Min krystallkule

Prøver noen å kommunisere med deg fra andre siden? Har du spørsmål? Min krystallkule har svar

Min krystallkule

Velkommen til vårt intime, trygge sted. Her er alle spørsmål velkomne og vil behandles på største alvor med kjærlighet. Våre klarsynte vil ta imot deg med åpent hjerte, klare for å komme i kontakt med åndeverdenen for deg. Våre klarsynte arbeider hjemmefra hvor de benytter de verktøy som egner seg best for dem. Noen arbeider med kort, andre jobber med krystaller, mens andre igjen benytter seg av flere typer verktøy avhengig av situasjonen. Kanskje du har spørsmål om kjærlighet eller karriere? Eller kanskje du ønsker å møte din spirituelle veileder? Våre klarsynte er her for å hjelpe. Velkommen til oss.

 
Thomas
LEDIG
 

Thomas har gjennom årene spesialisert seg på presise og raske svar. Med en dyp...

 
Angelina
LEDIG
 

Angelina er en spådame som er spesialisert innen kjærlighet på spåtelefonen. La henne...

 
Christina
LEDIG
 

Christina ble født med veldig sterke klarsynte evner. Hun jobber både med tema som...

 
Amanda
LEDIG
 

Amanda har 15 års erfaring fra spålinjer og er et åpent, direkte og ærlig medium som...

På samme måte som mennesker har unike egenskaper, så har krystaller det også. Formen de har, om det er en kule, naturlig formet, pyramideformet eller diamantformet, har mindre og si. Selve formen vil ikke påvirke energien krystallen frigjør, men de sier at det vil påvirke måten du mottar energien på. Eksempelvis dersom du trenger å fokusere, velg en som har en spiss. En kuleformet frigjør energi i alle retninger. Som menneskekroppen, består krystaller av forskjellige elementer og forbindelser. De inneholder mineraler som inneholder energi. Krystallhealere jobber med å utveksle energi med krystaller.

Tankevekkende artikler

Krystallkulen

Krystallkulen

Har krystallkulen fortsatt en relevans i dag? Fungerer krystaller egentlig? Og hvordan skal man bruke de?
 
 
 
 
 
 
820 97 123

Ved å bruke denne nettsiden samtykker du til bruken av cookies. Informasjon som samles inn av cookies kan inkludere hvor ofte du besøker nettsiden og fra hvilket land du surfer. Les mer

_