KVALITETSSIKRET TJENESTE
GODKJENTE MEDIUM
Spåtjenester

820 97 030

26 kr/min

 

 

CALL OUR INTERNATIONAL PSYCHICS!

Call 820 79 945Only 14 kr/min. Our honest and caring psychics are always ready to answer your questions.

De fryktede og ærbødige Aghoris

Aghori er hellige menn som stammer fra India. Disse mennenes hovedmål er å avlsutte gjenfødelsens syklus.


De fryktede og ærbødige Aghoris

Innimellom føler jeg for å synke langt inn i en indisk Bollywoodfilm. Fargene, musikken og kulturene som blir presentert i disse filmene kan være svært fascinerende og spennende å se på. For en tid tilbake så jeg en indisk skrekkfilm om magi, demoner og healing. Den hadde det lille ekstra med klarsynt veiledning og til min store overraskelse så var den svært spennende og lærerrik. I filmen får man ved flere anledninger blitt kjent med en gruppe som kaller seg Aghori. De var mestere innen svart magi og spådom. Jeg hadde ikke hørt om disse før jeg så denne filmen. Jeg trodde at de bare var filmkarakterer, men der tok jeg feil. Etter litt googling fant jeg ut at Aghoris lever fortsatt i India.

Selve navnet Aghori stammer fra sanskrit og betyr forskrekkelig og fra mørket. Disse er indiske hellige menn, såkalte ”Sadhus”. Det finnes mange ulike sekter og indiske prester og menn som spår, Aghoris tilhører de mest fruktbare og ekstreme. Man møter de fleste av disse nord-øst i India, i Varanasi på og rundt kremeringsplasser. Disse dyrker lord Shiva som er skaperen av verdener. Gud er sammen med dem omnipotent og lever i ulike former, levende som død, fersk som råtten.

En Aghoris fremste mål er å oppnå Nirvana og avslutte gjenfødelsens syklus. For å kunne dette må man bryte alle bånd med denne verden som for dem bare er en illusjon og klarsynt veiledning. De lever i denne verden, men tror ikke på den. Det å føle seg uvel og kjenne ekkelhet av ulike ting skaper i følge Aghoris hat i hjertet og gjennom å utforske saker og ting som gir deg disse følesene, frigjør man seg fra hat og bånd til livet på Jorden. Det er ikkelett for en mann å bli Aghori, for først må man finne en læremester som skal lede seg gjennom de neste 12 årene. Deretter må han finne en menneskekranium som lærlingen skal skal spise all sin mat og drikke fra. En kommende Aghori følger ukritisk sin læremesters direksjoner. Han ser på dette som eksperthjelp.

De påfølgende 12 årene tilbringes på kremeringsplasser med meditasjon, mange ulike ritualer, spådom, klarsynt veiledning, og en total uavhengighet av materialistiske egendeler. Ingen a de ritualene som blir utført får påvirke en Adhori, dersom man blir påvirket har man fortsatt ikke nådd målet. For hvert ritual som blir gjennomført vokser lærlingens åndelige krefter. Personen blir deretter synsk og får eksperthjelp og fjernhealing.

Ritualene som gjennomføres inneholder både blodsoffer og kanibalisme. En spådom eller meditasjon kan gjennomføres mens man er innsmurt i kremeringsaske sittende oppå et råttent menneskelik. Når man har valgt å bli en av disse ekstreme Sadhus, må man bryte alle bånd til sitt tidligere liv gjennom klarsynt veiliedning, eksperthjelp, og fjernhealing. Man får ikke ha synsk kontakt eller besøke personer fra sitt tidligere liv i verken familien eller vennekretsen. Man får heller ikke besøke sitt tidligere hjemsted under en spådom. Dette skulle kunne skape distraksjon fra det levesettet som en Aghori skal leve etter. I

kke før de 12 årene som man har fulgt læremesterens ordre og eksperthjelp kan man kalle seg en ekte Aghori. En Aghori blir ikke uvel og påvirket av noe. De spiser det de finner, blant annet lik av mennesker og dyr, avføring og urin. Ingen ting er ekkelt for disse. Gud finnes jo i alt. De smører seg inn i aske fra døde mennesker, dette er fjernhealing for disse menneskene og er en måte å likne på Shiva. De utfører magiske ritualer og gjenkaller ånder, spøkelser og demoner. For en ekte Aghori finnes ingen tabu. Jo mer de tøyer grensene mellom rent og urent kommer de nærmere befrielsen fra Jorden.

En av metodene til å få større innlevelse, klarsynt veiledning og følelsen av samhørighet med Gud er og ikke drikke alkohol, røyke eller kontakt med noe form for narkotikum. Når man er påvirket av slike sentralstimulerende stoffer er det lett å slippe kontrollen og glemme sine gaver fra Gud. Dersom man har et problem med ånder, demoner, om man er besatt av noe, uhelbredelig syk eller fyllt av hevnbegjær eller noe annet høyst personlig kan man som en siste utvei søke hjelp hos en Sadhus. De kan til og med gi deg spådom. Men selvfølgelig har alt en pris. Man må kanskje ville utsette seg for ritualer som ikke er av de ller mest hygieniske.

Artikkelforfatter: J. Nielsen

 

Vil du snakke om De fryktede og ærbødige Aghoris ring til:

Bloggere
 
Annie
Ledig
 
Englekort, Pendel, Spåtjenester, Klarsynte, Klarsynt, Spådame
Spåkonen Annie er dyktig på spådom, hun bruker tarotkort som gir deg tydelige svar....
Bloggere
 
Rebecca
Utlogget
 
Englekort, Heks, Medium, Spåtelefon, Spåkone, Tarotkort
Rebecca er synsk med sterk intuisjon. Velkommen til å ringe Rebecca når du er ute...
 
Clair
Utlogget
 
Heks, Synsk, Spådame, Healing, Medium, Tarotkort
Clair har jevnlig kontakt med åndeverden, hun har bred erfaring. Hun er synsk og vil...
 
Varja
Utlogget
 
Medium, Pendel, Spådame, Spåtjenester, Spåtelefon, Tarotkort
Leter du etter en erfaren og positiv spådame? Da har du kommet rett, Varja gir deg...
 
 

Artikkelforslag til deg

Et mjau fra den andre siden

Et mjau fra den andre siden

7902 visninger
Selv spådamer kan bli overrasket innimellom. Dette er en liten fortelling om en katt som viste seg som en ånd.
 
Hvordan vennskap endres med alderen

Hvordan vennskap endres med alderen

7585 visninger
Vennskap er et av de grunnleggende forhold som mennesker deler. Hvis du har problemer med å danne vennskap med andre i dag, må du lese videre.
 
Å håndtere følelsen av ufullstendighet

Å håndtere følelsen av ufullstendighet

4939 visninger
Hvis du noen gang har følt deg tom og ufullstendig, da vet du også hvor tidkrevende disse følelsene kan være. Heldigvis kan du finne noen der ute som kan hjelpe, og ikke nødvendigvis terapeuter som vil sette deg på medisiner.
 
 
 
 

Prisen for å ringe vår teletorgtjeneste på 820 97 030 er 26 kr/min. Du betaler via telefonregningen

Gå ikke glipp av det når vi gir bort gratis minutter! Fyll i dine opplysninger her:
 

 Trykk her for å ringe nå!820 97 030 26 kr/min
Denne siden bruker cookies. Hvis du godtar dette, trykk på knappen. Les mer
Aksepterer