Hvordan vet du at huset ditt er hjemsøkt?

Er du usikker på om huset ditt er hjemsøkt? Hvordan vet du at huset ditt er hjemsøkt? Her kan du se tegnene og få råd

Hvordan vet du at huset ditt er hjemsøkt?
Hvordan vet du at huset ditt er hjemsøkt?

En følelse av å ha besøk, tilstedeværelse eller aktivitet i et hus og der årsaken til disse hendelsene ikke kan tilskrives noen naturlig eller menneskelig aktivitet. Omfanget av hendelsene kan være enorm. Hvordan vet du at huset ditt er hjemsøkt? Fra raske endringer i temperaturer, uten grunn, lyder som ikke kan redegjøres for eller folk føler seg redd eller et snev av ubehag uten grunn. Det finnes forskjellige typer av å være hjemsøkt og nedenfor er hovedkategoriene:

  1. Gjentakelser
    Hendelser eller gjentakelser som har blitt en del av selve fiberen i et hus. For eksempel at man ser en marsjerende soldat jevnlig, vanligvis på samme sted, rundt samme tid på året. Dette er ikke enheter eller ånder, men de spiller en hendelse som skjedde for lenge siden.
  1. Besøk
    Den andre kategorien er hvor en slektning eller en tidligere eier av eiendommen kommer inn for en visitt. De ønsker ikke å skade, de slipper bare inn for å se hvordan familien er eller et mimrebesøk i sitt tidligere hjem. Nåværende personer som er sensitive, kan se, føle eller høre disse besøkende. Det vi ikke vet eller forstår, vil ofte skremme oss. Disse vesenene er innbyggere i åndenes verden. Du vil ofte se en økning i denne typen aktivitet når du er i krise eller trenger støtte. De ønsker deg ingen skade og vil bare holde seg i et flyktig øyeblikk, og så kommer de tilbake til deres verden.
  1. Inntrengere
    Den siste kategorien er den som kan gi deg grunn til bekymring. Dette er enheter som ikke har forbindelse med de nåværende beboerne i huset. De kan ha oppholdt seg der før eller etter beboerne flyttet inn. Det er kanskje noen som pleide å bo på eiendommen tidligere, eller på en eiendom som stod på samme stykke land eller i nærheten. Det kan også være en enhet som har blitt utilsiktet ønsket velkommen via en enhet, for eksempel et ouija bord. Det er mange forklaringer for deres tilstedeværelse her på jorden. Noen vet at deres jordiske liv er over, men nekter å gå videre. Andre kan ikke forstå at de er døde. De opplever deg som inntrenger, noen som bor i deres hjem. Dette er grunnen til at de prøver å plage deg for å prøve å drive deg ut.

Hva kan de gjøre med deg?
Ingenting unntatt å skremme deg. Når du er redd, utslipper du store mengder energi. Enhetene lever av dette, og derfor vil de forsøke å fremkalle frykt i deg. Mens det er tilfeldige rapporter om overfall, er disse svært sjeldne og forbundet med enheter som har blitt invitert. I de fleste tilfeller vil de endre temperaturen i et rom, ganske merkbart. Bang, slam eller banke gjenstander, slå lysene av og på. Ofte er det ingen årsak til aktiviteten, selv om de ofte vil legge seg etter det svakeste eller mest følsomme medlemmet av husstanden.

Hjemsøkte hus og hjem, er mer utbredt enn du tror. Hvordan vet du at huset ditt er hjemsøkt? Du trenger ikke å bekymre deg for de to første kategoriene, da de vanligvis bare passerer gjennom. På den andre siden kan den tredje kategorien kreve litt hjelp til å gå videre. Mange mennesker deler harmonisk sin personlige plass med slike skapelser, forutsatt at de ikke påvirker deres liv eller deres familier. Du skal kunne prate med ditt medium om dette. 

Men i tilfeller der frykt blir provosert, er oddsene du har en uvelkommen og usynlig gjest, som kan håndteres ved hjelp av et medium. Det du må være forsiktig med, er ikke å la amatører leke seg og gjøre situasjonen verre. Få kvalifisert hjelp for å hjelpe deg med å kvitte deg med hjemsøkende ånder og spøkelser. 

Konklusjon
Hvordan vet du at huset ditt er hjemsøkt? Vær oppmerksom på hendelser i og rundt eiendommen din. Hvis du begynner å føle frykt uten grunn, stopp og prøv å forstå hva som har utløst denne følelsen. Prøv å finne ut hva som har fått deg til å føle på denne måten. Hvis det fortsetter å skje, er det sannsynligvis en ekte hjemsøking. Ikke vær oppmerksom på samtaler, eller snakk med det. Søk hjelp fra et medium umiddelbart.

 
 

 
Thomas
LEDIG
 

Thomas har gjennom årene spesialisert seg på presise og raske svar. Med en dyp...

 
Angelina
LEDIG
 

Angelina er en spådame som er spesialisert innen kjærlighet på spåtelefonen. La henne...

 
Christina
LEDIG
 

Christina ble født med veldig sterke klarsynte evner. Hun jobber både med tema som...

 
Amanda
LEDIG
 

Amanda har 15 års erfaring fra spålinjer og er et åpent, direkte og ærlig medium som...

 

Tankevekkende artikler

Krystallkulen

Krystallkulen

Har krystallkulen fortsatt en relevans i dag? Fungerer krystaller egentlig? Og hvordan skal man bruke de?
 
Fjernhealer

Fjernhealer

Hva vil det egentlig si å være en fjernhealer? La oss ta et litt dypere dykk og se hvordan dette fungerer
 
Esterella spåtjenester

Esterella spåtjenester

Hva ligger i navnet Esterella spåtjenester har valgt å benytte seg av? Og hvilke mysterier skjuler seg i...
 
Sjaman

Sjaman

Har du lurt på hva en sjaman egentlig er og hva en sjaman gjør? Her skal vi ta et lite dypdykk i sjamanens...
 
 
 
 
820 97 123

Ved å bruke denne nettsiden samtykker du til bruken av cookies. Informasjon som samles inn av cookies kan inkludere hvor ofte du besøker nettsiden og fra hvilket land du surfer. Les mer

_