Fjernhealing

Løs opp energiblokkeringer, kom i kontakt med din egen livskraft og magefølelse med fjernhealing

Fjernhealing

Som erfarne klarsynte har vi lang erfaring med blokkerte energier som hindrer deg i å leve det livet du ønsker deg. Følelser har en viktig funksjon, men vi har alle opplevd fra tid til annen følelser som ikke lengre er nyttige for oss. Det kan være alt fra sorgfølelser til frustrasjon og sinne. Hvordan kommer vi over eller demper vi disse følelsene som ikke lenger tjener oss? De er med på å skape såkalte «energiblokkeringer» hvor man låser seg fast i visse tankemønster og emosjoner. En sesjon med en dyktig klarsynt vil kunne hjelpe deg fjerne blokkeringer i energisystemet slik at du kan fungere optimalt. Lag deg en kopp te, les litt om våre klarsynte og velg en som benytter den metoden du er komfortabel med.

 
Eila
LEDIG
 

Eilas gave er synskhet. Hun ser fortid, nåtid og fremtid. Relasjonsproblemer,...

 
Katherine
LEDIG
 

Katherine er et medium som er veldig omsorgsfullt. Hun vil det beste for alle. Ringer...

 
Magdalena
LEDIG
 

En åndelig hvit heks som gir deg spåtjenester. Som spådame bruker hun tarotkort,...

 
Ingrid
LEDIG
 

Ingrid er et sertifisert medium. Hun formidler meldinger fra dine kjære fra den andre...

Healing er noe som er en del av vårt liv. Uten healing ville ikke livet vært mulig. Healing foregår kontinuerlig på cellenivå, dette vet vi, men det foregår også på et spirituelt nivå. Om det er redsel for avvisning, eller et knust hjerte, så jobber vi hele tiden (bevisst eller ubevisst) for å overkomme slike «sår». Noen ganger lykkes man, mens andre ganger blir det verre. Vi har stor kunnskap om å reparere fysiske sår: pyrisept på sår, te med honning for vond hals, legge på is for å minske hevelse i en forstuet fot osv. Vi har ikke blitt like flinke når det gjelder det spirituelle «sår». Mange alternative tilbud søker å jobbe med nettopp slikt. Dersom man jobber over lengre avstander kalles dette fjernhealing.

Tankevekkende artikler

Fjernhealer

Fjernhealer

Hva vil det egentlig si å være en fjernhealer? La oss ta et litt dypere dykk og se hvordan dette fungerer
 
Klarsynt healer

Klarsynt healer

Ved å søke en klarsynt healer vil en få hjelp til å bedre energiflyten i kroppen. En klarsynt healer søker å...
 
 
 
 
 
 
820 97 123

Ved å bruke denne nettsiden samtykker du til bruken av cookies. Informasjon som samles inn av cookies kan inkludere hvor ofte du besøker nettsiden og fra hvilket land du surfer. Les mer

_