Spåkone

Hvis du ønsker svar på dine spørsmål, så kan det å snakke med en spåkone være et godt alternativ

Spåkone

Våre klarsynte jobber daglig med sine evner og mener at når man har slike gaver, så skal man bruke dem til noe nyttig. Når de har muligheten til å hjelpe så er det som å følge sitt kall i livet. Alt i livet har en mening og en grunn, og vi har alle våre roller og kall. Er det du som ringer og det er jeg som svarer, så er det en mening med det. Vi er som puslespillbrikker som alle har sin rette plass. Noen ganger kan det være litt vanskelig å finne sitt rette sted, og det er tungt å oppleve. Men når man finner hvor man passer inn, så glir brikken lett og et vakkert bilde begynner å ta form foran våre øyne.

 
Kine
LEDIG
 

Synske Kine er et medium som har empatiske evner og sterk intuisjon. Ringer du Kine,...

 
Simon
LEDIG
 

Simon er en kjærlig, ærlig og veldig levende spåmann som gir deg budskap fra...

 
Dina
LEDIG
 

Dina er en kjærlig og intuitiv jordengel som elsker å formidle guddommelige budskap...

 
Amanda
LEDIG
 

Amanda har 15 års erfaring fra spålinjer og er et åpent, direkte og ærlig medium som...

Mange klarsynte omtaler sine evner som intuisjon. At det er et sterkt verktøy, en sans, som vi alle har. Den kjente norske klarsynte Micheal Winger sammenligner det med å spille fotball. Han sier at vi kan alle spille fotball. Noen av oss kan sparke en ball i hagen og noen kan spille på høyt nivå. Noen trener på å bli bedre og noen trener ikke i det hele tatt. Vi er alle født med evnen til å gjøre det, men vi er født forskjellige og noen er født til å bli en dyktig fotballproff. Det samme mener han om det å være klarsynt. Det er ikke noe mystisk, men tvert imot en naturlig og medfødt evne. Jo mer vi trener, jo flinkere kan vi bli. Men vi er forskjellige der også og noen vil lettere kunne bli gode på det.

Tankevekkende artikler

Spåkone Oslo

Spåkone Oslo

Søker du medium, klarsynte, spåkone Oslo eller Bergen? Hvordan vet man hvem man burdte ta kontakt med?
 
 
 
 
 
 
820 97 123

Ved å bruke denne nettsiden samtykker du til bruken av cookies. Informasjon som samles inn av cookies kan inkludere hvor ofte du besøker nettsiden og fra hvilket land du surfer. Les mer

_