Kundeomtaler

Les hva kundene synes om våre tjenester


Msriana skriver:

Tusen takk for en flott samtale og hjelpen Christina. Anbefales på det sterkeste.

A E skriver:

Tusen takk, Elvire! Du er utrolig dyktig og full av omsorg og varme

E skriver:

Hei Andrea. Jeg venter på deg, du var så god hjelp da jeg trengte det mest. Takk!

Kine skriver:

Uendelig varmt og kjærlig menneske som jeg vil anbefale. Takk Aurora for all hjelp

Gitte Sivanah Andresen skriver:

Det var en nøyaktig og klarsynt støtte å få hos deg i en vanskelig tid, takk for at du ser så klart og kan støtte meg videre på min vei. Jeg kjente på meg hvor lett du jobbet og hvor effektiv du er som klarsynt. Takk igjen Eila. Det betyr mye for meg og min familie❤️

Mariana skriver:

Tusen hjertelig takk for hjelpen Maria! Anbefales på det sterkeste.

Anne skriver:

Du er et av de fineste, varmeste og klokeste menneskene jeg har vært i kontakt med. Og du er nøyaktig og dyktig i jobben din ❤️ Jeg fikk stor ro etter å ha snakket med deg.

Anonym skriver:

Veldig bra dame å prate med. Rolig, ærlig og flink til å heale. Håper jeg snart får mulighet til å prate med deg igjen.

Anonym skriver:

Fin dame og prate med. Helt rå på healing.

Lotte skriver:

Ulva er et fantastisk menneske og et utrolig godt medium! Jeg har ringt forskjellige synske i 30år og hun er virkelig en av de aller beste!! Hun er klok, ydmyk og absolutt synsk! Anbefaler henne på det sterkeste!

Rita skriver:

Hei, ønsker og anbefale Ariel på det sterkeste. Utrolig hvor dyktig og treff sikker hun er. Jeg føler meg langt bedre etter bare første samtalen vår❤️

Siw K skriver:

Veldig presis og positiv analyse.

Rainer must skriver:

Takker for gode og fine veiledende råd. Veldig treffsikker. Anbefaler deg på det varmeste ❤ Snx Mvh Rainer

LI skriver:

Takk kjære Annie for at jeg får ringe til deg og du alltid bare er kjempe hyggelig og søt mot meg. Tusen takk

Anita skriver:

Jeg har ringt Ylva mange ganger gjennom flere år, og jeg anbefaler henne. Ser deg tydelig, og er treffsikker og god å snakke med.

Lise skriver:

Ulva er den hyggeligste spådamen jeg har møtt. Jeg har hatt kontakt med henne over flere år. Ærlig og direkte kontakt m guidene. Hun kan jeg virkelig anbefale.

Else Randi skriver:

Hei, Ariel. Lå og sov da jeg skulle ringe deg. Kan jeg få snakke med deg? Du gjør en god jobb, og er så koselig å snakke med. Else Randi.

Vigdis skriver:

Tusen takk for god hjelp og gode svar

Vigdis skriver:

Fantastisk menneske å snakke med, og meget god på healing

Marians skriver:

Tusen takk for en givene samtale Alma. Jeg fikk hjelpen jeg hadde så mye behov for. Anbefales på det sterkeste.

Mariana skriver:

Jeg er veldig takknemlig for samtalen med Anki. Opplevde at hun er et varmt, og full av forståelse dame. Hjelp meg veldig. Anbefales på det sterkeste.

Margit skriver:

Hei Elina Jeg vil bare skrive for å takke deg for at du fikk meg til å tenke, jeg var så redd for å tenke på andre muligheter, en føler seg dum. Jeg er voksen og burde klare å tenke selv.. Men som du sa, vi er mennesker og vi trenger hverandre. Jeg ringer deg etter jeg har vært på hytta. Hilsen Margit

Kitty skriver:

Hei, jeg ringte deg for å få en ny vinkel på gamle problemer, og jeg er overrasket over at du klarte å plukke inn ting jeg IKKE sa, det hadde jeg virkelig ikke trodd var mulig. Jeg tenkte jeg får skrive å takke, for har snakket med et par på andre steder som ikke var som deg for å si det slik.

Petter skriver:

Hei, jeg følte meg ikke så mandig da jeg først ringte, men du fikk meg til å slappe av og du har rett, det er jo mange menn som også er mediale og tror på dette. Når det er sagt, så vil jeg takke for klare gode svar og råd.

Larissa skriver:

Jeg vil bare si takk, og det var så deilig å prate med noen som virkelig forsto. Jeg følte meg litt dum, men du fikk meg til å føle at jeg har håp framover! Vi høres snart igjen!

Lise skriver:

Tusen takk for en god samtale og for healingen, jeg har ikke sovet så godt på lenge! Jeg anbefaler deg til jentene, for du er virkelig god!

Teje skriver:

Alma var klar og tydelig og lett å forstå. Hun svarte på det jeg lurte på, både når det gjaldt jobb, økonomi, barna mine, og kjærlighetslivet mitt. En veldig grei samtale, og jeg håper at alt hun sa kommer til å slå til.

Sigrid skriver:

Tak for god og dygtig hjælp! Jeg ringer til dig efter sommeren som aftalt.

Liv skriver:

Mange tak for en god samtale og hjælp. Kan varmt anbefale dig!

Janet M Follo skriver:

Takk for en god samtale, klare svar og ja - du var god. Jeg følte meg trygg og optimistisk med deg! Jeg ringer igjen!

