Tilbakemeldinger

Ingen ting gjør oss gladere enn fornøyde kunder. Ta en titt på våre kunders tilbakemeldinger før du bestemmer deg for hvem du vil snakke med


Lita sier dette om Rebecca:

Du er min favoritt! Tusen takk for gode samtaler og treffsikre svar. Hva skulle jeg gjort uten deg! Klem

Camilla sier dette om Anki:

Hei Anki Nå har jeg endelig fått meg til å skrive her, jeg lover og lover.. Jeg vil anbefale deg til alle, for du er direkte, treffsikker og veldig ærlig. Tusen takk til nå!

K.... sier dette om Magdalena:

Tusen takk for en nydelig samtale, Magdalena.❤️ Du var tydelig i din lesning og hadde rett om alt. Jeg føler meg lettet, varm om hjertet og glad for at jeg tok denne samtalen med deg. Gode tanker fra meg

Karina sier dette om Annie:

TUSEN TAKK! Du reddet hele meg du, det var ikke så gøy med sannheten, men det har vært til stor hjelp. Jeg følger bloggen din også og jeg er så takknemlig at du vil ikke tro meg! TUSEN TAKK! Og deg anbefaler jeg til alle, du er magisk hele du!

Becca sier dette om Rebecca:

Hei navnesøster! Tusen takk for at du gav meg mot og tro på at jeg er god nok og at jeg ikke trenger den skiten noen gav meg. At jeg kan om jeg vil. Jeg fikk jobben akkurat som du sa. Takk for at du tente lyset i hodet mitt :) Klemmer fra Toten

Margit Wendersen sier dette om Annikki:

Jeg ville bare takke for god hjelp, gode svar og skrive at jeg virkelig anbefaler deg til andre også! Du er flink og hyggelig! Tusen takk.

Sandra sier dette om Annie:

Takk for hjelpen! Det var god og direkte "spådom" eller jeg følte de var mer svar enn spådom. Du er utrolig flink og hyggelig! Takk og håper vi prates igjen. Sandra MJ

Emma sier dette om Annie:

Alltid oppløftende å snakke med ANNIE. ANBEFALER virkelig hennes veiledning. Gode råd, god energi og hun tuner lett inn i situasjonen og energien.

Alex B sier dette om Annikki:

Annikki er treffsiker. Hun så til og med det jeg viste men ikke stilte spørsmål om. Hun spurte meg om det kan være slik og det var helt riktig

Elisabeth sier dette om Annie:

Jeg vil anbefale Annie sterkt. Jeg har snakket med henne flere ganger. Hun setter seg raskt inn i spørsmålet ditt, behagelig, søt og trygg å snakke med, og ikke minst flink med det hun jobber med her. I en litt vanskelig tid nå hjelper det meg å snakke med henne.

Bonnie sier dette om Annikki:

Annikki er den beste jeg har møtt her! Hun sier alt som det er og gir deg samtidig en ro og trygghet, mens hun guider deg i riktig retning. Jeg anbefaler henne til absolutt alle! Prøv å snakke med Annikki, så forstår du fort hva jeg mener.

Bonnie sier dette om Annikki:

Annikki er virkelig en fantastisk dame og den absolutt beste jeg har vært borti. Hun er ærlig og treffer på alle punkter. Hun forberedte meg på alt jeg trengte å vite og beroliget meg med positiv energi. Anbefales på det aller sterkeste!!

K skrev:

Takk for hjelpen. Jeg ringer deg igjen

Anne skrev:

Du har en utrolig varm utstråling! Tusen takk!

Terje skrev:

Meget dyktig

MK skrev:

Tusen takk, Uriel! Denne mannen er presis og empatisk i sin lesning. Anbefaler ham sterkt.

Maj skrev:

I myself have worked for many years with the spiritual. Peter is a gift for those who are able to listen and receive his wisdom. Thanks for the wonderful help with your clairvoyance Peter.

N skrev:

Tusen takk Elvire, det er andre gangen vi snakker sammen og jeg er så takknemlig for samtalen og healingen!!!

La skrev:

Tusen takk Elvire! Beklager for at samtalen ble brutt, jeg har ikke mulighet til å ringe opp igjen nå, men vil komme tilbake. Du roet meg utrolig ned og var veldig behagelig. Jeg ber om at det blir slik som du sa og at jeg får et svar på hva som egentlig foregår. ❤️

Birgitte skrev:

Ulva tok inn situasjonen med en gamg, og det var ingel enkel sak hun så på. Jeg fikk veldig klarhet etter den samtalen, hun er veldig dyktig! Anbefales på det varmeste!

Birgitte skrev:

Snakket nettopp med Ulva om om noe innen den nærmeste famile som skurret veldig, men jeg skjønte ikke helt hva det var. Ulva fikk med en gang inn hva som har skjedd, og hva motivet bak var. Hun fikk nøstet opp i alt, og da så jeg alt klart selv også. Så Ulva synes jeg er veldig dyktig, og anbefales på det varmeste!

Anne skrev:

Tusen takk! Jeg vil absolutt anbefale Aurora! Hun er god som dagen er lang, og klar og tydelig.

Msriana skrev:

Tusen takk for en flott samtale og hjelpen Christina. Anbefales på det sterkeste.

