Tilbakemeldinger

Ingen ting gjør oss gladere enn fornøyde kunder. Ta en titt på våre kunders tilbakemeldinger før du bestemmer deg for hvem du vil snakke med


Rainer Must skrev:

Hei. Mye har skjedd igjennom livet mitt siste 10 årene. Og du leste mine tanker og fortiden min som en åpen bok. Ble satt ut av hvor godt du kunne beskrive livet mitt. Takk for at du fikk senket skuldrene mine og ser frem til neste samtale med deg

Ghada skrev:

Dear Marianne, Which time you are online? Regards Ghada

Kris skrev:

Melissa har spådd meg i natt og jeg kan si jeg er fornøyd;) hennes spådommer kunne trenge gjennom helt greit:) Hun så ikke så langt inn i framtiden men forsto at all min framdrift av den sjette sans og tegneserie skapelse går som planlagt framover:) HYGGELIG! Ønsket meg lykke til i det jeg la på for ikke å være fraværende..;) Du forstår kompis:) SMILER...

Torunn Hansen skrev:

Tusen takk for kjempefin samtale. Anbefaler deg sterkt til andre. En sterkt klarsynt mann.

Ewa Eriksson skrev:

Hej! Tack för bra konsultation! Tyvärr bröts det igen men jag hann få svar på det jag ville! Tack för hjälpen!

Birgot skrev:

Karolina is a star, very gifted, quick, accurate and very compassionate. The best on Synskonline. My warmest recommendations and big hugs

Frida H skrev:

Jeg er svært fornøyd med samtalen!

Evy skrev:

Jeg sitter passelig sjokkert etter å ha pratet med denne kvinnen som, uten at jeg sa noe, kunne fortelle detaljer om mitt siste år. Alt stemte på en prikk. Fantastisk å oppleve dette.

Ann skrev:

Tack så mycket for at du hjalpade mej å få koktakt med min morfar

Mette skrev:

Utrolig trygg og treffer rett i alt han sier. Anbefales!

Bonnie skrev:

En helt fantastisk mann! Han ga meg veldig god og trygg informasjon. Anbefales på det sterkeste!

Andreas Ivar Arnason skrev:

Hei, Axel var presis og klar. Også hadde han god erfaring og råd på området veien ut av depresjon/ utmattelse. Jobb og familie forhold svarte han også godt på

Elis skrev:

Elvira er ekstremt dyktig!! Jeg oppgav ikke navn på personen engang, men alt hun fikk inn stemte!! Hun får råd fra guidene sine som virker fornuftige, og samtidig gir et inblikk inn i mulighetene, og det som kommer til å skje! Det var en veldig detaljert og god reading!! Tusen takk Elvira!! Jeg fallt desverre ut på grunn av pengemangel på telefonen, men ringer gjerne tilbake ved en annen anledning!!

Hanne skrev:

Veldig fin og klok samtalepartner. Snakker gjerne med deg en annen gang.

Grete skrev:

Veldig flink

Cathrin Haugsland skrev:

Dan is always nice too talk too. He is a very good psychic and dont lie. I tell you the truth, I am very satisfied with him.

Thuy skrev:

Hei, jeg har tidligere snakket med Angeli og hun er en helt fantastisk dame. Hun er faktisk den eneste jeg ringer til hver gang jeg vil spørre om noe. Alt roer seg og ting stemmer.

Helene skrev:

Fantastisk koselig å prate med, uheldigvis brøt samtalen i slutten, men du fikk meg i bedre humør med at pusen min lever. Du ga meg gode tips, og det setter jeg pris på. Det blir deg jeg ringer igjen om jeg trenger hjelp! Tusen takk!

Vytas skrev:

Denne dame er utrolig fint. Jeg har snakket bare par minutter og fikk med en gang svar på minne spørsmål og fikk energi til å kjempe meg videre med problemer som jeg har pr. i dag.

Cathrin Haugsland skrev:

Thank you so much. I went out the door and there was my cat waiting for me she must have listen to you when you told her that I was sick and dissapointed in her. Kind regards, Cathrin.

Grethe T skrev:

Fantastisk dyktig, hun plukket meg inn på ting INGEN andre vet. Spennede måte å tenke på, og en stemme som virket på en merkelig måte, var som om jeg hadde fått healing uten å få det. Ringer igjen !

Inger Lise skrev:

Som kunde er jeg godt fornøyd..Damen var flink.

Berit Nilsen skrev:

Klare og kjappe svar og bekreftelser på mine spørsmål. Når jeg snakker med deg føler jeg også at jeg er på samme bølgelengde, og føler meg vel. Jeg ringer kun deg ved behov, og føler meg mye bedre etter samtalen. Hilsen Berit

Siv skrev:

Veldig hyggelig å snakke med Sophia. Behagelig å høre på og ga meg veldig gode svar på det jeg lurte på innen kjærligheten. Satt igjen med en veldig god følelse etter samtalen. Veldig fornøyd og anbefaler henne på det sterkeste! :)

Kristine skrev:

Jeg sa lite men fikk gode ord tilbake. Hvis du har rett så kommer jeg til å ringe igjen. Tusen tusen takk

Anonym skrev:

Veldig god på å beskrive situasjonen, riktige fakta, vennlig og klok. Gode pekepinner i forhold til situasjonen.

Anonym skrev:

Bekrefter ting som har skjedd og nåtid veldig klart og tydelig. Er vennlig, og forklarer godt. Jeg føler meg virkelig bedre etter samtalen.

Anonym skrev:

Gir tilbakemeldinger på en veldig kjærlighetsfull og varm måte, og svarer på spørsmål med dybde, slik at jeg kan velge å utvikle meg selv videre. Kommer til roten. Fantastisk godt menneske.

Gul skrev:

Perfekt!

Gulusar skrev:

Hun er super bra spådame. Anbefales!

Nina Ødegård skrev:

Takk Magdalena for en fin samtale jeg hadde med deg i dag 17 september. Det stemte så godt det du kunne si om meg og mine, rundt meg og min økonomi. Og alt det ellers du tok opp, fikk mine øyne opp og det skal jeg ta til meg. Jeg skal kontakte deg igjen og fortelle hvordan det går. Du klarte å få angst og urolighet bort fra Meg. Så tusen takk Magdalena, du er en unik og spesiell dame som jeg gjerne kontakter igjen. Tusen takk :)

Tove skrev:

Denne samtalen jeg hadde med deg var ekte. Når miraklene skjer så kontakter jeg deg igjen, vakre menneske.

 
 
 
820 97 123

Ved å bruke denne nettsiden samtykker du til bruken av cookies. Informasjon som samles inn av cookies kan inkludere hvor ofte du besøker nettsiden og fra hvilket land du surfer. Les mer

_