Spådame

Her finner du ulike klarsynte som du kan rådføre deg med. Velg en spådame som passer deg

Spådame

Vi vet at når folk ringer inn for å motta veiledning så er det en tillit som må ligge i bunnen mellom partene. Våre klarsynte er bevisste på at denne tilliten ikke skal brytes. Alt dere snakker om forblir mellom dere og taushetsplikten er en selvfølge. Mange oppretter langvarige forhold med en fast klarsynt, og ønsker kun å konferere med denne. Det er derfor vi har opprettet sms-funksjonen, så dere kan la veilederen vite at dere ønsker å snakke med henne. Vi ønsker å tilrettelegge for at du skal kjenne at du blir tatt på alvor og at du skal kunne føle deg trygg når du snakker med oss. Ring en av våre klarsynte og opplev hva de kan gjøre for deg.

 
Ingrid
LEDIG
 

Ingrid er et sertifisert medium. Hun formidler meldinger fra dine kjære fra den andre...

 
Angelina
LEDIG
 

Angelina er en spådame som er spesialisert innen kjærlighet på spåtelefonen. La henne...

 
Amanda
LEDIG
 

Amanda har 15 års erfaring fra spålinjer og er et åpent, direkte og ærlig medium som...

 
Katherine
LEDIG
 

Katherine er et medium som er veldig omsorgsfullt. Hun vil det beste for alle. Ringer...

Mange kjente ansikter har gjennom tidene opprettet spesielle tillitsforhold med klarsynte. For Bruce Springsteen for eksempel, så utviklet det seg et nært forhold mellom ham og Madame Marie. Madame Marie, også kjent som «sigøyneren langs promenaden», var en spådame som Springsteen ble kjent med allerede som 17-åring. Han pleide å spille utenfor butikken hennes og hun utførte ofte synske lesinger for Bruce. Hun sa allerede da at han ville ha stor og langvarig suksess innen musikk og at han ville bli «The Boss». Da hun døde i 2008 inkluderte Springsteen henne i sangen hans «Sandy» for å minnes henne.

Tankevekkende artikler

Spådamer

Spådamer

Ulike spådamer har ulike teknikker når de gir lesninger. Hva er denne klarsynte sitt budskap til deg?
 
 
 
 
 
 
820 97 123

Ved å bruke denne nettsiden samtykker du til bruken av cookies. Informasjon som samles inn av cookies kan inkludere hvor ofte du besøker nettsiden og fra hvilket land du surfer. Les mer

_