Spåtelefon

På vår spåtelefon kan du enkelt ringe inn og motta svar på alle dine spørsmål og funderinger

Spåtelefon

Det er ikke mer komplisert enn det høres ut som. Vi er åpne døgnet rundt, så når du kjenner at det passer deg kan du ta telefonen, velge den klarsynte som passer deg best og ringe inn. Om du ønsker å være anonym, så får du det. Du velger selv hva du vil snakke om og hva du ønsker å få svar på. Du og dine behov er i fokus og den klarsynte søker å hjelpe samt finne løsninger som passer best for deg. Ved hjelp av sine guider og ved å stille seg inn på dine energier vil den klarsynte gi deg en lesing og svar. Hos oss vil du bli varmt mottatt og våre lesinger er alltid preget av empati og kjærlighet.

 
Simon
LEDIG
 

Simon er en kjærlig, ærlig og veldig levende spåmann som gir deg budskap fra...

 
Amanda
LEDIG
 

Amanda har 15 års erfaring fra spålinjer og er et åpent, direkte og ærlig medium som...

 
Katherine
LEDIG
 

Katherine er et medium som er veldig omsorgsfullt. Hun vil det beste for alle. Ringer...

 
Angelina
LEDIG
 

Angelina er en spådame som er spesialisert innen kjærlighet på spåtelefonen. La henne...

Når man benytter seg av en spåtelefon så er det i grunnen samme prinsipp som når du får en klarsynt lesing hjemme hos den klarsynte. At dette foregår via telefon, vil ikke påvirke utfallet. Etter å ha valgt den klarsynte som du ønsker å snakke med, er dere i gang. Alle spørsmål som du har eller utfordringer som du står ovenfor kan du lufte med den klarsynte. Den klarsynte vil stille seg inn på deg og dine energier og vil gi deg svar. Noen ganger benytter den klarsynte seg av ulike verktøy. Disse kan eksempelvis være tarotkort, englekort, pendel eller ulike steiner. Den klarsynte vil formidle beskjeder til deg og deretter er det helt opp til deg hvordan veien videre vil se ut.

Tankevekkende artikler

Spåtelefon 24 timer

Spåtelefon 24 timer

En spåtelefon 24 timer i døgnet kan være godt å ha når man trenger råd. Men hvem er disse klarsynte...
 
 
 
 
 
 
820 97 123

Ved å bruke denne nettsiden samtykker du til bruken av cookies. Informasjon som samles inn av cookies kan inkludere hvor ofte du besøker nettsiden og fra hvilket land du surfer. Les mer

_