Spor i Snøen

Jeg vil gjerne fortelle deg om den gangen da min sønn på 3 år forsvant fra meg i skogen.


Spor i Snøen

”Nei! Hvor er du?”. Jeg roper hysterisk etter min treårige sønn som på et sekund har forsvunnet fra meg. Vi er på vei hjem fra butikken og går på en sti gjennom skogen. Det begynner å bli mørkt og vinden blåser friskt, dessuten er det flere minusgrader ute.

-”Hallo” roper jeg og kan ikke se min lille ”mann” noen steder, som til tross sine korte ben kan løpe fort. Mine verste mareritt surrer rundt i mitt hodet. Alt fra til om noen har tatt han, til mindre rasjonelle tanker som overnaturlige monstre går gjennom hodet . Jeg snurrer rundt en runde og plutselig ser jeg spor i snøen. Merkelige sport, det er ikke fotavtrykk men mer som runde ringer. Jeg ser at de går skrått inn i skogen og jeg får en følelse at jeg skal følge dem.

Jeg følger sakte sportene og merker at det blir mørkere og mørkere. Etter jeg har gått et stykke hører jeg noen som gråter. Jeg følger sporene videre og kommer frem til en sten. Hvem sitter øverst på stenen, om ikke min lille gutt. Åh, så glad vi ble av å se hverandre!

Plutselig hører jeg en klokke som ringer. Jeg våkner opp etter en natts søvn og jeg er lykkelig. Hvilken merkelig drøm, og hvilke merkelig spor i snøen. Jeg har blitt velsignet med mange evner og har tidligere hatt drømmer som har seinere vist seg å være sant. Til tross for at drømmen min sluttet på best mulige måte, så er jeg fortsatt bekymret. Hadde disse sporene noen betydning?

På kvelden sitter jeg å jobber med en spålinje for å kunne hjelpe kunder med medial veiledning. Medial veiledning kan bety alt fra at jeg jobber som på spåtelefonen, til at jeg tilbyr healing, til at jeg via mine gaver bruker min eksperthjelp med å hjelpe mennesker som med ting de har mistet. Det var altså under det arbeidet med spåtjenester, som var kvelden etter min drøm, som jeg fikk en spesiell samtale. Telefonsamtalen kommer fra en person som har mistet sine nøkler og som ber om min hjelp for å finne dem.

Jeg vet ikke hvorfor, men jeg får plutselig for meg via medialt at jeg skal si at han skal se etter spor i snøen. Ikke fotavtrykk men mer som runde ringer.

Dagen etter ringer kunden og forteller at han har sett runde ringer rundt sin bil og at han begynte å se der og det stemte at i snøen ved bilen ligger hans nøkler! Dette er det største belønningen når man jobber som synsk/medium/spådame/spåkvinne/klarsynt, eller hva man velger å kalle seg.

Den enorme gleden jeg kjenner inni meg etter jeg virkelig ha kunnet hjelpe noen gjennom medial veiledning. Om du er i behov av medial veiledning så kan du søke på Google. Bruk ord som: spådom online, tarot online, spå online, healing, medial veiledning, klarsynt, spåkvinne, spådamer, spåtjenester, spålinjen og spålive.

Jeg ser fram imot å hjelpe, kanskje det blir deg.

Artikkelforfatter: D. Steen

 

Vil du snakke om Spor i Snøen ring til:

 
Ronald
Opptatt
 
Englekort, Healing, Spåmann, Medium, Eksperthjelp, Klarsynt, Klarsynte
Ronald er løsningen for deg som ønsker trygghet og en titt inn i fremtiden. Han er...
Bloggere
 
Leah
Opptatt
 
Tarotkort, Medium, Synsk, Healing, Drømmetydning, Synske
Mediet Leah bruker tarotkort og runer for å spå din fremtid, og kan formidle budskap...
Bloggere
 
Viola
Opptatt
 
Healing, Spådame, Drømmetydning, Heks, Tarotkort, Spåkone
Klarsynte spådame Viola spår deg i tarotkort når du vil. Hun gir deg klare svar og...
 
Ylva
Utlogget
 
Spåkone, Klarsynt, Klarsynte, Spåtelefon, Tarotkort, Spåtjenester
Ylva er en synsk spådame på spåtelefonen. Hun kan spå deg i tarottv kort og er en...
 
 

Artikkelforslag til deg

Det finnes eksperthjelp for de fleste utfordringer

Det finnes eksperthjelp for de fleste utfordringer

1071 visninger
Det er mange situasjoner i livet der du kan trenge eksperthjelp. I denne artikkelen skal vi se nærmere på noen av de som utfører eksperthjelp.
 
Tre måter klarsynt intuisjon avslører seg i våre liv

Tre måter klarsynt intuisjon avslører seg i våre liv

7644 visninger
Moderne individer kan ha fått sin gave av klarsynt intuisjon fra arv gjennom århundrer. Når du ser på de ekstreme begrensningene i livet i tidens begynnelse, er det lett å se hvordan økt klarsynt intuisjon avslører seg i våre liv i dag.
 
Slik får du tilgang til den åndelige og spirituelle verden.

Slik får du tilgang til den åndelige og spirituelle verden.

4292 visninger
Hvis du har hatt forutsetninger om at du kan ha overnaturlige evner, men har hatt problemer med å komme inn i en riktig mental tilstand for å virkelig dykke inn i det, bør du fortsett å lese. Selv om det krever litt øvelse og disiplin for å finpusse dine ferdigheter, vil du sannsynligvis oppleve at tilgang til det åndelige riket blir lettere over tid, spesielt hvis du følger mine råd.
 
 
 
 

Prisen for å ringe vår teletorgtjeneste på 820 97 030 er 26 kr/min. Du betaler via telefonregningen

Gå ikke glipp av det når vi gir bort gratis minutter! Fyll i dine opplysninger her:
 

 Trykk her for å ringe nå!820 97 030 26 kr/min
Denne siden bruker cookies. Hvis du godtar dette, trykk på knappen. Les mer
Aksepterer