Drømmetyding

Alle mennesker drømmer. Drømmetyding er en gammel teknikk og drømmetyding kan også brukes under spådom

Drømmetyding
Drømmetyding

Det å tyde drømmer, drømmetyding, er ett av de aller eldste måter medium har hjulpet mennesker på. Ved drømmetyding kan du tolke hendelser som kommer til å skje i fremtiden, du kan forstå dine følelser og dine relasjoner kan forbedres. Du kan også få hjelp til å åpne dine øyne for fremtiden, og du vil være bedre forberedt på hva som vil dukke opp i tiden fremover.

Gjentakende drømmer kan være beskjeder som din underbevissthet gir deg. Sterke drømmer kan bety at en høyere makt forsøker å guide deg.

Vanlig symbolikk i drømmer er at man blir jaget eller at ens tenner faller ut. Dette kan bety, i følge drømmetyding at man har lavt selvbilde. Det kan også tolkes slik at du prøver å unngå hindre som har dukket opp på din vei.

Dersom du drømmer at du flyr så kan det bety at du har det godt i livet ditt. Men hvis du drømmer at du sliter med å fly kan det bety det motsatte, og at du har altfor høye krav til deg selv. Gjennom drømmetyding kan du lettere forstå hva dine drømmer forteller deg. Det er underbevisstheten som bearbeider din hverdag mens du sover, den kan fortelle deg mye. Gjennom å tyde drømmenes tegn kan du forbedre dine relasjoner til menneskene rundt deg.

En person som ofte kommer tilbake til temaet drømmer er Freud. Han var en vitenskapsmann som også tolket drømmer på 1900-tallet. Han trodde at drømmer som omhandler at man faller var et symbol på at man holdt på å falle for noen. Ettersom drømmer og tolkingen av disse har pågått i så mange år har det vært mange diskusjoner rundt dette med gjentakende drømmer.

En vanlig drøm som mange drømmer er å stryke på eksamen. Dette har 1 av 5 mennesker opplevd gjennom livet. I følge drømmetyding tolkes dette som at du er bekymret for det neste steget i livet ditt.

Drømmer du ofte at du er for sen til avtaler eller lignenede? Så kan det bety at du er stresset i forhold til dine arbeidsoppgaver.

Noen synske spådamer kan tolke drømmene ved å spå deg i tarottv kortene sine. Hvis du i perioder drømmer om nyfødte babyer kan det være at noe nytt er på vei i livet ditt. Kanskje et nytt hjem, jobb eller kjæreste.

Kanskje du drømmer at du stadig finner nye rom, det kan tolkes slik at du er klar for nye prosjekt eller at du oppdager flere sider av deg selv. Er rommene hvite kan det være at du gjør deg klar for ny start.

Mange synske kan drømmetyding, men det er også ting du kan gjøre selv for å bli bedre på drømmetyding. Begynn med å skriv ned drømmene dine. Se etter mønstre, gjentakende scenarioer. Hva skremmer deg med dette? Eller hva gleder/forvirrer deg eller gjør deg trist av dette? Hadde du kontroll over situasjonen eller var du uten kontroll? Hva/hvem hadde kontroll?

Drømmetyding kan tolkes på mange vis. Begynn i dag å utforsk dine drømmer og bli bedre kjent med deg selv.

 
 

 
Thomas
LEDIG
 

Thomas har gjennom årene spesialisert seg på presise og raske svar. Med en dyp...

 
Angelina
LEDIG
 

Angelina er en spådame som er spesialisert innen kjærlighet på spåtelefonen. La henne...

 
Christina
LEDIG
 

Christina ble født med veldig sterke klarsynte evner. Hun jobber både med tema som...

 
Amanda
LEDIG
 

Amanda har 15 års erfaring fra spålinjer og er et åpent, direkte og ærlig medium som...

 

Tankevekkende artikler

Krystallkulen

Krystallkulen

Har krystallkulen fortsatt en relevans i dag? Fungerer krystaller egentlig? Og hvordan skal man bruke de?
 
Fjernhealer

Fjernhealer

Hva vil det egentlig si å være en fjernhealer? La oss ta et litt dypere dykk og se hvordan dette fungerer
 
Esterella spåtjenester

Esterella spåtjenester

Hva ligger i navnet Esterella spåtjenester har valgt å benytte seg av? Og hvilke mysterier skjuler seg i...
 
Sjaman

Sjaman

Har du lurt på hva en sjaman egentlig er og hva en sjaman gjør? Her skal vi ta et lite dypdykk i sjamanens...
 
 
 
 
820 97 123

Ved å bruke denne nettsiden samtykker du til bruken av cookies. Informasjon som samles inn av cookies kan inkludere hvor ofte du besøker nettsiden og fra hvilket land du surfer. Les mer

_