Hvordan vet du at huset ditt er hjemsøkt?

Er du usikker på om huset ditt er hjemsøkt? Her kan du se tegnene.

Hvordan vet du at huset ditt er hjemsøkt?
Hvordan vet du at huset ditt er hjemsøkt?

En følelse av å ha besøk, tilstedeværelse eller aktivitet i et hus og der årsaken til disse hendelsene ikke kan tilskrives noen naturlig eller menneskelig aktivitet. Omfanget av hendelsene kan være enorm. Fra raske endringer i temperaturer, uten grunn, lyder som ikke kan redegjøres for eller folk føler seg redd eller et snev av ubehag uten grunn. Det finnes forskjellige typer av å være hjemsøkt og nedenfor er hovedkategoriene:

  1. Gjentakelser
     Hendelser eller gjentakelser som har blitt en del av selve fiberen i et hus. For eksempel at man ser en marsjerende soldat jevnlig, vanligvis på samme sted, rundt samme tid på året. Dette er ikke enheter eller ånder, men de spiller en hendelse som skjedde for lenge siden.
  1. Besøk
    Den andre kategorien er hvor en slektning eller en tidligere eier av eiendommen kommer inn for en visitt. De ønsker ikke å skade, de slipper bare inn for å se hvordan familien er eller et mimrebesøk i sitt tidligere hjem. Nåværende personer som er sensitive, kan se, føle eller høre disse besøkende. Det vi ikke vet eller forstår, vil ofte skremme oss. Disse vesenene er innbyggere i åndenes verden. Du vil ofte se en økning i denne typen aktivitet når du er i krise eller trenger støtte. De ønsker deg ingen skade og vil bare holde seg i et flyktig øyeblikk, og så kommer de tilbake til deres verden.
  1. Inntrengere
    Den siste kategorien er den som kan gi deg grunn til bekymring. Dette er enheter som ikke har forbindelse med de nåværende beboerne i huset. De kan ha oppholdt seg der før eller etter beboerne flyttet inn. Det er kanskje noen som pleide å bo i eiendommen tidligere, eller bor i en eiendom som stod på samme stykke eller land i nærheten. Det kan også være en enhet som har blitt utilsiktet ønsket velkommen via en enhet, for eksempel et ouija bord. Det er mange forklaringer for deres tilstedeværelse her på jorden. Noen vet at deres jordiske liv er over, men nekter å gå videre. Andre kan ikke forstå at de er døde. De opplever deg som inntrenger, noen som bor i deres hjem. Dette er grunnen til at de prøver å plage deg for å prøve å drive deg ut.

Hva kan de gjøre med deg?
Ingenting unntatt å skremme deg. Når du er redd, utslipper du store mengder energi. Enhetene lever av dette, og derfor vil de forsøke å fremkalle frykt i deg. Mens det er tilfeldige rapporter om overfall, er disse svært sjeldne og forbundet med enheter som har blitt invitert. I de fleste tilfeller vil de endre temperaturen i et rom, ganske merkbart. Bang, slam eller banke gjenstander, slå lysene av og på. Ofte er det ingen årsak til aktiviteten, selv om de ofte vil legge seg etter det svakeste eller mest følsomme medlemmet av husstanden.

Hjemsøkte hus og hjem, er mer utbredt enn du tror. Du trenger ikke å bekymre deg for de to første kategoriene, da de vanligvis bare passerer gjennom. På den andre siden kan den tredje kategorien kreve litt hjelp til å gå videre. Mange mennesker deler harmonisk sin personlige plass med slike skapelser, forutsatt at de ikke påvirker deres liv eller deres familier. Du skal kunne prate med ditt medium om dette! 

Men i tilfeller der frykt blir provosert, er oddsene du har en uvelkommen og usynlig gjest, som kan håndteres ved hjelp av et medium. Det du må være forsiktig med, er ikke å la amatører leke seg og gjøre situasjonen verre. Få kvalifisert hjelp fra medier på nettet for å hjelpe deg med å kvitte deg med hjemsøkende ånder og spøkelser. 

Konklusjon
Vær oppmerksom på hendelser i og rundt eiendommen din. Hvis du begynner å føle frykt uten grunn, stopp og prøv å forstå hva som har utløst denne følelsen. Prøv å finne ut hva som har gjort deg til å føle på denne måten. Hvis det fortsetter å skje, er det sannsynligvis en ekte hjemsøking. Ikke vær oppmerksom på samtaler, eller snakk med det. Søk hjelp fra et medium online umiddelbart.

 

Vil du snakke om Hvordan vet du at huset ditt er hjemsøkt? ring til:

Bloggere
 
Rebecca
Ledig
 
Englekort, Heks, Medium, Spåtelefon, Spåkone, Tarotkort, Drømmetydning, Synske, Synsk, Klarsynte

Rebecca er synsk med sterk intuisjon. Hun har lang erfaring og en enorm kunnskap om...

Bloggere
 
Annie
Ledig
 
Englekort, Pendel, Spåtjenester, Klarsynte, Klarsynt, Spådame, Synske, Synsk, Medium, Heks

Spåkonen Annie er dyktig på spådom, hun bruker tarotkort som gir deg tydelige svar....

Bloggere
 
Laura
Ledig
 
Eksperthjelp, Healing, Drømmetydning, Klarsynte, Medium, Klarsynt, Heks, Spåtelefon, Spådame, Tarotkort

Som utdannet psykolog og med mediale evner er Laura en av våre best utdannede...

 
Alma
Ledig
 
Medium, Pendel, Englekort, Tarotkort, Synsk, Heks, Eksperthjelp, Spådame, Spåtelefon, Spåkone

Alma er spådame som kan hjelpe deg med å hjelpe deg selv. Hun kan spå deg om det du...

 
 

Artikkelforslag til deg

Muligheter og uenighet

Muligheter og uenighet

1996 visninger

Bare fordi du er den som taper i dag, betyr ikke det at du ikke kan vinne i morgen. På samme måte betyr det ikke at om du er vinneren i dag, så kommer du aldri til å tape en kamp i livet.

 
Spor i Snøen

Spor i Snøen

12141 visninger

Jeg vil gjerne fortelle deg om den gangen da min sønn på 3 år forsvant fra meg i skogen.

 
Et mjau fra den andre siden

Et mjau fra den andre siden

9375 visninger

Selv spådamer kan bli overrasket innimellom. Dette er en liten fortelling om en katt som viste seg som en ånd.

 
 
 
 

Prisen for å ringe vår teletorgtjeneste på 820 97 123 er 26 kr/min. Du betaler via telefonregningen

Få beskjed når vi tilbyr gratisminutter!
Feil mobilnummer
Feil e-postadresse
 

 Trykk her for å ringe nå!820 97 123 26 kr/min
Denne siden bruker cookies. Hvis du godtar dette, trykk på knappen. Les mer
Aksepterer