KVALITETSSIKRET TJENESTE
GODKJENTE MEDIUM
Spåtjenester

820 97 030 

26 kr/min

 

 

Drømmetyding

Alle mennesker drømmer omtrent 5 drømmer hver natt, og hver drøm varer fra 15 til 40 minutter. Drømmetyding er en gammel teknikk som brukes under spådom på spåtelefonen. Det er våre dyktige synske spådamer som utfører disse.


Drømmetyding
Drømmetyding

Det å tyde drømmer er ett av de aller eldste måter medium har hjulpet mennesker på. En klarsynt spådame på spåtelefonen vil kunne gi deg eksperthjelp på dette området. De kan tolke hendelser som komme til å skje i fremtiden. Gjennom spåtjenester og eksperthjelp kan du forstå dine følelser og dine relasjoner forbedres. Du kan også få hjelp til å åpne dine øyne for fremtiden, og du vil være bedre forberedt på hva som vil dukke opp i tiden fremover. Gjentakende drømmer kan være beskjeder som din underbevissthet gir deg. Sterke drømmer kan bety at en høyere makt forsøker å guide deg.

Noen av drømmenes vanligste symbol er at man blir jaget eller at ens tenner faller ut. Dette kan bety, i følge synske spådamer, at man har lavt selvbilde. Det kan også tolkes slik at du prøver å unngå hindre som har dukket opp på din vei. Dersom du drømmer at du flyr så kan det bety at du har det godt i livet ditt. Men hvis du drømmer at du sliter med å fly kan det bety det motsatte, og at du har altfor høye krav til deg selv. Gjennom å kontakte spåtelefonen sine spåtjenester kan du lettere forstå hva dine drømmer kan fortelle deg. Det er underbevisstheten som bearbeider din hverdag mens du sover, den kan fortelle deg mye. Gjennom å tyde drømmenes tegn kan du forbedre dine relasjoner til menneskene rundt deg.

En person som ofte kommer tilbake til temaet drømmer er Freud. Han var en vitenskapsmann og klarsynt som tolket drømmer på 1900-tallet. Han trodde at drømmer som omhandler at man faller var et symbol på at man holdt på å falle for noen. Ettersom drømmer og tolkingen av disse har pågått i så mange år har det vært mange diskusjoner rundt dette med gjentakende drømmer. En vanlig drøm som mange drømmer er å stryke på eksamen. Dette har 1 av 5 mennesker opplevd gjennom livet. En synsk spådame vil tolke dette som at du er bekymret for det neste steget i livet ditt.

Drømmer du ofte at du er for sen til avtaler eller lignenede? Så kan det bety at du er stresset i for hold til dine arbeidsoppgaver. Noen synske spådamer kan tolke det ved å spå deg i tarottv kortene sine. Hvis du i perioder drømmer om nyfødte babyer kan det være at noe nytt er på vei i livet ditt. Kanskje et nytt hjem, jobb eller liv. Kanskje du drømmer at du stadig finner nye rom, det kan tolkes slik at du er klar for nye prosjekt. Er rommene hvite kan det være at du gjør deg klar for ny start. Mange mennesker som har tatt i mot eksperthjelp via drømmetyding på spåtelefonen har blir meget positivt overraskede. Å få dine drømmer tolket kan gi deg et nytt liv. Ring en spådame i dag, og du vil oppleve trygghet og glede.

L. Gundersen.

Lurer du på hva dine drømmer egentlig forteller deg, da kan du rådføre deg med synske spådamer på spåtelefonen.

 

Vil du snakke om Drømmetyding ring til:

 
Mathias
Ledig
 
Healing, Synsk, Drømmetydning, Eksperthjelp, Spåmann, Spåtjenester

Mathias er en sjaman som hjelper deg med healing eller rådgivning. Han svarer ærlig...

 
Ulva
Opptatt
 
Klarsynt, Tarotkort, Klarsynte, Spåtjenester, Spåtelefon, Spåkone
Ulva er spådame på spåtelefonen. Hun er født klarsynt og venter på din samtale.
 
Alma
Utlogget
 
Medium, Pendel, Englekort, Tarotkort, Synsk, Heks
Alma er spådame som kan hjelpe deg med å hjelpe deg selv. Hun kan spå deg om det du...
 
Frida
Utlogget
 
Eksperthjelp, Heks, Medium, Spåkone, Synsk

Presentation kommer snart

 
 

Artikkelforslag til deg

Skap en magisk verden

Skap en magisk verden

2223 visninger

Da vi ble født var vi ikke klar over denne verden. Vi var ikke klar over hvordan denne verden ble skapt. Nå, som voksne, vet vi at alle ting på denne planeten er skapt av oss, og vi antar at vi vil skape mer. De tingene som finnes nå er resultatet av det arbeidet vi gjorde i fortiden. Fremtiden vil være resultatet av det vi prøver å skape nå. På den måten kan vi godt si at vi mennesker er medskapere av denne verden.

 
Fem myter om klarsynte

Fem myter om klarsynte

11644 visninger
Det er mange myter rundt emnet klarsynthet. Her vil jeg gå igjennom 5 vanlige myter, og gi svar på hvert enkelt.
 
Slik får du tilgang til den åndelige og spirituelle verden.

Slik får du tilgang til den åndelige og spirituelle verden.

7851 visninger

Hvis du har hatt forutsetninger om at du kan ha overnaturlige evner, men har hatt problemer med å komme inn i en riktig mental tilstand for å virkelig dykke inn i det, bør du fortsett å lese. Selv om det krever litt øvelse og disiplin for å finpusse dine ferdigheter, vil du sannsynligvis oppleve at tilgang til det åndelige riket blir lettere over tid, spesielt hvis du følger mine råd.

 
 
 
 

Prisen for å ringe vår teletorgtjeneste på 820 97 030 er 26 kr/min. Du betaler via telefonregningen

Få beskjed når vi tilbyr gratisminutter!
Feil mobilnummer
Feil e-postadresse
 

 Trykk her for å ringe nå!820 97 030 26 kr/min
Denne siden bruker cookies. Hvis du godtar dette, trykk på knappen. Les mer
Aksepterer