Spålinje

Lurer du på hvordan det er å jobbe på en spålinje? Her er et glimt av en spådames hverdag.

Spålinje
Spålinje

Først: På en spålinje og spåtelefon er konfidensialitet en selvfølge, så samtalene jeg beskriver her er naturligvis fiktive. Dersom det er en likhet mellom disse scenariene og noen i det virkelige liv er det helt utilsiktet.

Jeg heter Ada og er klarsynt. Jeg har en alminnelig deltidsjobb på et treningssenter, men resten av tiden ønsker jeg å bruke evnene mine til å hjelpe mennesker som trenger det. Da jeg først begynte å utvikle evnene jeg har og å lære meg forskjellige teknikker, var det først og fremst venner og familie jeg spådde. Etterhvert var det mange av dem som mente jeg burde starte for meg selv, men jeg syntes det var avskrekkende å skulle registrere et firma, sette opp budsjett og føre regnskap, og jeg var ikke modig nok til å satse for fullt. Da jeg oppdaget at jeg kunne jobbe for en spålinje der pengeflyten og det tekniske er tilrettelagt og der jeg kan logge inn og jobbe når jeg har mulighet syntes jeg at det var perfekt! Nå har jeg gjort dette i noen år og elsker både friheten det gir meg og den gode følelsen det gir når en klient har nytte av det jeg kan fortelle dem.

På en alminnelig dag står jeg opp passe tidlig og sørger for å gjøre morgenrutinen min før jeg logger på. Jeg synes det er ok å ha spist frokost og pusset tennene og kanskje ha meditert i noen minutter så jeg er klar til å starte dagen. Det er ikke alltid det ringer med en gang jeg logger inn, men jeg må som regel ikke vente lenge. I mellomtiden finner jeg frem kortene og pendelen min og sjekker at arbeidsplassen min er ryddig og tiltalende. Jeg har et lite bord i den ene enden av stua, og her har jeg en del røkelse og krystaller som renser og gir energi. Ofte sitter jeg ved dette bordet når jeg spår noen, men jobben min er ikke stedsavhengig og jeg kan jobbe hvor som helst så lenge det er ro rundt meg. Det eneste jeg trenger av utstyr er mobiltelefonen min og et handsfree-sett, og det kan jeg jo ha med meg overalt. Det hender at jeg sitter i en park og jobber; det fungerer bra så lenge ikke kortene mine blåser bort.

Veldig ofte når folk ringer til en spålinje stiller de spørsmål om de samme temaene: Karriere, kjærlighet og helse. Det er ikke så rart, for disse tre temaene er jo sentrale i de flestes liv. Men vinklingen kan være forskjellig. Ta kjærlighet, for eksempel: Noen ringer for å få vite om partneren deres er utro, andre har møtt en ny potensiell partner og vil vite om det kan fungere med dem, atter andre har vært enslige i en evighet og spør om det virkelig finnes en for dem der ute. Jeg har hatt gråtende kvinner på tråden som mistenker utroskap, og som kanskje har konfrontert partneren sin, men ikke vet om de kan stole på svarene de har fått. Iblant kan jeg se tydelig hvordan situasjonen er, men ofte ser jeg bare vage bilder og vi må tolke dem sammen i løpet av samtalen. Jeg må også se an sinnstilstanden til personen som ringer. Hvis vedkommende for eksempel sier at hun vil ta livet av partneren eller seg selv hvis han er utro, så ville det være uforsvarlig av meg å si at han er det. Vi som jobber på linjen skal naturligvis være sannferdige når vi spår, men det er situasjoner der etiske retningslinjer gjør at vi må modifisere svarene våre noe.

For eksempel skal vi ikke uttale oss bastant i helsespørsmål. Vi kan ikke si at noen kommer til å dø eller overleve en sykdom. Vi kan heller ikke lese en gravid mage og si noe om hvordan svangerskapet vil gå eller hvordan fosterets liv vil bli. Og dersom en fortvilt person vurderer å ta sitt eget liv må vi gjøre hva vi kan for å se de positive tingene og å sende trøst og kraft til vedkommende. Vi anbefaler også å ta kontakt med lege og krisesenter i slike situasjoner.

En dag på en spålinje kan altså være full av variasjon. Noen samtaler er korte, andre lenger, noen er muntre og gir umiddelbar respons, mens andre igjen kan være svært tunge. Det er klart at det er vondt å kjenne på andres kriser og vanskeligheter, men alt i alt er det et veldig meningsfylt arbeid, og selv når jeg må ta en pause og hente meg inn etter en spesielt tung samtale vet jeg at jeg har gjort en innsats for å gjøre dagen litt lettere for et annet menneske.

 

Vil du snakke om Spålinje ring til:

 
Alma
Ledig
 
Medium, Pendel, Englekort, Tarotkort, Synsk, Heks, Eksperthjelp, Spådame, Spåtelefon, Spåkone

Alma er spådame som kan hjelpe deg med å hjelpe deg selv. Hun kan spå deg om det du...

 
Anki
Ledig
 
Klarsynt, Eksperthjelp, Medium, Spåkone, Spådame, Spåtjenester, Tarotkort, Spåtelefon, Heks, Klarsynte

Er du ute etter en god lytter? Som kan spå deg i tarot og som virkelig tar deg på...

Bloggere
 
Annie
Ledig
 
Englekort, Pendel, Spåtjenester, Klarsynte, Klarsynt, Spådame, Synske, Synsk, Medium, Heks

Spåkonen Annie er dyktig på spådom, hun bruker tarotkort som gir deg tydelige svar....

Bloggere
 
Auriel
Ledig
 
Eksperthjelp, Healing, Heks, Klarsynte, Klarsynt, Medium, Spådame, Spåkone, Spåtjenester, Synsk

Med sine krystallklare og direkte svar er Auriel en spåkvinne og et medium som...

 
 

Artikkelforslag til deg

Anbefalte klarsynte

Anbefalte klarsynte

1218 visninger

Anbefalte klarsynte gir deg spådommer om de viktige spørsmålene i livet ditt. Anbefalte klarsynte gir deg spådommer om de viktige spørsmålene i livet ditt.

 
Sol horoskop

Sol horoskop

2841 visninger

Sol horoskop tilbyr dagens horoskop, ukeshoroskop og kinesisk horoskop

 
Klarsynte tilbyr eksperthjelp til politiet

Klarsynte tilbyr eksperthjelp til politiet

2785 visninger

Selv politiet står fast iblant, og må kalle inn eksperthjelp fra klarsynte. Eksperthjelp er viktig.

 
 
 
 

Prisen for å ringe vår teletorgtjeneste på 820 97 123 er 26 kr/min. Du betaler via telefonregningen

Få beskjed når vi tilbyr gratisminutter!
Feil mobilnummer
Feil e-postadresse
 

 Trykk her for å ringe nå!820 97 123 26 kr/min
Denne siden bruker cookies. Hvis du godtar dette, trykk på knappen. Les mer
Aksepterer