KVALITETSSIKRET TJENESTE
GODKJENTE MEDIUM
Spåtjenester

820 97 030  

26 kr/min  

 

Synsk

Den nye partneren min er synsk! Kan jeg aldri ty til en hvit løgn igjen?


Synsk
Synsk

Når man blir kjent med en ny person og får vite at vedkommende er synsk kan man oppleve å sitte med en hel rekke spørsmål. Spesielt hvis man ikke har vært vant til å omgås synske personer fra før, og ikke har tenkt igjennom hvordan det fungerer og hvordan man forholder seg til det.

Nå er det som regel ikke de synske evnene man faller for i utgangspunktet. Det man legger merke til når man blir tiltrukket av en synsk person er de samme tingene som oppleves som tiltrekkende ved andre personer: Et sjarmerende smil, glimt i øyet, humor, en fin personlighet, kjemien dere to imellom. Men når det gjelder selve synskheten er det som med alt annet som er nytt og ukjent; det er lett å begynne å lure på hvordan den nye flammens evner kan påvirke forholdet - eller OM de kan påvirke forholdet, og om det er noen forholdsregler man burde ta.

For hva innebærer det egentlig at partneren din er synsk? Kan han eller hun se alt du tenker på? Kan hun forutse krangler og vet hun om forholdet kommer til å vare? Vil du noengang kunne overraske henne eller holde tilbake informasjon?

Hvis den første eller største bekymringen din er om du ikke vil kunne lyve for partneren din, vil jeg gjerne si med en gang at nå får du skjerpe deg og tenke gjennom prioriteringene dine. Å lyve for partneren sin er ikke noe man skal gjøre, uansett om partneren har spesielle evner eller ikke. Et partnerskap bygger på tillit, og hvis du allerede fra begynnelsen av vet at du vil ønske å lyve for partneren din på sikt så bør du ikke gå inn i forholdet. En synsk partner vil sannsynligvis ikke umiddelbart kunne avsløre en løgn. Som sagt bygger patnerskapet på tillit, og hvis din partner har tillit til deg vil hun ikke automatisk stille spørsmålstegn ved ting du forteller henne. Hun er kanskje mer følsom eller vár enn andre du har møtt, men evnene fungerer ikke på kommando. Det er noe ikke likhetstegn mellom å være synsk og å være allvitende.

Altså: Løgn er dumt uansett. Ikke på grunn av faren for å bli avslørt, men fordi det rett og slett ikke er noe man skal drive med.

En ting som KAN være lurt å tenke på når du har en synsk partner er derimot at partneren din tar inn signaler bedre enn mange andre, og at det kan være en påkjenning for vedkommende å bli utsatt for stress, folkemengder og sterke inntrykk. Husk at partneren din kan trenge tid til å hente seg inn igjen etter sterke opplevelser, og at det å ta innover seg andre menneskers følelser og skjebner kan være svært utmattende noen ganger.

Men generelt vil mine råd til deg som har funnet en synsk partner være de samme som til alle andre som er i et parforhold: Ta dere tid til å li godt kjent med hverandre. Vis hverandre omtanke og respekt. Støtt hverandre og gi hverandre frihet. Og minn hverandre på at dere er glade i hverandre.

 

Vil du snakke om Synsk ring til:

 
Elisa
Ledig
 
Synsk, Eksperthjelp, Klarsynt, Spådame, Tarotkort, Heks, Spåkone

Elisa er en spåkvinne som er klar og bruker tarotkort. Hun har vært synsk siden...

 
Clair
Ledig
 
Heks, Synsk, Spådame, Healing, Medium, Tarotkort
Clair har jevnlig kontakt med åndeverden, hun har bred erfaring. Hun er synsk og vil...
 
Hannele
Opptatt
 
Healing, Eksperthjelp, Spådame, Heks, Synsk, Spåtjenester

Ring Hannele, hun kan hjelpe deg med veiledning og kanalisering når du har spørsmål....

 
Tara
Utlogget
 
Spådame, Tarotkort, Drømmetydning, Medium, Spåtjenester, Healing

presentation kommer snart

 
 

Artikkelforslag til deg

 
 
 

Prisen for å ringe vår teletorgtjeneste på 820 97 030 er 26 kr/min. Du betaler via telefonregningen

Få beskjed når vi tilbyr gratisminutter!
Feil mobilnummer
Feil e-postadresse
 

 Trykk her for å ringe nå!820 97 030 26 kr/min
Denne siden bruker cookies. Hvis du godtar dette, trykk på knappen. Les mer
Aksepterer