Spå med pendel

Er svaret ja eller nei? Har du hørt om å spå med pendel? Om du lar noen spå deg med pendel så får du svar

Spå med pendel
Spå med pendel

Ofte leser vi at en synsk, en klarsynt eller en spåmann eller kvinne bruker å spå med pendel for å gi deg et svar når du ber om et råd. Hva dreier det å spå med pendel seg om, og hva er en pendel egentlig? La oss ta det siste først. Det er nemlig det enkleste.

En pendel er et objekt av tre, metall, bein eller en krystall som henger fritt i en snor. Når det gjelder krystaller kommer disse ofte fra forskjellige mineraler. Det kan være rosenkvarts, ametyst, bergkrystall eller gull. Alle disse har sine egenskaper, så derfor kan det være viktig å bruke riktig mineral i forhold til hvilke type spørsmål man skal finne svar på når man skal spå med pendel.

Det kan derfor være nyttig å vite hva slags pendel den som skal utføre penduleringen benytter. For deg som skal spå med pendel, kan det på samme måte være nyttig å ha et utvalg av pendler. Denne pendelen føres så mot det objektet som skal testes, gjerne en person, men det kan like gjerne være andre objekter.

Spørsmålene som stilles må være konkrete ja-nei spørsmål. Så til det store spørsmålet. Hva dreier dette seg egentlig om? Enkelte som bruker å spå med pendel sier de må forvisse seg om at det ikke finnes stråling der pendelen benyttes, dette for at pendelen ikke skal bli påvirket av ytre krefter. Dette er kanskje ekstra viktig dersom pendelen er av metall. Så føres pendelen stille og rolig over det som skal testes, man må passe på at den henger helt i ro, at den ikke svinger eller roterer.

Så med konsentrert tankegang stiller man seg det spørsmålet man søker svar på og lar pendelen svinge, enten får man et ja-svar eller et nei-svar. Så videre til neste objekt. Kan alle lære seg å spå med pendel? Til det er svaret ja.

Alle kan lære dette, men det krever øvelse. Det viktigste er å lære seg å være helt konsentrert, og ikke la seg påvirke av ytre krefter.

En annen fare er ønsketenkning. Det er viktig å være helt nullstilt og ikke ha personlig interesse i svaret. Med andre ord, det å la en pendel svinge over din gravide kjærestes mage for å få svar på om du blir far til en sønn eller ei datter kan fort gi deg et ønskesvar.

Greier du derimot å frigjøre deg fra alle personlige og unødvendige tanker, er sjansen stor for at du kan lære dette. Er det mulig å spå med pendel når den som stiller spørsmålet er langt unna? Dette spørsmålet melder seg raskt når det er snakk om at noen skal spå med pendel i forbindelse med en telefonsamtale. Ja, det lar seg gjøre, men igjen, her trengs det kunnskap og øvelse, samt at man får et bilde av hvem man snakker med. Her kan navn og fødselsdato være til god hjelp.

Skal man fjerndiagnostisere et spørsmål med hjelp av pendel må man ha erfaring, og så var det det med stråling, hvordan skjerme seg fra strålingen. Fra en telefon finnes det stråling, dette gjelder særlig hvis en bruker mobiltelefon. Derfor blir det nødvendig å fjerne denne strålingen. Enkelte bruker her jod, noe vi også kjenner fra behandling av stråleskade.

 
 

 
Katherine
LEDIG
 

Katherine er et medium som er veldig omsorgsfullt. Hun vil det beste for alle. Ringer...

 
Angelina
LEDIG
 

Angelina er en spådame som er spesialisert innen kjærlighet på spåtelefonen. La henne...

 
Amanda
LEDIG
 

Amanda har 15 års erfaring fra spålinjer og er et åpent, direkte og ærlig medium som...

 
Alexandra
LEDIG
 

Alexandra tilbyr utviklende samtaler. Hennes evner er medfødte, og hun har en åndelig...

 

Tankevekkende artikler

Sjaman

Sjaman

Har du lurt på hva en sjaman egentlig er og hva en sjaman gjør? Her skal vi ta et lite dypdykk i sjamanens...
 
Spå24

Spå24

Spå24 syns jeg er en god forkortelse, det betyr jo rett og slett at du kan spå deg hele døgnet,...
 
Spåtelefon

Spåtelefon

Når man ringer en spåtelefon, hva får man ut av det? Hvordan vet man hvilken spåtelefon som er verdt å...
 
Jeg er synsk

Jeg er synsk

I min slekt har mange kunne si det samme: "Jeg er synsk". Og det er for meg helt naturlig at jeg er synsk
 
 
 
 
820 97 123

Ved å bruke denne nettsiden samtykker du til bruken av cookies. Informasjon som samles inn av cookies kan inkludere hvor ofte du besøker nettsiden og fra hvilket land du surfer. Les mer

_