Spå24

Spå24 syns jeg er en god forkortelse, det betyr jo rett og slett at du kan spå deg hele døgnet, spå24.

Spå24
Spå24

Det er mange linjer som ikke har åpent døgnet runt, av den enkle grunn at de ikke har nok folk eller folk som har lyst til å holde på med spå24, her hos oss er det folk tilgjengelig døgnet rundt, spå24 i praksis. Grunnen er at her logger folk inn når de føler for det, når de har avtalt med en av dere at dere skal ringe, eller når det passer inn i timeplanen ellers.

Det er jo slik med mediale som med alle andre at noen er nattmennesker, noen er oppe når hanen galer og noen kommer luskende litt senere på dagen. Alle her som holder på med spå24 har vanlige liv, noen er hjemmeværende med barn, noen har jobber i tillegg og noen studerer, så da er det perfekt å legge opp dagene slik en føler for det. Da møter du en glad spådame eller spåmann når du ringer, en person som er motivert, glad og renner over av energi og ikke noen som er trøtt og ser på klokka.

Spå24 og det som det står for gjør at du har friheten til å velge når du ringer, for noen ganger kan det være at du trenger noen å prate med midt på natten, andre ganger kan det være at du vil ta en rask telefon i lunchen eller før du skal inn i barnehagen og hente unger som er trøtte og vil ha din fulle oppmerksomhet noen timer før sengetid. Vi har kunder som sent fredagkveld sitter hjemme alene og tar seg et glass vin og rett og slett føler for å slå av en prat og da finner en glad opplagt stemme i andre enden av telefonen, spå24 gjør at det er mulig for alle å finne en tid som passer for en selv når en skal ringe.

Det er ofte at samtalene er så private at en virkelig ikke vil at noen skal sitte og lytte til hva en prater om. Da greit at en kan avtale at jeg ringer da og da, eller en kan ta med telefonen og slå en signal når en har litt alenetid. Natten kan være grusom for mange mennesker, det er da tanketrollene kommer og blir til monster.

Derfor syns vi det er viktig at vi har noen her som du kan prate med da også, noen med hjerte åpent for alle og tid til å lytte. Det finnes ikke dumme eller ikke viktige samtaletemaer, det er helt opp til deg hva du vil prate om fordi at du er viktig og ditt liv er viktig, og ingens tanker eller problemer er bagateller for oss! 

 

Vil du snakke om Spå24 ring til:

 
Amanda
Ledig
 
Tarotkort, Spådame, Drømmetydning, Eksperthjelp, Heks, Spåtjenester, Medium, Healing, Spåtelefon, Klarsynt

presentation kommer snart

 
Alma
Ledig
 
Medium, Pendel, Englekort, Tarotkort, Synsk, Heks, Eksperthjelp, Spådame, Spåtelefon, Spåkone

Alma er spådame som kan hjelpe deg med å hjelpe deg selv. Hun kan spå deg om det du...

 
Sanna
Utlogget
 
Tarotkort, Spådame, Spåtelefon, Englekort, Eksperthjelp, Klarsynte, Spåtjenester, Synsk, Medium, Spåkone

presentation kommer snart

 
Anton
Utlogget
 
Medium, Englekort, Healing, Klarsynt, Spåmann, Spåtelefon, Pendel, Tarotkort, Spåtjenester, Eksperthjelp

presentation kommer snart

 
 

Artikkelforslag til deg

Spåtelefon

Spåtelefon

803 visninger

Når man ringer en spåtelefon, hva får man ut av det? Ringer du en spåtelefon settes du i forbindelse med en klarsynt. På bakgrunn av samtalen og de hjelpemidler den klarsynte benytter, vil du i løpet av samtalen få flere svar på dine spørsmål.

 
Jeg er synsk

Jeg er synsk

2135 visninger

I min slekt har mange kunne si det samme, jeg er synsk.

 
Heksa

Heksa

741 visninger

"Hjelp, det er heksa!" ropte de, og lo. Da svartnet det for meg.

 
 
 
 

Prisen for å ringe vår teletorgtjeneste på 820 97 123 er 26 kr/min. Du betaler via telefonregningen

Få beskjed når vi tilbyr gratisminutter!
Feil mobilnummer
Feil e-postadresse
 

 Trykk her for å ringe nå!820 97 123 26 kr/min
Denne siden bruker cookies. Hvis du godtar dette, trykk på knappen. Les mer
Aksepterer