KVALITETSSIKRET TJENESTE
GODKJENTE MEDIUM
Spåtjenester

820 97 030  

26 kr/min  

 

Synske evner

Klarsynthet og liknende synske evner kan omtales som en «sjette sans» utenom de fem vanlige.


Synske evner
Synske evner

Når man hører begrepet synske evner tenker mange raskt på det man ser i program som «Åndenes makt» eller lignende program. Mennesker som har kontakt med ånder som hjemsøker hus.

Dette er selvsagt en av de evnene som faller inn under samlebegrepet «synske evner». Flere synske kan føle energier fra mennesker som ikke lenger er der, i flere tilfeller kan de også kommunisere med dem. På denne måten kan man avklare hva som har skjedd, hvorfor energiene forsatt finnes i huset, og man kan få fjernet energiene. I slike sammenhenger ser man ofte at den døde føres over til åndeverdenen, det snakkes om et lys de føres mot, og energien fjernes. Dette kan vel i store trekk oppsummere konseptet i «Åndenes makt».

Men er dette alt? Leser man artikler om det å ha synske evner ser en raskt at dette kan være så mye mer. På Wikipedia står det, sitat «Klarsyn, også kalt synskhet eller clairvoyance (fransk for klart syn), er en hevdet evne til å innhente opplysninger om gjenstander, personer, steder og hendelser i nåtid, fortid og framtid gjennom ekstrasensorisk persepsjon (ESP), oppfattelse utenom de kjente sansene.»

De viktige ordene her er nåtid, fortid og framtid. En del mennesker som kontakter en synsk i forhold til seg selv ønsker gjerne å få vite hvorfor ting i livet deres er som det er, her må man altså ta tak i vedkommendes fortid, kanskje enda den fortiden som ligger generasjoner tilbake. I en slik sammenheng må en altså akseptere at vi har levd et tidligere liv, og at dette livet kan påvirke vårt nåværende liv.

I andre sammenhenger ønsker en kanskje å få vite hva som kommer til å skje senere i sitt liv. Her kan mange tema være aktuelle: Kommer jeg til å få jobb, bør jeg skifte karriere, økonomi, kjærlighetslivet. Her er det mange ting som kan være bekymringsfulle, ting en vil arbeide med og kanskje bli beroliget i forhold til.

Wikipediateksten følger videre opp med eksempler på andre tema som synske arbeider med. Her nevnes sjelesorg som et tema. Her er vi igjen inne på kontakten med avdøde. I flere tilfeller kan det være godt for den etterlatte å få vite at ens kjære har det godt der han eller hun har kommet, smerter fra sykdom er borte, eller at den som har gått bort ikke bærer nag, Det kan være mange ting som kan berolige den etterlatte.

Et annet tema mange kjenner til, er healing, både i form av varme hender, det å fjerne smerte eller i form av fjernhealing via en samtale på telefon eller skype. Mange er skeptiske til slik behandling, andre igjen sier de har fått god hjelp fra folk som har disse evnene. Skepsis kan være sunt, en som arbeider profesjonelt med tema som nevnt her, vil sjelden underkjenne skolemedisinen, men i mange tilfeller kommer folk til en som kan healing som den siste utveien. I mange tilfeller etter at skolemedisinen har gjort det den kan... eller har råd til.

Mange synske benytter i sitt arbeid forskjellige verktøy, ikke ulikt andre mennesker. Eksempler på slike verktøy kan være tarotkort, englekort, håndlesning, pendler, krystaller og mineraler. Krystaller og mineraler har den senere tiden blitt mer anerkjent for sine helbredende effekter også hos «vanlige» mennesker. Mange av de som i dag lager smykker er oppmerksom på disse effektene og reklamerer gjerne for dem.

 

Vil du snakke om Synske evner ring til:

 
Clair
Ledig
 
Heks, Synsk, Spådame, Healing, Medium, Tarotkort
Clair har jevnlig kontakt med åndeverden, hun har bred erfaring. Hun er synsk og vil...
 
Frida
Ledig
 
Eksperthjelp, Heks, Medium, Spåkone, Synsk, Spådame

Presentation kommer snart

Bloggere
 
Rebecca
Utlogget
 
Englekort, Heks, Medium, Spåtelefon, Spåkone, Tarotkort, Drømmetydning
Rebecca er synsk med sterk intuisjon. Velkommen til å ringe Rebecca når du er ute...
 
Varja
Utlogget
 
Medium, Pendel, Spådame, Spåtjenester, Spåtelefon, Tarotkort
Leter du etter en erfaren og positiv spådame? Da har du kommet rett, Varja gir deg...
 
 

Artikkelforslag til deg

 
 
 

Prisen for å ringe vår teletorgtjeneste på 820 97 030 er 26 kr/min. Du betaler via telefonregningen

Få beskjed når vi tilbyr gratisminutter!
Feil mobilnummer
Feil e-postadresse
 

 Trykk her for å ringe nå!820 97 030 26 kr/min
Denne siden bruker cookies. Hvis du godtar dette, trykk på knappen. Les mer
Aksepterer