Spåtelefon

Når man ringer en spåtelefon, hva får man ut av det? Hvordan vet man hvilken spåtelefon som er verdt å ringe?

Spåtelefon
Spåtelefon

Mange lurer på hva man får ut av å ringe en spåtelefon. Er det bare humbug, eller er det faktisk noe å få ut av det? Mange er redd for at en spåtelefon dreier seg om en som har kjøpt en tarot kortstokk eller noen krystaller og så gjetter seg til noen quick fix svar. Er det slik? Hva slags garantier har man for at det som sies, faktisk vil skje? Er spåtelefon pengene ut av vinduet? Vi vil i løpet av denne artikkelen forsøke å gi noen svar. 

Det finnes selvsagt useriøse mennesker innen denne bransjen, som innen alle bransjer. På samme måte som innen flere yrker, så er ikke klarsynt en beskyttet tittel. Alle kan kalle seg klarsynt hvis de ønsker det. Det finnes i dag ingen gode metoder for å teste slike evner. Av den grunn er den kvalitetsikringen du selv kan gjøre, et must.

En anbefaling er selvsagt å benytte en spåtelefon som har en kvalitetsikring av sine klarsynte. En annen fremgangsmåte er å sjekke tilbakemeldinger, har man en bekjent som har benyttet personen eller tjenesten har man pekepinn på seriøsiteten. Ofte vil en seriøs spåtelefon ha en mulighet for tilbakemeldinger eller anbefalinger. Som i alle andre sammenhenger kan det være lurt å kikke på disse. Gjør det selvsagt med en viss form for kritisk blikk, alt kan jo selvsagt manipuleres. 

Velger man å benytte en spåtelefon hos et seriøst firma, har man generelt sett sikret seg mot useriøse klarsynte. Et hvert seriøst firma ønsker å kvalitetsikre sine tjenester. For å kunne jobbe her, må man vise til resultater, da er ikke quick fix en måte å behandle en innringer på. En annen ting man må ta i betraktning, er at den klarsynte kun kan forteller deg om hvilke veivalg eller løsninger du kan benytte og som er gode valg for deg. Utfordringen din er at du selv må gjøre disse valgene. Står du ved et veiskille, og den klarsynte oppfordrer deg til å velge den høyre veien, da må du faktisk velge den høyre og ikke den venstre, selv om den venstre der og da ser mer attraktiv ut. Her i ligger faktisk det at vi som mennesker er utstyrt med en fri vilje. 

For å få valuta for pengene når du ringer spåtelefon kreves det da to ting: Du må foreta en vurdering om den du ringer, er den du kan få svar på dine spørsmål fra. Deretter må du foreta valg ut i fra de løsninger du får. Det er faktisk ingen reklamasjonsrett når du ringer en spåtelefon, i hvertfall ikke om du foretar andre valg en de du får fra den klarsynte. Følger du disse rådene, er du på god vei til å få valuta for pengene.

 
 

Velkommen til å ringe våre klarsynte for å få svar på dine spørsmål

 
Alma
Ledig
 

Alma er spådame som kan hjelpe deg med å hjelpe deg selv. Hun kan spå deg om det du...

 
Viktoria
Ledig
 

Viktoria er en positiv og sterk spådame som har lang erfaring med å spå. Hennes...

 
Varja
Ledig
 

Leter du etter en erfaren og positiv spådame? Et medmenneske og en person som setter...

 
Eila
Ledig
 

Eila har arvet evner fra bestefaren og også fra morens side. Hennes gave er synskhet....

 
 

Lesbare artikler

Sjaman

Sjaman

598 visninger

Har du lurt på hva en sjaman egentlig er og hva en sjaman gjør? Her skal vi ta et lite dypdykk i sjamanens verden

 
Spå24

Spå24

1192 visninger

Spå24 syns jeg er en god forkortelse, det betyr jo rett og slett at du kan spå deg hele døgnet, spå24

 
Spåtelefon

Spåtelefon

1709 visninger

Når man ringer en spåtelefon, hva får man ut av det? Hvordan vet man hvilken spåtelefon som er verdt å ringe?

 
 
 
Få beskjed når vi tilbyr gratisminutter!
Feil mobilnummer
Feil e-postadresse
 Trykk her for å ringe nå!820 97 123 29,90 kr/min
Denne siden bruker cookies. Hvis du godtar dette, trykk på knappen. Les mer
Aksepterer