Synske

Ta en telefonsamtale med en av våre synske. Bli veiledet og motta de svar du trenger

Synske

I hverdagen er vi ofte ikke klar over at vi trenger synsk beskyttelse. Når vi ser fæle ting på tv, på nyhetene, i avisene og på nett, kan dette gå inn på oss på en negativ måte. Men er ikke dette bare empati da, spør kanskje noen. Når vi tar inn smerten til andre mennesker og dyr, da går det utover våre egne energier. Vi må lære oss å skjønne at smerten «der ute» ikke er vår egen. Når noen sier en ekkel kommentar, så skal vi vite at dette ikke er vår smerte. Det dreier seg om den som sa det, og situasjonen personen er i. Våre klarsynte kan hjelpe deg å bygge opp slik beskyttelse. Ved å fokusere på deg og dine energier kan de hjelpe deg å finne den virkelige kilden til smerten og sammen kan dere jobbe derfra.

 
Ingrid
LEDIG
 

Ingrid er et sertifisert medium. Hun formidler meldinger fra dine kjære fra den andre...

 
Angelina
LEDIG
 

Angelina er en spådame som er spesialisert innen kjærlighet på spåtelefonen. La henne...

 
Amanda
LEDIG
 

Amanda har 15 års erfaring fra spålinjer og er et åpent, direkte og ærlig medium som...

 
Katherine
LEDIG
 

Katherine er et medium som er veldig omsorgsfullt. Hun vil det beste for alle. Ringer...

Det mange ser for seg når de kommer over ordet «synske», eller «klarsynte», er gjerne en inspirert blanding av populærkultur og folklore fra renessansen, spesielt romfolket. Men de som er klarsynte eller kjenner til denne praksisen godt vet at slik er det ikke i virkeligheten. Synske mennesker er ofte veldig jordnære og er i kontakt med seg selv og sine energier. De har en evne til å se, høre eller føle det som vi andre har «avlært» oss selv. Mange av oss har vokst opp uten å videreutvikle våre evner, vi har latt de ligge latent. Og som en muskel som ikke bli trent, svinner også dette bort. En klarsynt kan hjelpe deg å finne svar som du søker, og kanskje også hjelpe deg komme i kontakt med din indre klarsynte.

Tankevekkende artikler

Norges beste synske

Norges beste synske

Når man er på søken etter synske, så vil man ikke ta til takke med hvem som helst. Vi vil ha Norges beste...
 
Synsk person

Synsk person

Hvis du mistenker at du muligens har evner, skal du lese dette. Hvordan utvikler man sine evner som en synsk person?
 
Synske på nett

Synske på nett

Hvordan arbeider egentlig synske på nett? Jeg møtte Annelin som både arbeider privat fra hjemmet og på...
 
 
 
 
 
 
820 97 123

Ved å bruke denne nettsiden samtykker du til bruken av cookies. Informasjon som samles inn av cookies kan inkludere hvor ofte du besøker nettsiden og fra hvilket land du surfer. Les mer

_