Spåer

Vil du prate med en spåer er vi tilgjengelig for deg døgnet rundt, når du skulle trenge veiledning

Spåer

Å motta en synsk lesing kan noen ganger oppleves som ganske intenst, spesielt om man ikke har prøvd det før. Noen ganger mottar man også svar som kanskje ikke var helt det man hadde tenkt. Kanskje han du tenker på ikke er så bra for deg likevel? Kanskje det er noe annet rundt neste hjørne enn du hadde forestilt deg? Noen ganger må universets beskjeder «fordøyes» litt før man helt klarer å gå videre. Er det noe du ikke helt skjønner? Ikke vær redd for å stille alle typer spørsmål. En av våre erfarne klarsynte kan hjelpe deg både med å formidle beskjeder, samt å bearbeide dem, slik at du får et litt klarere perspektiv på potensialet din livsreise kan ha. Ring for en intim og personlig synsk lesing fra en av våre klarsynte.

 
Kine
LEDIG
 

Synske Kine er et medium som har empatiske evner og sterk intuisjon. Ringer du Kine,...

 
Simon
LEDIG
 

Simon er en kjærlig, ærlig og veldig levende spåmann som gir deg budskap fra...

 
Dina
LEDIG
 

Dina er en kjærlig og intuitiv jordengel som elsker å formidle guddommelige budskap...

 
Amanda
LEDIG
 

Amanda har 15 års erfaring fra spålinjer og er et åpent, direkte og ærlig medium som...

Visste du at konkurransen som holdes i Nederland «Psychic challenge International» ble vunnet av en jente fra Norge? Elisabeth Gimsøy fikk tittelen som verdens mest klarsynte i 2011. Før det vant hun konkurransen på TVNorge «Jakten på den 6. sans» i 2010. Med samiske aner fra Troms sier hun selv at hun ikke kan forklare evnene sine som spåer. Hun forklarer at hun stoler på universets ord og på sine egne evner, og at hun må beholde troen på det hun får inn fra universet. Hva angår skeptikere, sier hun at de må bare søke inn i seg selv og kanskje oppleve at det er mer mellom himmel og jord enn ord kan forklare.

Tankevekkende artikler

 
 
 
820 97 123

Ved å bruke denne nettsiden samtykker du til bruken av cookies. Informasjon som samles inn av cookies kan inkludere hvor ofte du besøker nettsiden og fra hvilket land du surfer. Les mer

_