VIL DU HELLER HA FAKTURA?
RING 21492000
Spåtjenester

820 97 123  

29,90 kr/min  

 

Synske personer

Hva er det som skiller synske personer fra resten av befolkningen?

Synske personer
Synske personer

Svaret på det spørsmålet er vel egentlig ganske innlysende: Synske personer ser ting som andre ikke ser. De er i stand til, på ulike måter, å "lese" andre dimensjoner og på den måten få informajon om ting som skal skje i fremtiden, eller har skjedd i fjern eller nær fortid, eller som er i ferd med å skje et annet sted enn der den synske personen selv befinner seg.

Så langt strekker definisjonen av det å være synsk eller klarsynt seg. På de fleste måter er synske akkurat som oss andre - de er ingen homogen gruppe, man kan ikke umiddelbart se på dem om de er synske eller ikke. Akkurat som for eksempel ikke alle kristne - eller franskmenn eller asiater eller kortvokste eller kvinner eller menn - er like. Det er rom for svært ulike personligheter og oppfatninger selv om man deler samme tro, eller evner, eller kjønn eller nasjonalitet.

Så det finnes synske personer i alle aldre, størrelser og samfunnslag. Noen har gjort evnene sine til et levebrød og har dermed blitt mer eller mindre offentlige personer. Andre har bare lært seg å leve med evnene sine, bruker dem kanskje iblant for sin egen del eller for venner og familie. Og så er det nok noen som helst ville ha sluppet helt unna å være synske. Hvordan klarsynthet arter seg varierer fra person til person, og for noen kommer synene sterkt og uten forvarsel. Det kan være vanskelig å håndtere i hverdagen. Det er jo ikke bare muntre og positive ting man ser; det kan være glimt av vold eller sorg, skremmende syner som går inn på deg.

En ting som så godt som alle synske personer har til felles, er at de er svært følsomme mennesker. Da mener jeg ikke nødvendigvis følsom som i sentimental, mer at de er åpne for inntrykk. De kan i større grad enn andre føle andres sinnsstemninger på kroppen. For eksempel i møte med en person i sorg, så vil de ikke bare kunne se og forstå sorgen, men faktisk kjenne de samme følelsene selv. Med tanke på hvor mange mennesker hver av oss er i kontakt med i det daglige er det lett å forestille seg at det kan være hardt for en person som fysisk kjenner andres sinnstilstand på kroppen til enhver tid. I praksis betyr dette at en del klarsynte har behov for å tilbringe tid alene og fri for inntrykk fra omverdenen.

Dette betyr ikke at alle introverte er klarsynte, og heller ikke at alle klarsynte er introverte. Men som generelt kjennetegn kan dette behovet for å trekke seg tilbake være en del av beskrivelsen av en synsk person.

Klarsynte som omfavner og utvikler evnene sine blir også ofte trukket mot alternative miljøer. Ofte går klarsynthet hånd i hånd med helbredende evner, og man ser gjerne klarsynte som også driver med reiki, healing, auraanalyser, krystaller, syngeboller, sjamanisme og andre alternative aktiviteter. Men igjen: Ikke alle menneskene du treffer i alternative kretser er synske. Jeg vil gjenta at synske personer kommer i alle størrelser og fasonger. Hvis du virkelig er nysgjerrig på en persons evner er nok det sikreste å faktisk spørre.

 

Vil du snakke om Synske personer ring til:

Bloggere
 
Yrsa
Ledig
 
Eksperthjelp, Englekort, Healing, Spådame, Pendel, Tarotkort, Heks, Klarsynt, Klarsynte, Synsk

Yrsa ble født med sine gaver som har blitt arvet gjennom generasjoner og har i voksen...

Bloggere
 
Laura
Ledig
 
Eksperthjelp, Healing, Drømmetydning, Klarsynte, Medium, Klarsynt, Heks, Spåtelefon, Spådame, Tarotkort

Som utdannet psykolog og med mediale evner er Laura en av våre best utdannede...

 
Gabriel
Ping meg
 
Medium, Klarsynte, Spåmann, Spåtelefon, Klarsynt, Healing, Synske, Spåtjenester, Synsk, Drømmetydning

presentation kommer snart

Bloggere
 
Mirinda
Ping meg
 
Drømmetydning, Eksperthjelp, Spåkone, Spåmann, Spåtelefon, Spåtjenester, Klarsynte, Tarotkort, Synske, Synsk

Mirinda er en spådame som bruker tarotkort som verktøy når hun spår deg. Henne kan du...

 
 

Artikkelforslag til deg

Muligheter og uenighet

Muligheter og uenighet

2141 visninger

Bare fordi du er den som taper i dag, betyr ikke det at du ikke kan vinne i morgen. På samme måte betyr det ikke at om du er vinneren i dag, så kommer du aldri til å tape en kamp i livet.

 
Fem tegn på at du trenger å ta en indre reise

Fem tegn på at du trenger å ta en indre reise

9749 visninger

Medisiner, operasjoner og behandling kan sees på som reiser som folk utfører for å løse problemer som manifesterer seg i kroppen. Imidlertid er disse strategiene ikke de eneste metodene for å gjøre nettopp dette.

 
Håndtering av frykt for døden

Håndtering av frykt for døden

4919 visninger

Svar på hva som skjer etter døden er diskuterbare, og vi sitter alle å gjetter og håper. Døden skremmer nesten alle, men kan håndteres effektivt ved å utvikle sterke håndteringsstrategier.

 
 
 
 

Prisen for å ringe vår teletorgtjeneste på 820 97 123 er 29,90 kr/min

Få beskjed når vi tilbyr gratisminutter!
Feil mobilnummer
Feil e-postadresse
 

 Trykk her for å ringe nå!820 97 123 29,90 kr/min
Denne siden bruker cookies. Hvis du godtar dette, trykk på knappen. Les mer
Aksepterer