Informasjon

Pris & informasjon

På Synskonline er det rådgivere på plass hele døgnet. Inne på nettsiden kan du lese om hva hver og en har å tilby deg av tjenester. Når du ringer oss kan du høre på rådgivernes presentasjoner, før du bestemmer deg for hvem du ønsker å prate med. Om du vet hvem av våre eksperter du ønsker å prate med, så angir du nummeret i telefonmenyen. Eller rett og slett velge den første som blir ledig. Husk at du når som helst under samtalen med rådgiveren kan taste "9" for å gå tilbake til hovedmenyen og snakke med en annen rådgiver.

Alle samtaler med våre rådgivere er konfidensielle. Alle rådgivere er testet og godkjent. Vi kan garantere at du får best mulig service og konkrete tolkninger i vår telefontjeneste. Våre rådgivere arbeider empatisk og har respekt for deg. Rådgiverne utfører tolkninger som skal hjelpe og støtte deg gjennom livet, men de kan ikke tilby komplette svar til alt i livet, Vi tror at du selv er ansvarlig for ditt liv og din fremtid og at du hvert øyeblikk av dagen kan påvirke hvordan din fremtid kommer til å bli. Våre rådgivere hjelper deg å finne rett vei, slik at du kan leve det livet som er ment for deg. Tolkningene bør ikke sees på som et alternativ til økonomisk, juridisk, medisinsk eller psykologisk hjelp. Du kan trygt henvende deg til våre rådgivere som alle arbeider etisk korrekt og har dine interesser for øyet.

Når du ringer våre rådgivere koster samtalen 26 kr/min. Du debiteres fra samtalen kobles opp til du legger på etter endt samtale. Samtalen brytes automatisk av telefonselskapet etter ca. 3 timer. Da kan du om du ønsker ringe tilbake og fortsette samtalen med den rådgiveren du snakket med, eller om du ønsker det snakke med en av de andre rådgiverne som er tilstede. Du må være over 18 år for å bruke våre tjenester og telefonabonnementet må være i ditt navn, alternativt må du ha tillatelse fra den som eier telefonabonnementet til å ringe. Vi følger alle gjeldende lover og regler for teletorgtjenester.

Om du vil motta en SMS når vi har gratiskampanjer, klikk HER. Om du allerede får SMS, men ikke lenger vil motta SMS fra oss, klikker du HER.

Vi bruker bare stockbilder/arkivbilder som vi kjøper lisens på fra bildebyråer. Stockbilder bruker vi også i vår grafiske design på hjemmesidene. I noen tilfeller ønsker personen i andre enden av telefonen av personlige grunner å være anonym. Det kan være at personen lever med beskyttet identitet eller når personen føler seg utsatt for risiko, trakasering eller for forfølgelse ved å stå frem med sin egen identitet.

Du kan alltid ta kontakt med vår kundeservice på mail help@synskonline.no Eller på telefon hverdager 21 49 20 90. Skulle det være stor pågang legg igjen ditt nummer og vi tar kontakt med deg så snart en av våre medarbeidere er ledig. Lik oss på Facebook, for å holde deg oppdatert om nyheter, tilbud og inspirerende ord og råd fra våre medarbeidere.

 
 

Prisen for å ringe vår teletorgtjeneste på 820 97 123 er 26 kr/min. Du betaler via telefonregningen

Få beskjed når vi tilbyr gratisminutter!
Feil mobilnummer
Feil e-postadresse
 

 Trykk her for å ringe nå!820 97 123 26 kr/min
Denne siden bruker cookies. Hvis du godtar dette, trykk på knappen. Les mer
Aksepterer