Spåtelefon 24 timer

En spåtelefon 24 timer i døgnet kan være godt å ha når man trenger råd. Men hvem er disse klarsynte menneskene?

Spåtelefon 24 timer
Spåtelefon 24 timer

Klarsynte som arbeider med sine evner, enten det er på en spåtelefon 24 timer i døgnet eller om de arbeider hjemmefra, skiller seg ikke ut fra mennesker flest hva angår utseende, oppførsel eller på de fleste andre vis. I mange tilfeller er det kun de aller nærmeste som vet om evnene til den klarsynte. «Noen mennesker kjenner seg ikke komfortable med å være rundt klarsynte» fikk jeg fortalt av en av de klarsynte som jeg tidligere intervjuet. Hun forklarte at mange er redde for at hun skal «se igjennom» dem. De er redde for at man skal gjennomskue deres små eller store løgner, deres usikkerhet og deres selvbilde.

Ser de mine løgner?

Vi har alle våre små hemmeligheter, tanker og meninger som vi ikke alltid har lyst å dele med verden. Det er også vår rett å velge hva vi ønsker å dele med hvem. «Jeg føler meg avkledt» fikk den klarsynte høre. Men det er nok ikke helt slik det fungerer, dette med klarsynthet. Heldigvis. For det første kan de klarsynte evnene utartes veldig ulikt fra person til person. Mens noen kan kommunisere med åndeverdenen, er andre i stand til å tolke himmellegemers bevegelser, andre igjen kan kjenne ting på kroppen sin eller motta «bilder», høre lyder eller kjenne smaker. Ikke alle føler at evnene sine kan brukes på best måte via spåtelefon 24 timer i døgnet, men for andre er dette den foretrukne metoden.

Individuelle forskjeller

For det andre er vi mennesker veldig forskjellige. Mens noen mennesker er mer åpne og enklere å «lese», kan andre være mer lukket og vanskeligere å komme inn på. For det tredje har mange klarsynte en «uskreven regel», hvor de ikke kobler seg på et menneskes energier uten tillatelse eller at de har bedt om det. Når de bruker sine evner, er det for å kunne gi veiledning og innsikt i livet til de som ønsker det. De søker å hjelpe individer til å forstå seg selv og veien videre bedre. Uavhengig av hvilken metode den klarsynte benytter seg av, eller hvordan gaven deres utarter seg, har de til felles at målet er å hjelpe.

Helt normalt?

Noen benytter sin klarsynthet i sitt daglige virke, mens andre utøver det som en hobby. De kommer fra alle slags kulturer og bakgrunner og har ulike grader av erfaring og dyktighet. Dette høres jo fullstendig normalt ut, akkurat som alle andre jobber eller hobbyer. Men mange klarsynte vil likevel bekrefte at det å være synsk påvirker ditt daglige liv på en litt annen måte. Klarsynte er mer mottakelige for å legge merke til, eller kjenne på, ting som andre ikke vil registrere en gang. Dette kan være tegn og symboler, meldinger som kommer fra andre siden eller fra guider eller andre former for informasjon.

Som du og jeg

En typisk dag i en klarsynts liv er kanskje mye vanligere enn du hadde trodd. Men med noen få små åpenbaringer blandet inn underveis. En klarsynt som er på fest eller kanskje en større middag hos en venn opplever ofte at tema om jobb kommer opp. Noen spøker kanskje med det, mens andre ønsker en lesning eller råd med en gang. Slik er det med til eksempel leger og advokater også. En lege får ofte medisinske spørsmål mens en advokat kan bli bedt om råd angående rettigheter eller en sak. Og akkurat som andre mennesker kan det hende at den klarsynte er mer interessert i å snakke om jobben din enn om sin egen.

Lese seg selv

Og, tro det eller ei, mange klarsynte går til andre klarsynte. Nå er det slik for ganske mange, at det å lese seg selv kan by på vanskeligheter. Noen opplever at når det gjelder sin egen person, så kan håp og ønsker som man bærer med seg, skygge for eller blande seg sammen med faktiske visjoner. Ens egne bekymringer kan også komplisere saken. Da er det godt å ha en utenforstående som har litt avstand som kan gi en klarere lesning. Det er nok en grunn til at klarsynte fortsatt har en rolle i dagens samfunn. De tilbyr veiledning, råd, trøst og støtte. De kan hjelpe å gi et nytt perspektiv på en fastlåst situasjon. Og av og til kan de trenge det selv også.

 
 

 
Arianna
LEDIG
 

Arianna er en sensitiv og åpen person som kan føle og sende god energi. Hun tar dine...

 
Rebecca
LEDIG
 

Rebecca er synsk med sterk intuisjon. Hun har lang erfaring og en enorm kunnskap om...

 
Amanda
LEDIG
 

Amanda har 15 års erfaring fra spålinjer og er et åpent, direkte og ærlig medium som...

 
Anki
LEDIG
 

Er du ute etter en god lytter? Som kan spå deg i tarot og som virkelig tar deg på...

 

Tankevekkende artikler

Spåmann

Spåmann

Som en moderne spåmann, ønsker jeg å være en guide som inviterer på astralske reiser
 
Synske damer

Synske damer

Synske damer fortsetter å utforske kraften av ren intuisjon, og utfordrer samfunnets gamle tankemønstre
 
Klarsynte Oslo

Klarsynte Oslo

Utforskningen av klarsynte i Oslo kan være et eventyr i seg selv. Kanskje finner du den innsikten du søker, eller...
 
Beste spådame i Norge

Beste spådame i Norge

Hvem er den beste spådame i Norge? Les legenden om den unge kvinnen som ble kjent over hele landet for sine unike...
 
 
 
 
21 49 20 60

Ved å bruke denne nettsiden samtykker du til bruken av cookies. Informasjon som samles inn av cookies kan inkludere hvor ofte du besøker nettsiden og fra hvilket land du surfer. Les mer