. Grunnen er at her logger folk inn når de føler for det, når de har avtalt med en av dere at dere skal ringe, eller når det passer inn i timeplanen ellers.

Det er jo slik med mediale som med alle andre at noen er nattmennesker, noen er oppe når hanen galer og noen kommer luskende litt senere på dagen. Alle her som holder på med spå24 har vanlige liv, noen er hjemmeværende med barn, noen har jobber i tillegg og noen studerer, så da er det perfekt å legge opp dagene slik en føler for det. Da møter du en glad spådame eller spåmann når du ringer, en person som er motivert, glad og renner over av energi og ikke noen som er trøtt og ser på klokka.

Spå24 og det som det står for, gjør at du har friheten til å velge når du ringer, for noen ganger kan det være at du trenger noen å prate med midt på natten, andre ganger kan det være at du vil ta en rask telefon i lunchen eller før du skal inn i barnehagen og hente unger som er trøtte og vil ha din fulle oppmerksomhet noen timer før sengetid. Vi har kunder som sent fredagkveld sitter hjemme alene og tar seg et glass vin og rett og slett føler for å slå av en prat og da finner en glad opplagt stemme i andre enden av telefonen, spå24 gjør at det er mulig for alle å finne en tid som passer for en selv når en skal ringe.

Det er ofte at samtalene er så private at en virkelig ikke vil at noen skal sitte og lytte til hva en prater om. Da greit at en kan avtale at jeg ringer da og da, eller en kan ta med telefonen og slå en signal når en har litt alenetid. Natten kan være grusom for mange mennesker, det er da tanketrollene kommer og blir til monster.

Derfor syns vi det er viktig med spå24, at du kan prate med noen da også, noen med hjerte åpent for alle og tid til å lytte. Det finnes ikke dumme eller ikke viktige samtaletemaer, det er helt opp til deg hva du vil prate om fordi at du er viktig og ditt liv er viktig, og ingens tanker eller problemer er bagateller for oss! 

 
 

 
Alexandra
LEDIG
 

Alexandra tilbyr utviklende samtaler. Hennes evner er medfødte, og hun har en åndelig...

 
Alma
LEDIG
 

Alma ble født med sine gaver som har gått i arv gjennom generasjoner. Hun har i voksen...

 
Amanda
LEDIG
 

Amanda har 15 års erfaring fra spålinjer og er et åpent, direkte og ærlig medium som...

 
Angelina
LEDIG
 

Angelina er en spådame som er spesialisert innen kjærlighet på spåtelefonen. La henne...

 

Tankevekkende artikler

Sjaman

Sjaman

Har du lurt på hva en sjaman egentlig er og hva en sjaman gjør? Her skal vi ta et lite dypdykk i sjamanens...
 
Spåtelefon

Spåtelefon

Når man ringer en spåtelefon, hva får man ut av det? Hvordan vet man hvilken spåtelefon som er verdt å...
 
Jeg er synsk

Jeg er synsk

I min slekt har mange kunne si det samme: "Jeg er synsk". Og det er for meg helt naturlig at jeg er synsk
 
Synske personer

Synske personer

Mange mennesker har evner som gjør at vi kan si de er synske personer. Hva er det som skiller synske personer fra...
 
 
 
 
820 97 123

Ved å bruke denne nettsiden samtykker du til bruken av cookies. Informasjon som samles inn av cookies kan inkludere hvor ofte du besøker nettsiden og fra hvilket land du surfer. Les mer

_