KVALITETSSIKRET TJENESTE
GODKJENTE MEDIUM
Spåtjenester

820 97 030  

26 kr/min  

 

Regnbuebarn

Regnbuebarn er barn som viser ekstraordinære evner fra en svært tidlig alder. De kan vise synske talenter eller til og med overnaturlige gaver. Noen tror at regnbuebarn representerer den retningen menneskeheten utvikler seg mot. Andre tror at regnbuebarn er etterkommere av stjernebarna som ble sendt til jorden fra andre steder i kosmos (eller fra en annen dimensjon) for å lede menneskeheten mot opplysning.


Regnbuebarn
Regnbuebarn

Troen på regnbuens barn kommer fra ideen om at mennesker har en åndelig kropp og også en subtil kropp. Dette metafysiske konseptet inneholder ideen om et energifelt som ikke bare strømmer gjennom menneskekroppen, men omgir også menneskekroppen. Den delen av energifeltet som strekker seg forbi den fysiske kroppen er kjent som "auraen", og enkelte individer har muligheten til å fornemme eller "se" disse auraene.

Aura er forskjellige farger avhengig av egenskapene til personen. Regnbue barn kalles også indigobarn fordi de har indigo-farget aura. Noen skiller mellom indigobarn og regnbuebarn, og sier at regnbue er etterkommere av indigoer som har vokst opp og hadde barn og barnebarn av seg selv. Generasjonen født før 2000 kalles noen ganger krystallbarn, med begrepet "regnbuebarn" reservert for de som er født i det nye årtusenet. Indigobarn, krystallbarn og regnbuebarn kan alle refereres til samlet som stjernebarn.

Begrepet regnbuebarn ble først offentliggjort av Nancy Ann Tappe og senere av Lee Carroll, Jan Tober, Doreen Virtue og James Twyman. Offentlig bevissthet startet på 1970-tallet, men konseptet tok seg virkelig av i 1990-årene. Interessen for regnbuebarn har vært sterk nok til at det har vært laget minst to filmer med funksjonalitet. 

Tegn på regnbuebarn

Foreldre, andre barn og andre som møter et regnbuebarn, føler ofte at barnet er "annerledes" eller "merkelig". Regnbuebarn deler de fleste av følgende egenskaper:

• Et høyt nivå av bestemmelse
• En sterk følelse av hensikt
• En velutviklet følelse av empati
• Balanserte maskuline og feminine egenskaper, foretrekker kjønnsnøytale leker og klær
• Medfølende
• Tilgir enkelt andre når det er urettferdig
• Fryktløs
• Massevis av naturlig nysgjerrighet
• Regnbuebarn trenger ikke å bli påminnet om å hjelpe andre
• Høy energi
• Høy intelligens
• Mangel på materialisme; regnbuebarn bare bryr seg ikke om ting
• Naturlige intuitive evner. Regnbuebarns kan prøve å kommunisere med deg telepatisk før de skjønner at du ikke får meldingen
• En sterk følelse av positivitet som andre merker og føler
• Motstand mot autoritet eller til regler som er altfor restriktive
• Klok

Mennesker vil til og med bemerke at regnbuebarn er "gamle sjeler" fordi de virker så mye mer modne og klokere enn andre barn i samme aldersgruppe. De kan også synes å ha en naturlig åndelighet, selv om familien ikke er åpenlyst religiøs. Et barn som synes å ha en "direkte linje" til noe høyere åndelig plan, kan vel være et regnbuebarn.

Uavhengig av deres egenskaper, synes regnbuebarn å gjøre verden til et bedre sted bare ved å være her. Regnbarns barn er ikke pålagt å utføre noen enorm oppgave; deres blotte tilstedeværelse inspirerer rolig og naturlig helbredelse. Å være foreldre til et regnbuebarn krever ikke annet en med vanlige barn - gi dem ubetinget kjærlighet hver dag.

 

Vil du snakke om Regnbuebarn ring til:

 
Clair
Ledig
 
Heks, Synsk, Spådame, Healing, Medium, Tarotkort
Clair har jevnlig kontakt med åndeverden, hun har bred erfaring. Hun er synsk og vil...
 
Mathias
Ledig
 
Healing, Synsk, Drømmetydning, Eksperthjelp, Spåmann, Spåtjenester

Mathias er en sjaman som hjelper deg med healing eller rådgivning. Han svarer ærlig...

 
Frida
Ledig
 
Eksperthjelp, Heks, Medium, Spåkone, Synsk, Spådame

Presentation kommer snart

Bloggere
 
Rebecca
Utlogget
 
Englekort, Heks, Medium, Spåtelefon, Spåkone, Tarotkort, Drømmetydning
Rebecca er synsk med sterk intuisjon. Velkommen til å ringe Rebecca når du er ute...
 
 

Artikkelforslag til deg

Fem tegn på at du trenger å ta en indre reise

Fem tegn på at du trenger å ta en indre reise

8890 visninger

Medisiner, operasjoner og behandling kan sees på som reiser som folk utfører for å løse problemer som manifesterer seg i kroppen. Imidlertid er disse strategiene ikke de eneste metodene for å gjøre nettopp dette. En åndelig reise kan være nødvendig.

 
Hvordan vet du at huset ditt er hjemsøkt?

Hvordan vet du at huset ditt er hjemsøkt?

12711 visninger

Er du usikker på om huset ditt er hjemsøkt? Her kan du se tegnene.

 
Skap en magisk verden

Skap en magisk verden

2322 visninger

Da vi ble født var vi ikke klar over denne verden. Vi var ikke klar over hvordan denne verden ble skapt. Nå, som voksne, vet vi at alle ting på denne planeten er skapt av oss, og vi antar at vi vil skape mer. De tingene som finnes nå er resultatet av det arbeidet vi gjorde i fortiden. Fremtiden vil være resultatet av det vi prøver å skape nå. På den måten kan vi godt si at vi mennesker er medskapere av denne verden.

 
 
 
 

Prisen for å ringe vår teletorgtjeneste på 820 97 030 er 26 kr/min. Du betaler via telefonregningen

Få beskjed når vi tilbyr gratisminutter!
Feil mobilnummer
Feil e-postadresse
 

 Trykk her for å ringe nå!820 97 030 26 kr/min
Denne siden bruker cookies. Hvis du godtar dette, trykk på knappen. Les mer
Aksepterer