De fryktede og ærbødige Aghoris

Aghori er hellige menn som stammer fra India. De fryktede og ærbødige Aghoris mål er å avslutte gjenfødelsens syklus

De fryktede og ærbødige Aghoris
De fryktede og ærbødige Aghoris

Innimellom føler jeg for å synke langt inn i en indisk Bollywoodfilm. Fargene, musikken og kulturene som blir presentert i disse filmene kan være svært fascinerende og spennende å se på.

For en tid tilbake så jeg en indisk skrekkfilm om magi, demoner og healing. Den hadde det lille ekstra med klarsynt veiledning og til min store overraskelse så var den svært spennende og lærerrik. I filmen får man ved flere anledninger blitt kjent med en gruppe som kaller seg Aghori. De fryktede og ærbødige Aghoris. De var mestere innen svart magi og spådom. Jeg hadde ikke hørt om disse før jeg så denne filmen. Jeg trodde at de bare var filmkarakterer, men der tok jeg feil. Etter litt googling fant jeg ut at Aghoris lever fortsatt i India.

Selve navnet Aghori stammer fra sanskrit og betyr forskrekkelig og fra mørket. Disse er indiske hellige menn, såkalte ”Sadhus”. Det finnes mange ulike sekter og indiske prester og menn som spår, Aghoris tilhører de mest fruktbare og ekstreme. Man møter de fleste av disse nord-øst i India, i Varanasi på og rundt kremeringsplasser. Disse dyrker lord Shiva som er skaperen av verdener. Gud er sammen med dem omnipotent og lever i ulike former, levende som død, fersk som råtten.

En Aghoris fremste mål er å oppnå Nirvana og avslutte gjenfødelsens syklus. For å kunne dette må man bryte alle bånd med denne verden som for dem bare er en illusjon og klarsynt veiledning. De lever i denne verden, men tror ikke på den. Det å føle seg uvel og kjenne ekkelhet av ulike ting skaper i følge Aghoris hat i hjertet og gjennom å utforske saker og ting som gir deg disse følesene, frigjør man seg fra hat og bånd til livet på Jorden. Det er ikke lett for en mann å bli Aghori, for først må man finne en læremester som skal lede seg gjennom de neste 12 årene. Deretter må han finne en menneskekranium som lærlingen skal skal spise all sin mat og drikke fra. En kommende Aghori følger ukritisk sin læremesters direksjoner. Han ser på dette som eksperthjelp.

De påfølgende 12 årene tilbringes på kremeringsplasser med meditasjon, mange ulike ritualer, spådom, klarsynt veiledning, og en total uavhengighet av materialistiske egendeler. Ingen av de ritualene som blir utført får påvirke en Aghori, dersom man blir påvirket har man fortsatt ikke nådd målet som er å bli en av de fryktede og ærbødige Aghoris. For hvert ritual som blir gjennomført vokser lærlingens åndelige krefter. Personen blir deretter synsk og får eksperthjelp og fjernhealing.

Ritualene som gjennomføres inneholder både blodsoffer og kanibalisme. En spådom eller meditasjon kan gjennomføres mens man er innsmurt i kremeringsaske sittende oppå et råttent menneskelik. Når man har valgt å bli en av disse ekstreme Sadhus, må man bryte alle bånd til sitt tidligere liv gjennom klarsynt veiliedning, eksperthjelp, og fjernhealing. Man får ikke ha synsk kontakt eller besøke personer fra sitt tidligere liv i verken familien eller vennekretsen. Man får heller ikke besøke sitt tidligere hjemsted under en spådom. Dette skulle kunne skape distraksjon fra det levesettet som de fryktede og ærbødige Aghoris skal leve etter.

Ikke før de 12 årene som man har fulgt læremesterens ordre og eksperthjelp kan man kalle seg en ekte Aghori. En Aghori blir ikke uvel og påvirket av noe. De spiser det de finner, blant annet lik av mennesker og dyr, avføring og urin. Ingen ting er ekkelt for disse. Gud finnes jo i alt. De smører seg inn i aske fra døde mennesker, dette er fjernhealing for disse menneskene og er en måte å likne på Shiva. De utfører magiske ritualer og gjenkaller ånder, spøkelser og demoner. For en ekte Aghori finnes ingen tabu. Jo mer de tøyer grensene mellom rent og urent kommer de nærmere befrielsen fra Jorden.

En av metodene til å få større innlevelse, klarsynt veiledning og følelsen av samhørighet med Gud er og ikke drikke alkohol, røyke eller kontakt med noe form for narkotikum. Når man er påvirket av slike sentralstimulerende stoffer er det lett å slippe kontrollen og glemme sine gaver fra Gud. Dersom man har et problem med ånder, demoner, om man er besatt av noe, uhelbredelig syk eller fyllt av hevnbegjær eller noe annet høyst personlig kan man som en siste utvei søke hjelp hos en Sadhus. De kan til og med gi deg spådom. Men selvfølgelig har alt en pris. Man må kanskje ville utsette seg for ritualer som ikke er av de ller mest hygieniske.

Artikkelforfatter: J. Nielsen

 
 

 
Ingrid
LEDIG
 

Ingrid er et sertifisert medium. Hun formidler meldinger fra dine kjære fra den andre...

 
Angelina
LEDIG
 

Angelina er en spådame som er spesialisert innen kjærlighet på spåtelefonen. La henne...

 
Amanda
LEDIG
 

Amanda har 15 års erfaring fra spålinjer og er et åpent, direkte og ærlig medium som...

 
Katherine
LEDIG
 

Katherine er et medium som er veldig omsorgsfullt. Hun vil det beste for alle. Ringer...

 

Tankevekkende artikler

Norges beste synske

Norges beste synske

Når man er på søken etter synske, så vil man ikke ta til takke med hvem som helst. Vi vil ha Norges beste...
 
Klarsynt medium

Klarsynt medium

Hvordan kan et klarsynt medium hjelpe deg? Min opplevelse med denne klarsynte kan ikke så lett bortforklares
 
Spåtelefon 24 timer

Spåtelefon 24 timer

En spåtelefon 24 timer i døgnet kan være godt å ha når man trenger råd. Men hvem er disse klarsynte...
 
Synsk person

Synsk person

Hvis du mistenker at du muligens har evner, skal du lese dette. Hvordan utvikler man sine evner som en synsk person?
 
 
 
 
820 97 123

Ved å bruke denne nettsiden samtykker du til bruken av cookies. Informasjon som samles inn av cookies kan inkludere hvor ofte du besøker nettsiden og fra hvilket land du surfer. Les mer

_