Synske evner

Klarsynthet og liknende synske evner kan omtales som en «sjette sans» utenom de fem vanlige. Hva er synske evner?

Synske evner
Synske evner

Når man hører begrepet synske evner tenker mange raskt på det man ser i program som «Åndenes makt» eller lignende program. Mennesker som har kontakt med ånder som hjemsøker hus.

Dette er selvsagt en av de evnene som faller inn under samlebegrepet «synske evner». Flere synske kan føle energier fra mennesker som ikke lenger er der, i flere tilfeller kan de også kommunisere med dem. På denne måten kan man avklare hva som har skjedd, hvorfor energiene forsatt finnes i huset, og man kan få fjernet energiene. I slike sammenhenger ser man ofte at den døde føres over til åndeverdenen, det snakkes om et lys de føres mot, og energien fjernes. Dette kan vel i store trekk oppsummere konseptet i «Åndenes makt».

Men er dette alt? Leser man artikler om det å ha synske evner ser en raskt at dette kan være så mye mer. På Wikipedia står det, sitat «Klarsyn, også kalt synskhet eller clairvoyance (fransk for klart syn), er en hevdet evne til å innhente opplysninger om gjenstander, personer, steder og hendelser i nåtid, fortid og framtid gjennom ekstrasensorisk persepsjon (ESP), oppfattelse utenom de kjente sansene.»

De viktige ordene her er nåtid, fortid og framtid. En del mennesker som kontakter en med synske evner i forhold til seg selv ønsker gjerne å få vite hvorfor ting i livet deres er som det er, her må man altså ta tak i vedkommendes fortid, kanskje enda den fortiden som ligger generasjoner tilbake. I en slik sammenheng må en altså akseptere at vi har levd et tidligere liv, og at dette livet kan påvirke vårt nåværende liv.

I andre sammenhenger ønsker en kanskje å få vite hva som kommer til å skje senere i sitt liv. Her kan mange tema være aktuelle: Kommer jeg til å få jobb, bør jeg skifte karriere, økonomi, kjærlighetslivet. Her er det mange ting som kan være bekymringsfulle, ting en vil arbeide med og kanskje bli beroliget i forhold til.

Wikipediateksten følger videre opp med eksempler på andre tema som mennesker med synske evner arbeider med. Her nevnes sjelesorg som et tema. Her er vi igjen inne på kontakten med avdøde. I flere tilfeller kan det være godt for den etterlatte å få vite at ens kjære har det godt der han eller hun har kommet, smerter fra sykdom er borte, eller at den som har gått bort ikke bærer nag. Det kan være mange ting som kan berolige den etterlatte.

Et annet tema mange kjenner til, er healing, både i form av varme hender, det å fjerne smerte eller i form av fjernhealing via en samtale på telefon. Mange er skeptiske til slik behandling, andre igjen sier de har fått god hjelp fra folk som har disse evnene. Skepsis kan være sunt, en som arbeider profesjonelt med tema som nevnt her, vil sjelden underkjenne skolemedisinen, men i mange tilfeller kommer folk til en som kan healing som den siste utveien. I mange tilfeller etter at skolemedisinen har gjort det den kan... eller har råd til.

Mange med synske evner benytter i sitt arbeid forskjellige verktøy, ikke ulikt andre mennesker. Eksempler på slike verktøy kan være tarotkort, englekort, håndlesning, pendler, krystaller og mineraler. Krystaller og mineraler har den senere tiden blitt mer anerkjent for sine helbredende effekter også hos «vanlige» mennesker. Mange av de som i dag lager smykker er oppmerksom på disse effektene og reklamerer gjerne for dem.

 
 

Velkommen til å ringe våre klarsynte for å få svar på dine spørsmål

 
Anki
LEDIG
 

Er du ute etter en god lytter? Som kan spå deg i tarot og som virkelig tar deg på...

 
Angelina
LEDIG
 

Angelina er en spådame som er spesialisert innen kjærlighet på spåtelefonen. La henne...

 
Katherine
LEDIG
 

Katherine er et medium som er veldig omsorgsfullt. Hun vil det beste for alle. Ringer...

 
Amanda
LEDIG
 

Amanda har 15 års erfaring fra spålinjer og er et åpent, direkte og ærlig medium som...

 
 

Spennende artikler

Sjaman

Sjaman

Har du lurt på hva en sjaman egentlig er og hva en sjaman gjør? Her skal vi ta et lite dypdykk i sjamanens...
 
Spå24

Spå24

Spå24 syns jeg er en god forkortelse, det betyr jo rett og slett at du kan spå deg hele døgnet,...
 
Spåtelefon

Spåtelefon

Når man ringer en spåtelefon, hva får man ut av det? Hvordan vet man hvilken spåtelefon som er verdt å...
 
Jeg er synsk

Jeg er synsk

I min slekt har mange kunne si det samme: "Jeg er synsk". Og det er for meg helt naturlig at jeg er synsk
 
 
 
Få beskjed når vi tilbyr gratisminutter!
Feil mobilnummer
Feil e-postadresse
 Trykk her for å ringe nå!820 97 123 29,90 kr/min
Denne siden bruker cookies. Hvis du godtar dette, trykk på knappen. Les mer
GREIT FOR MEG!