KVALITETSSIKRET TJENESTE
GODKJENTE MEDIUM
Spåtjenester

820 97 030

26 kr/min

 

 

Spå med pendel

Er svaret ja eller nei? Om du lar noen spå deg med pendel så gir den deg svaret du søker


Spå med pendel
Spå med pendel

Ofte leser vi at en synsk, en klarsynt eller en spåmann eller kvinne bruker en pendel for å gi deg et svar når du ber om et råd. Hva dreier dette seg om, og hva er en pendel egentlig? La os ta det siste først. Det er nemlig det enkleste. En pendel er et objekt av tre, metall, bein eller en krystall som henger fritt i en snor. Når det gjelder krystaller kommer disse ofte fra forskjellige mineraler. Det kan være rosenkvarts, ametyst, bergkrystall eller gull. Alle disse har sine egenskaper, så derfor kan det være viktig å bruke riktig mineral i forhold til hvilke type spørsmål man skal finne svar på. Det kan derfor være nyttig å vite hva slags pendel den som skal utføre penduleringen benytter. For deg som skal spå med pendel, kan det på samme måte være nyttig å ha et utvalg av pendler. Denne pendelen føres så mot det objektet som skal testes, gjerne en person, men det kan like gjerne være andre objekter.

Spørsmålene som stilles må være konkrete ja-nei spørsmål. Så til det store spørsmålet. Hva dreier dette seg egentlig om? Enkelte brukere av pendler sier de må forvisse seg om at det ikke finnes stråling der pendelen benyttes, dette for at pendelen ikke skal bli påvirket av ytre krefter. Dette er kanskje ekstra viktig dersom pendelen er av metall. Så føres pendelen stille og rolig over det som skal testes, man må passe på at den henger helt i ro, at den ikke svinger eller roterer. Så med konsentrert tankegang stiller man seg det spørsmålet man søker svar på og lar pendelen svinge, enten får man et ja-svar eller et nei-svar. Så videre til neste objekt. Kan alle lære seg å spå med pendel? Til det er svaret ja.

Alle kan lære dette, men det krever øvelse. Det viktigste er å lære seg å være helt konsentrert, og ikke la seg påvirke av ytre krefter. En annen fare er ønsketenkning. Det er viktig å være helt nullstilt og ikke ha personlig interesse i svaret. Med andre ord, det å la en pendel svinge over din gravide kjærestes mage for å få svar på om du blir far til en sønn eller ei datter kan fort gi deg et ønskesvar. Greier du derimot å frigjøre deg fra alle personlige og unødvendige tanker, er sjansen stor for at du kan lære dette. Er det mulig å spå med pendel når den som stiller spørsmålet er langt unna? Dette spørsmålet melder seg raskt når det er snakk om at noen skal spå med pendel i forbindelse med en telefonsamtale. Ja, det lar seg gjøre, men igjen, her trengs det kunnskap og øvelse, samt at man får et bilde av hvem man snakker med. Her kan navn og fødselsdato være til god hjelp.

Skal man fjerndiagnostisere et spørsmål med hjelp av pendel må man ha erfaring, og så var det det med stråling, hvordan skjerme seg fra strålingen. Fra en telefon finnes det stråling, dette gjelder særlig hvis en bruker mobiltelefon. Derfor blir det nødvendig å fjerne denne strålingen. Enkelte bruker her jod, noe vi også kjenner fra behandling av stråleskade.

 

Vil du snakke om Spå med pendel ring til:

 
Ylva
Ledig
 
Spåkone, Klarsynt, Klarsynte, Spåtelefon, Tarotkort, Spåtjenester
Ylva er en synsk spådame på spåtelefonen. Hun kan spå deg i tarottv kort og er en...
Bloggere
 
Jannike
Ledig
 
Heks, Klarsynt, Pendel, Spådame, Drømmetydning, Spåkone, Eksperthjelp, Synsk, Healing, Medium
Klarsynt spådame som bruker ulike verktøy for å gi deg den hjelpen du trenger når...
 
Anki
Ledig
 
Klarsynt, Eksperthjelp, Medium, Spåkone
Er du ute etter en god lytter? Som kan spå deg i tarot og som virkelig tar deg på alvor?
 
Sophia
Ledig
 
Spådame, Healing, Heks, Englekort, Drømmetydning, Pendel
Det her er Sophia, hun arbeider med lys og kjærlighet og har tett kontakt med...
 
 

Artikkelforslag til deg

Den magiske gryten

Den magiske gryten

7233 visninger
Jeg håper å gi deg et nærmere innblikk på hva gryten har betydd i spådom og litteratur gjennom tidene.
 
Rensingsritualer for hjemmet

Rensingsritualer for hjemmet

23624 visninger
Nå skal du får lære om hvordan man utfører en vellykket husrens, altså rensing av onde ånder i hjemmet ditt.
 
Hvordan en synsk kan forandre livet ditt?

Hvordan en synsk kan forandre livet ditt?

7036 visninger
Her får du 5 måter en klarsynt kan forandre livet ditt.
 
 
 
 

Prisen for å ringe vår teletorgtjeneste på 820 97 030 er 26 kr/min. Du betaler via telefonregningen

Gå ikke glipp av det når vi gir bort gratis minutter! Fyll i dine opplysninger her:
 

 Trykk her for å ringe nå!820 97 030 26 kr/min
Denne siden bruker cookies. Hvis du godtar dette, trykk på knappen. Les mer
Aksepterer