A E skrev:

Tusen takk, Elvire! Du er utrolig dyktig og full av omsorg og varme

Mathilda skrev:

Jeg er blitt så nære Elvire på kort tid. Hun har gidd meg mange gode råd -og veiledet meg nå som jeg er i en merkelig periode i livet. Råd som ser ut til å funke veldig godt. Hun har også tidligere lagt tarot på meg og jeg er helt forbauset over både hva som kommer opp og også hvor godt hun forklarer kortene i forhold til mitt liv -og livssituasjon. Hver gang jeg har pratet med henne, er det som om hennes søte og positive energi kommer frem til meg gjennom telefonen, og hun er alltid en god samtalepartner. Her har du noen du kan stole på, og jeg er så takknemlig for å ha mulighet til og både prate med og lytte til Elvire. Hun er en tvers gjennom god person og utrolig dyktig i jobben sin.. Anbefales på det sterkeste. Takk Elvire! - Mathilda

Aleksandra skrev:

Jeg ringte Elvire da jeg trengte klarsyn om jobbkarrieren min. Hun ga meg nyttig innsikt og gode råd. Mye av det hun sa har allerede vist seg å skje og jeg er veldig takknemlig for at jeg tok sjansen på å kontakte henne.

Miriam skrev:

Elvire var verdt å snakke med. Hun ga meg dypere innsikt med sine ærlige svar. Hun var veldig dyktig og flere av tingene hu sa stemte veldig godt med situasjonen min. Anbefales på det varmeste til andre som trenger en klarsynt å snakke med.

E skrev:

Hei Andrea. Jeg venter på deg, du var så god hjelp da jeg trengte det mest. Takk!

Ellen skrev:

Du er utrolig dyktig! Og du er varm og god å snakke med! Takk for all hjelp!

E skrev:

Anbefaler Andrea med hele mitt hjerte! Tusen takk du er utrolig flink!

Kine skrev:

Uendelig varmt og kjærlig menneske som jeg vil anbefale. Takk Aurora for all hjelp

Mariana skrev:

Tusen hjertelig takk for hjelpen Maria! Anbefales på det sterkeste.

Laila - Irene Østbye skrev:

Tusen takk for all god hjelp du har gitt meg igjen Alma. Er så glad for att jeg har deg som jeg kan ringe til å få råd og enestående hjelp av. Så snill og god tusen takk. Klem fra Laila - Irene Østbye

Anne skrev:

Du er et av de fineste, varmeste og klokeste menneskene jeg har vært i kontakt med. Og du er nøyaktig og dyktig i jobben din ❤️ Jeg fikk stor ro etter å ha snakket med deg.

Laila-Irene Østbye skrev:

Tusen takk for all god hjelp og råd jeg fikk av deg igjen. Jeg lytter til rådene dine og tar det til meg. Du er enestående god hjelp. Kommer til å ta kontakt med deg senere. klem

Anonym skrev:

Veldig bra dame å prate med. Rolig, ærlig og flink til å heale. Håper jeg snart får mulighet til å prate med deg igjen.

Anonym skrev:

Fin dame og prate med. Helt rå på healing.

Lotte skrev:

Ulva er et fantastisk menneske og et utrolig godt medium! Jeg har ringt forskjellige synske i 30år og hun er virkelig en av de aller beste!! Hun er klok, ydmyk og absolutt synsk! Anbefaler henne på det sterkeste!

Rita skrev:

Hei, ønsker å anbefale Ariel på det sterkeste. Utrolig hvor dyktig og treffsikker hun er. Jeg føler meg langt bedre etter bare første samtalen vår❤️

Laila - Irene skrev:

Tusen takk for sist og for den gode hjelpa jeg fikk av deg. Var inne på din side. Jeg ser du er logget av nå. Jeg prøver litt senere i kveld. Jeg må ha litt mere hjelp av deg fordi jeg skal kjøpe bardomshjemmet mitt viss alt går i orden, med salg og lån. Jeg må ha en god energi av deg. Takk for att du finnes. Stor klem fra Laila

Siw K skrev:

Veldig presis og positiv analyse.

Signe Marie skrev:

Jeg har ringt en del spådamer og spåmenn, men første gang jeg har fått meg en god latter i tillegg. Du er flink spåmann, men du var i tillegg koselig å prate med.

Jan Erik skrev:

Jeg takker for svarene og for den hyggelige samtalen!

Liv Marit skrev:

Tusen takk for god hjelp og for at du la kort for meg, jeg fikk svar og jeg føler at jeg kunne stole på deg. Kommer til å ringe igjen senere!

Kim skrev:

Hei og takk for en god samtale. Jeg fikk klare og tydelige svar, så jeg er veldig glad jeg ringte deg!

Rainer Must skrev:

Takker for gode og fine veiledende råd. Veldig treffsikker. Anbefaler deg på det varmeste ❤ Snx Mvh Rainer

Isolda skrev:

Alma er flink, ryddig og sier som det er

Anita skrev:

Jeg har ringt Ylva mange ganger gjennom flere år, og jeg anbefaler henne. Ser deg tydelig, og er treffsikker og god å snakke med.

Lise skrev:

Ulva er den hyggeligste spådamen jeg har møtt. Jeg har hatt kontakt med henne over flere år. Ærlig og direkte kontakt m guidene. Hun kan jeg virkelig anbefale.

Simonne Halvorsen skrev:

Super svar! Takker fra hele mitt hjerte

 
 
 
820 97 123

Ved å bruke denne nettsiden samtykker du til bruken av cookies. Informasjon som samles inn av cookies kan inkludere hvor ofte du besøker nettsiden og fra hvilket land du surfer. Les mer

_