Jobb som klarsynt

Ønsker du en jobb som klarsynt, som er fleksibel, som du kan utføre hjemmefra, når det passer deg?

Stor frihet

Hos oss bestemmer du selv når du ønsker å jobbe. Vi har et minimumskrav på 50 timer per måned, hvor 10 av disse må være natt (mellom 00:00-06:00). Hvordan du ønsker å fordele disse timene er opp til deg. I din jobb som klarsynt logger du ganske enkelt inn når du er klar for å motta samtaler fra kundene, og kundenes anrop blir automatisk omdirigert til din telefon fra vårt telefonsystem, helt anonymt.

Om arbeidet

I en jobb som klarsynt, benytter du deg av dine klarsynte evner under samtalene. Du benytter deg av de verktøy som du er komfortabel med å bruke, det være seg tarotkort, englekort eller lignende. Du vil måtte utføre en klarsynt lesing under jobbintervjuet hvor du demonstrerer dine evner. Jobben kombineres fint med studier, hjemmekontor eller annet.

Om deg

Du er selvstendig, en god samtalepartner, liker å jobbe med mennesker og har klarsynte evner som du vet å bruke. I en jobb som klarsynt vil du møte mennesker i ulike situasjoner, med ulike spørsmål og utfordringer. Du vil være din egen sjef, du er god til å kommunisere, du er over 18 år og du snakker norsk flytende. 

Om oss

Vi tilbyr en arbeidsplass med grunnlønn og timelønn basert på din samtaletid. Vårt bonussystem gir høyere timelønn jo mer samtaletid du har. Vi utbetaler lønn to ganger i måneden. I din jobb som klarsynt hos oss, har du i tillegg mulighet for å skrive tekster mot betaling. Tekstene er til en blogg som vi oppretter for deg og vil hjelpe med å få flere oppringinger.

Er dette noe for deg? Send din søknad til: hr.no@redhatholdings.com.

 
 
 
21 49 20 60

Ved å bruke denne nettsiden samtykker du til bruken av cookies. Informasjon som samles inn av cookies kan inkludere hvor ofte du besøker nettsiden og fra hvilket land du surfer. Les mer