Tilgang til den åndelige og spirituelle verden

Har du en følelse av at du kan ha evner, men har problemer med å få tilgang til den åndelige og spirituelle verden?

Tilgang til den åndelige og spirituelle verden
Tilgang til den åndelige og spirituelle verden

Hva kan vi gjøre for å få tilgang til den åndelige og spirituelle verden?

Start med stillhet

Vi opplever mye i løpet av en dag, og hver bit av stimuli utenfra hindrer oss i å koble oss inn i hva våre høyere selv opplever hele tiden. En bestemt kontakt med ditt høyere selv er det første skrittet til å få tilgang til den åndelige og spirituelle verden.

Begynn med å sette deg på et sted hvor det er få eller ingen distraksjoner. Ikke spill noe musikk eller noe. Ikke bruk noen hjelpemidler som for eksempel mobiltelefon. Forplikt deg til å være stille. Lytt til stillheten. La ingenting annet ta din oppmerksomhet. Når du lytter, pust dypt inn, i en jevn rytme - inn gjennom nesen, ut gjennom munnen din.

Lær å meditere

Å lære og være stille og lytte er viktige ferdigheter for alle som ønsker å få tilgang til sine dypere psykiske evner. Evnen til å meditere er basert på å kunne stille tankene dine og lytte innover.

Begynn med å fjerne tankene dine fra alt og prøv å holde det slik i noen sekunder. Senere jobber du opp til et minutt, deretter to, deretter fem, og så videre. Jo raskere du klarer å komme i denne tilstanden og jo lenger du kan bli der, jo skarpere blir dine spirituelle evner.

Gjør bruk av verktøy innen spådom

Når du har lært hvordan du fokuserer oppmerksomheten innover, kan du bruke energiene til ulike verktøy for spådom. Runer, Tarot, Orakelkort, krystaller, lys, speil og lignende, inneholder alle en åndelig energi som du kan få tilgang til.

Ikke stress for å forstå disse tingene i begynnelsen. Hold dem i hendene dine. Føl deres energi. Bli kjent med dem på åndsnivå (tross alt er de alle "ledninger" til et mye større og komplekst område enn den fysiske verden).

Når du har utviklet et mer innadgående forhold til verktøyene dine, vil det bli tydeligere hva de har å si. Ikke vær redd for å bruke andre troverdige ressurser hvis du er i tvil. Å lære at du hadde rett, vil bare tjene til å styrke din tro på din evne til å få tilgang til den åndelige og spirituelle verden. Din egen eksperthjelp når du trenger det!

Ikke vær redd for å gjøre feil

Det er ikke noe rett og galt når det gjelder dine åndelige evner. Stol alltid på din intuisjon, og gjør alltid ting på den måten som virker mest riktig eller passende for deg. Hvis du føler at dine evner ikke er helt der de skal være, gå tilbake til start. Bli stille, re-fokuser energiene dine gjennom meditasjon, og ta deretter ditt neste steg inn i åndeverdenen.

 
 

 
Thomas
LEDIG
 

Thomas har gjennom årene spesialisert seg på presise og raske svar. Med en dyp...

 
Angelina
LEDIG
 

Angelina er en spådame som er spesialisert innen kjærlighet på spåtelefonen. La henne...

 
Christina
LEDIG
 

Christina ble født med veldig sterke klarsynte evner. Hun jobber både med tema som...

 
Amanda
LEDIG
 

Amanda har 15 års erfaring fra spålinjer og er et åpent, direkte og ærlig medium som...

 

Tankevekkende artikler

Krystallkulen

Krystallkulen

Har krystallkulen fortsatt en relevans i dag? Fungerer krystaller egentlig? Og hvordan skal man bruke de?
 
Fjernhealer

Fjernhealer

Hva vil det egentlig si å være en fjernhealer? La oss ta et litt dypere dykk og se hvordan dette fungerer
 
Esterella spåtjenester

Esterella spåtjenester

Hva ligger i navnet Esterella spåtjenester har valgt å benytte seg av? Og hvilke mysterier skjuler seg i...
 
Sjaman

Sjaman

Har du lurt på hva en sjaman egentlig er og hva en sjaman gjør? Her skal vi ta et lite dypdykk i sjamanens...
 
 
 
 
820 97 123

Ved å bruke denne nettsiden samtykker du til bruken av cookies. Informasjon som samles inn av cookies kan inkludere hvor ofte du besøker nettsiden og fra hvilket land du surfer. Les mer

_