VIL DU HELLER HA FAKTURA?
RING 21492000
Spåtjenester

820 97 123  

26 kr/min  

 

Englekort

Lyst til å bli spådd med kort, men synes tarot føles for okkult? Prøv englekort!

Englekort
Englekort

Når man kontakter en synsk person eller en såkalt spådame (eller spåmann) er det flere metoder de kan bruke for å se fremtiden din. Noen bruker klarsyn eller intuisjonen sin; da er det bare deg og dem og de "ser" hva som skjer eller har skjedd eller vil skje i livet ditt og rundt deg. Men mange av dem bruker verktøy i tillegg til evnene sine. Disse verktøyene kan være for eksempel krystaller, eller en pendel, eller runesteiner, eller tarotkort og spillkort - eller englekort. Det er englekortene vi skal snakke om i dag.

Englekort er vakkert utformete kort, med - som navnet tilsier - motiver av engler. Engler er sendebud fra Gud, og det er også det som er tanken bak englekortene. Man trekker et kort, eller legger ut for eksempel tre kort, og så tolker man budskapet ut ifra hvilke engler man får. I de fleste englekortstokker er det de navngitte englene vi kjenner fra Bibelen som er avbildet, med de kjennetegnene som er beskrevet der (som Mikaels flammende sverd), i tillegg til et utvalg andre engler med andre egenskaper.

Det er oftest rundt 45 kort i en kortstokk, alle med ulike engler og ulik betydning. Selv om det bare er tre erkeengler som er navngitt i Bibelen er det i følge jødedommen syv navngitte erkeengler som er ledere for Guds engleskarer. De syv er Uriel, Mikael, Rafael, Gabriel, Sariel, Raguel og Metatron. Alle englene er tillagt egenskaper og ansvarsområder, og det er disse man legger til grunn når man tolker kortene.

Når man kjøper en stokk med englekort, følger det med en instruksjonsbok der man finner beskrivelser av hvordan kortene kan legges eller trekkes, samt en beskrivelse av hvert enkelt kort. Med øvelse kan du lære deg å bruke kunnskap og intuisjon for å tolke kortene på riktig måte. En lesning hos en klarsynt vil kanskje gi deg andre svar enn du selv ville ha tenkt deg frem til med de samme kortene; det vil alltid være utslag av vedkommendes intuisjon sammenholdt med situasjonen og sinnsstemningen du befinner deg i under lesningen. Det gjelder å stole på den klarsyntes evner og erfaring, kanskje spesielt når svaret som kommer frem ikke er det du ønsket deg eller hadde sett for deg.

Noen englekortstokker er utformet for å gi enkle, umiddelbare svar, ved at de i tillegg til det vakre englemotivet også har et skriftlig budskap eller visdomsord. Disse kortene er det best å meditere over i stillhet; fokuser på utfordringen du har for øyeblikket og formuler den om mulig til et spørsmål før du trekker kortet. Ofte vil budskapet på kortet gjøre at du ser saken i et nytt lys eller en ny vinkel.

Hvis du har sett på de ulike kortstokkene som finnes i handelen, kan det hende at du er litt forvirret med hensyn til om en englekortstokk og en orakelkortstokk er det samme eller to forskjellige ting. Det er ikke enkelt å trekke et skarpt skille mellom englekort og orakelkort. Ofte er ulike helgener eller kjente orakeler fra historien tatt med blant englene i stokken, og de brukes på samme måte. Men om det er engler du ønsker vil det uansett være best å stole på intuisjonen når du skal velge deg en stokk, og til syvende og sist velger vi helst ut ifra hvilken kortstokk vi synes er vakrest.

Lykke til med spådommene!

 

Vil du snakke om Englekort ring til:

Bloggere
 
Laura
Ledig
 
Eksperthjelp, Healing, Drømmetydning, Klarsynte, Medium, Klarsynt, Heks, Spåtelefon, Spådame, Tarotkort

Som utdannet psykolog og med mediale evner er Laura en av våre best utdannede...

 
Alma
Ledig
 
Medium, Pendel, Englekort, Tarotkort, Synsk, Heks, Eksperthjelp, Spådame, Spåtelefon, Spåkone

Alma er spådame som kan hjelpe deg med å hjelpe deg selv. Hun kan spå deg om det du...

 
Amanda
Ledig
 
Tarotkort, Spådame, Drømmetydning, Eksperthjelp, Heks, Spåtjenester, Medium, Healing, Spåtelefon, Klarsynt

presentation kommer snart

Bloggere
 
Ulva
Utlogget
 
Klarsynt, Tarotkort, Klarsynte, Spåtjenester, Spåtelefon, Spåkone, Synske, Synsk, Spådame, Heks

Ulva er spådame på spåtelefonen. Hun er født klarsynt og venter på din samtale....

 
 

Artikkelforslag til deg

Spå i kort

Spå i kort

1613 visninger

I dag vil jeg la et menneske spå i tarotkort for meg. Det var i hvertfall planen.

 
Muligheter og uenighet

Muligheter og uenighet

2028 visninger

Bare fordi du er den som taper i dag, betyr ikke det at du ikke kan vinne i morgen. På samme måte betyr det ikke at om du er vinneren i dag, så kommer du aldri til å tape en kamp i livet.

 
Dommedag og katastrofer

Dommedag og katastrofer

2346 visninger

Denne artikkelen er om året 2012, og andre tanker rundt jordens undergang. Husker dere hypotesen om at verden skulle gå under i 2012? Det var mange mennesker som var veldig redde.

 
 
 
 

Prisen for å ringe vår teletorgtjeneste på 820 97 123 er 26 kr/min. Du betaler via telefonregningen

Få beskjed når vi tilbyr gratisminutter!
Feil mobilnummer
Feil e-postadresse
 

 Trykk her for å ringe nå!820 97 123 26 kr/min
Denne siden bruker cookies. Hvis du godtar dette, trykk på knappen. Les mer
Aksepterer