Margit skriver:

Jeg trodde ikke helt på slik spådom før jeg ringte deg. Du traff rett så det holder lenge. Jeg anbefaler folk å ringe deg, du er god!

Marit Johansen skriver:

Du er en god person, flink spådame og hyggelig. Jeg er glad jeg fant deg!

Siv K skriver:

Takk for at du var der på natta da jeg følte alle sov og hodet ikke gav med fred. Du er flink, grei og treffsikker!

Atle skriver:

Hun var nøyaktig fra starten av samtalen og helt mot slutten. Imponerende.

Frøydis skriver:

Meget behagelig og rolig å. snakke med. Anbefales

Einar skriver:

Meget fornøyd med Mikael!

Annika skriver:

Hei igjen! Jeg vil bare takke deg for en fantastisk hyggelig samtale og kortene, jeg er så overrasket over hvor rett du hadde. Du har gitt meg tro på meg selv og håp for framtiden og jeg kan garantere jeg ringer deg igjen!

Tove skriver:

Hei Alma. Jeg skulle skrevet for lenge siden, men påske og livet kom i mellom. Du aner ikke hvor glad jeg er jeg ringte deg, du hjalp meg mer enn du kan forstå. Jeg er overrasket over hvor rett du hadde i det du sa. Varmen og omsorgen du viste meg gjorde med så trygg og glad. Jeg kommer til å ringe deg igjen, for du er unik og dyktig!

Terje skriver:

Herlig person direkte kjapp

Terje skriver:

Herlig tydelig dame lyttet og snakket direkte til meg. Dette var samtale jeg vil gi 10 lover ringer tilbake varmen Klem Terje

Gunn skriver:

Hadde en samtale med ulva og det ble en følelsesmessig opplevelse for meg. Alt hun sa traff meg og når hun sa han alltid passet på meg og at han følte han ikke hadde fått nok tid så skjønte jeg med engang at hun hadde kontakt med rett person. Hun sa også at han var fredfull og det stemmer for han så veldig fredfull ut når han ikke var med oss lenger. Tusen takk for samtalen Ulva

Lisbeth skriver:

Hei Alma. Takk for en spennende spådom og veldig direkte og sanne svar. Jeg er glad jeg traff på deg. Du er hyggelig, morsom og så hadde du rett i det du sa om ting jeg ikke har fortalt noen. Jeg har nå skrevet dagboken min og skal også skrive opp drømmer. Du hadde rett i at jeg glemmer drømmene mine, for når jeg nå våkner på natta er de helt klare og da smart å skrive ned de. Jeg er så spent på hva du tror de alle kan bety. Vi snakkes om tre uker. Klem fra meg

sonia skriver:

Utrolig flink og dyktig! La ut kort som stemte

Kari Anita skriver:

TAKK! Du var ny sa du, men uansettt la du kort som virkelig stemte for meg og jeg fikk svar! God advent! Klem

Linda Marie skriver:

Hei, Jeg følger med på når du er inne, men du er alltid opptatt. Så jeg lurer på om du kanskje er inne på dagtid innimellom. Jeg har pratet med deg før og jeg ventet i timer. Det var verdt det, men snille du kanskje du kan være der på dagen innimellom? Klem

O e skriver:

Tusen hjertelig takk for en fantastisk reading og samtale. Du er spot on i lesingen. Og jeg er dypt takknemlig for lesingen og de gode rådene. Det var helt klart akkurat deg jeg skulle snakke med ikveld. Så fikk jeg svar på en del viktige spørsmål og en ro og bekreftelse på dem❤️

Ingrid skriver:

Du er så hyggelig, flink og utrolig treffsikker. Tusen takk for samtalene til nå og jeg ringer igjen for jeg får så ro av deg og du vet hva du gjør. Jeg anbefaler deg til alle jeg kjenner!

Kari skriver:

En veldig hyggelig og dyktig mann. Jeg fikk gode svar og råd så kommer til å ringe tilbake til Mathias! Anbefales og han hadde også humor.

Karoline skriver:

Jeg et veldig fornøyd med Anita! Hun er treffsikker og utrolig koselig å snakke med. Hennes råd og veiledning vil jeg ta med meg videre. Takk for at du gjør meg bevisst på det jeg allerede vet om jeg graver litt i meg. Anbefaler hun på det sterkeste!

Mariella skriver:

Jeg vet jeg har lovet å skrive her flere ganger, men jeg glemmer når var jeg inne for å gå til bloggen din og tenkte NÅ skriver jeg. Jeg har pratet med deg mange, mange ganger og du har gitt meg ett nytt liv. Fått meg til å kjempe mot den sosialeangsten og fått meg ut blandt folk. Det var din skyld jeg møtte forloveden min også. Han var der du sa og så akkurat ut som du sa og han er like fantastisk som du sa. Jeg skal ringe deg snart igjen for jeg fikk den jobben du ba meg søke på. Jeg trenger litt mer hjelp og du kan jo alt tror jeg :) Du er min helt, min spådame fra himmelen! Takk for all hjelp og for alt det gode i livet mitt!

 
 
Få beskjed når vi tilbyr gratisminutter!
Feil mobilnummer
Feil e-postadresse
 Trykk her for å ringe nå!820 97 123 29,90 kr/min
Denne siden bruker cookies. Hvis du godtar dette, trykk på knappen. Les mer
Aksepterer