Medium

Rådfør deg med et medium eller en klarsynt når veien videre er uklar. Vi er her døgnet rundt

Medium

Å snakke med en venn eller et familiemedlem når man trenger råd og støtte er gull verdt. Men av og til kan de som står oss nært være blendet av sitt eget perspektiv i saken. Da kan det være godt å få innspill «utenfra». En dyktig og erfaren klarsynt som ikke har «et bein i kampen» kan gi nye friske innspill og perspektiv. En situasjon som kanskje virker «fastlåst» kan med hensiktsmessige spørsmål og tydelige svar løses opp og bli gjennomførbart og veien videre blir tydeligere. Alt er ikke nødvendigvis så komplekst som det kan føles som. Rådfør deg med en av våre klarsynte for en ukomplisert og tydelig lesning som vil gi deg svar.

 
Thomas
LEDIG
 

Thomas har gjennom årene spesialisert seg på presise og raske svar. Med en dyp...

 
Angelina
LEDIG
 

Angelina er en spådame som er spesialisert innen kjærlighet på spåtelefonen. La henne...

 
Christina
LEDIG
 

Christina ble født med veldig sterke klarsynte evner. Hun jobber både med tema som...

 
Amanda
LEDIG
 

Amanda har 15 års erfaring fra spålinjer og er et åpent, direkte og ærlig medium som...

De fleste medium anser det som sin jobb å benytte sin spesielle gave for å hjelpe andre. I tusenvis av år har eldgamle samfunn over hele verden benyttet seg av slike seere, eller klarsynte som vi gjerne kaller dem i dag. Deres råd har blitt søkt opp igjennom tidene for ting som kunne være relatert til høsting, planting, konflikter, krigføring og ikke minst har de spilt sin rolle under ritualer og seremonier. Når det ble kjent i lokalsamfunn at noen hadde «gaven» tok det som regel ikke lang tid før man nyttiggjorde seg dette. Fremtredende personer har satt sin lit til klarsynte. Eksempler på dette er Josephine (Napoleons kone), Prinsesse Diana og nå i senere tid Brad Pitt, Bruce Springsteen, Lizzo og Kardashian-familien.

Tankevekkende artikler

Hvordan kan jeg utvikle mine mediale evner?

Hvordan kan jeg utvikle mine mediale evner?

Har du noen gang lurt på "hvordan kan jeg utvikle mine mediale evner?" Da skal du lese videre i denne artikkelen
 
 
 
 
 
 
820 97 123

Ved å bruke denne nettsiden samtykker du til bruken av cookies. Informasjon som samles inn av cookies kan inkludere hvor ofte du besøker nettsiden og fra hvilket land du surfer. Les mer

_