KVALITETSSIKRET TJENESTE
GODKJENTE MEDIUM
Spåtjenester

820 97 030

26 kr/min

 

 

Englekort

Lyst til å bli spådd med kort, men synes tarot føles for okkult? Prøv englekort!


Englekort
Englekort

Når man kontakter en synsk person eller en såkalt spådame (eller spåmann) er det flere metoder de kan bruke for å se fremtiden din. Noen bruker klarsyn eller intuisjonen sin; da er det bare deg og dem og de ""ser"" hva som skjer eller har skjedd eller vil skje i livet ditt og rundt deg. Men mange av dem bruker verktøy i tillegg til evnene sine. Disse verktøyene kan være for eksempel krystaller, eller en pendel, eller runesteiner, eller tarotkort og spillkort - eller englekort. Det er englekortene vi skal snakke om i dag.

Englekort er vakkert utformete kort, med - som navnet tilsier - motiver av engler. Engler er sendebud fra Gud, og det er også det som er tanken bak englekortene. Man trekker et kort, eller legger ut for eksempel tre kort, og så tolker man budskapet ut ifra hvilke engler man får. I de fleste englekortstokker er det de navngitte englene vi kjenner fra Bibelen som er avbildet, med de kjennetegnene som er beskrevet der (som Mikaels flammende sverd), i tillegg til et utvalg andre engler med andre egenskaper. Det er oftest rundt 45 kort i en kortstokk, alle med ulike engler og ulik betydning. Selv om det bare er tre erkeengler som er navngitt i Bibelen er det i følge jødedommen syv navngitte erkeengler som er ledere for Guds engleskarer. De syv er Uriel, Mikael, Rafael, Gabriel, Sariel, Raguel og Metatron. Alle englene er tillagt egenskaper og ansvarsområder, og det er disse man legger til grunn når man tolker kortene.

Når man kjøper en stokk med englekort, følger det med en instruksjonsbok der man finner beskrivelser av hvordan kortene kan legges eller trekkes, samt en beskrivelse av hvert enkelt kort. Med øvelse kan du lære deg å bruke kunnskap og intuisjon for å tolke kortene på riktig måte. En lesning hos en klarsynt vil kanskje gi deg andre svar enn du selv ville ha tenkt deg frem til med de samme kortene; det vil alltid være utslag av vedkommendes intuisjon sammenholdt med situasjonen og sinnsstemningen du befinner deg i under lesningen. Det gjelder å stole på den klarsyntes evner og erfaring, kanskje spesielt når svaret som kommer frem ikke er det du ønsket deg eller hadde sett for deg.

Noen englekortstokker er utformet for å gi enkle, umiddelbare svar, ved at de i tillegg til det vakre englemotivet også har et skriftlig budskap eller visdomsord. Disse kortene er det best å meditere over i stillhet; fokuser på utfordringen du har for øyeblikket og formuler den om mulig til et spørsmål før du trekker kortet. Ofte vil budskapet på kortet gjøre at du ser saken i et nytt lys eller en ny vinkel.

Hvis du har sett på de ulike kortstokkene som finnes i handelen, kan det hende at du er litt forvirret med hensyn til om en englekortstokk og en orakelkortstokk er det samme eller to forskjellige ting. Det er ikke enkelt å trekke et skarpt skille mellom englekort og orakelkort. Ofte er ulike helgener eller kjente orakeler fra historien tatt med blant englene i stokken, og de brukes på samme måte. Men om det er engler du ønsker vil det uansett være best å stole på intuisjonen når du skal velge deg en stokk, og til syvende og sist velger vi helst ut ifra hvilken kortstokk vi synes er vakrest.

Lykke til med spådommene!

 

Vil du snakke om Englekort ring til:

 
Anki
Ledig
 
Klarsynt, Eksperthjelp, Medium, Spåkone
Er du ute etter en god lytter? Som kan spå deg i tarot og som virkelig tar deg på alvor?
 
Annikki
Ledig
 
Eksperthjelp, Klarsynt, Spåkone, Synsk, Spådame, Spåtelefon
Annikkis lange erfaring som medium er til stor hjelp når hun gir veiledning og...
 
Sophia
Ledig
 
Spådame, Healing, Heks, Englekort, Drømmetydning, Pendel
Det her er Sophia, hun arbeider med lys og kjærlighet og har tett kontakt med...
Bloggere
 
Jannike
Opptatt
 
Heks, Klarsynt, Pendel, Spådame, Drømmetydning, Spåkone, Eksperthjelp, Synsk, Healing, Medium
Klarsynt spådame som bruker ulike verktøy for å gi deg den hjelpen du trenger når...
 
 

Artikkelforslag til deg

 
 
 

Prisen for å ringe vår teletorgtjeneste på 820 97 030 er 26 kr/min. Du betaler via telefonregningen

Gå ikke glipp av det når vi gir bort gratis minutter! Fyll i dine opplysninger her:
 

 Trykk her for å ringe nå!820 97 030 26 kr/min
Denne siden bruker cookies. Hvis du godtar dette, trykk på knappen. Les mer
Aksepterer