Synske evner

Klarsynthet og liknende synske evner kan omtales som en «sjette sans» utenom de fem vanlige. Hva er synske evner?

Synske evner
Synske evner

Når man hører begrepet synske evner tenker mange raskt på det man ser i program som «Åndenes makt» eller lignende program. Mennesker som har kontakt med ånder som hjemsøker hus.

Dette er selvsagt en av de evnene som faller inn under samlebegrepet «synske evner». Flere synske kan føle energier fra mennesker som ikke lenger er der, i flere tilfeller kan de også kommunisere med dem. På denne måten kan man avklare hva som har skjedd, hvorfor energiene forsatt finnes i huset, og man kan få fjernet energiene. I slike sammenhenger ser man ofte at den døde føres over til åndeverdenen, det snakkes om et lys de føres mot, og energien fjernes. Dette kan vel i store trekk oppsummere konseptet i «Åndenes makt».

Men er dette alt? Leser man artikler om det å ha synske evner ser en raskt at dette kan være så mye mer. På Wikipedia står det, sitat «Klarsyn, også kalt synskhet eller clairvoyance (fransk for klart syn), er en hevdet evne til å innhente opplysninger om gjenstander, personer, steder og hendelser i nåtid, fortid og framtid gjennom ekstrasensorisk persepsjon (ESP), oppfattelse utenom de kjente sansene.»

De viktige ordene her er nåtid, fortid og framtid. En del mennesker som kontakter en med synske evner i forhold til seg selv ønsker gjerne å få vite hvorfor ting i livet deres er som det er, her må man altså ta tak i vedkommendes fortid, kanskje enda den fortiden som ligger generasjoner tilbake. I en slik sammenheng må en altså akseptere at vi har levd et tidligere liv, og at dette livet kan påvirke vårt nåværende liv.

I andre sammenhenger ønsker en kanskje å få vite hva som kommer til å skje senere i sitt liv. Her kan mange tema være aktuelle: Kommer jeg til å få jobb, bør jeg skifte karriere, økonomi, kjærlighetslivet. Her er det mange ting som kan være bekymringsfulle, ting en vil arbeide med og kanskje bli beroliget i forhold til.

Wikipediateksten følger videre opp med eksempler på andre tema som mennesker med synske evner arbeider med. Her nevnes sjelesorg som et tema. Her er vi igjen inne på kontakten med avdøde. I flere tilfeller kan det være godt for den etterlatte å få vite at ens kjære har det godt der han eller hun har kommet, smerter fra sykdom er borte, eller at den som har gått bort ikke bærer nag. Det kan være mange ting som kan berolige den etterlatte.

Et annet tema mange kjenner til, er healing, både i form av varme hender, det å fjerne smerte eller i form av fjernhealing via en samtale på telefon. Mange er skeptiske til slik behandling, andre igjen sier de har fått god hjelp fra folk som har disse evnene. Skepsis kan være sunt, en som arbeider profesjonelt med tema som nevnt her, vil sjelden underkjenne skolemedisinen, men i mange tilfeller kommer folk til en som kan healing som den siste utveien. I mange tilfeller etter at skolemedisinen har gjort det den kan... eller har råd til.

Mange med synske evner benytter i sitt arbeid forskjellige verktøy, ikke ulikt andre mennesker. Eksempler på slike verktøy kan være tarotkort, englekort, håndlesning, pendler, krystaller og mineraler. Krystaller og mineraler har den senere tiden blitt mer anerkjent for sine helbredende effekter også hos «vanlige» mennesker. Mange av de som i dag lager smykker er oppmerksom på disse effektene og reklamerer gjerne for dem.

 
 

 
Thomas
LEDIG
 

Thomas har gjennom årene spesialisert seg på presise og raske svar. Med en dyp...

 
Angelina
LEDIG
 

Angelina er en spådame som er spesialisert innen kjærlighet på spåtelefonen. La henne...

 
Christina
LEDIG
 

Christina ble født med veldig sterke klarsynte evner. Hun jobber både med tema som...

 
Amanda
LEDIG
 

Amanda har 15 års erfaring fra spålinjer og er et åpent, direkte og ærlig medium som...

 

Tankevekkende artikler

Krystallkulen

Krystallkulen

Har krystallkulen fortsatt en relevans i dag? Fungerer krystaller egentlig? Og hvordan skal man bruke de?
 
Fjernhealer

Fjernhealer

Hva vil det egentlig si å være en fjernhealer? La oss ta et litt dypere dykk og se hvordan dette fungerer
 
Esterella spåtjenester

Esterella spåtjenester

Hva ligger i navnet Esterella spåtjenester har valgt å benytte seg av? Og hvilke mysterier skjuler seg i...
 
Sjaman

Sjaman

Har du lurt på hva en sjaman egentlig er og hva en sjaman gjør? Her skal vi ta et lite dypdykk i sjamanens...
 
 
 
 
820 97 123

Ved å bruke denne nettsiden samtykker du til bruken av cookies. Informasjon som samles inn av cookies kan inkludere hvor ofte du besøker nettsiden og fra hvilket land du surfer. Les mer

_