Tilbakemeldinger

Ingen ting gjør oss gladere enn fornøyde kunder. Ta en titt på våre kunders tilbakemeldinger før du bestemmer deg for hvem du vil snakke med


Elisabeth sier dette om Annie:

Jeg vil anbefale Annie sterkt. Jeg har snakket med henne flere ganger. Hun setter seg raskt inn i spørsmålet ditt, behagelig, søt og trygg å snakke med, og ikke minst flink med det hun jobber med her. I en litt vanskelig tid nå hjelper det meg å snakke med henne.

Bonnie sier dette om Annikki:

Annikki er den beste jeg har møtt her! Hun sier alt som det er og gir deg samtidig en ro og trygghet, mens hun guider deg i riktig retning. Jeg anbefaler henne til absolutt alle! Prøv å snakke med Annikki, så forstår du fort hva jeg mener.

Bonnie sier dette om Annikki:

Annikki er virkelig en fantastisk dame og den absolutt beste jeg har vært borti. Hun er ærlig og treffer på alle punkter. Hun forberedte meg på alt jeg trengte å vite og beroliget meg med positiv energi. Anbefales på det aller sterkeste!!

Sverre sier dette om Varja:

Fikk svar på mine spørsmål og ho var koselig og høre på. Tusen takk til ho fra meg

Terje sier dette om Alicia:

Meget dyktig

MK sier dette om Uriel:

Tusen takk, Uriel! Denne mannen er presis og empatisk i sin lesning. Anbefaler ham sterkt.

Maj sier dette om Peter:

I myself have worked for many years with the spiritual. Peter is a gift for those who are able to listen and receive his wisdom. Thanks for the wonderful help with your clairvoyance Peter.

N sier dette om Elvire:

Tusen takk Elvire, det er andre gangen vi snakker sammen og jeg er så takknemlig for samtalen og healingen!!!

La sier dette om Elvire:

Tusen takk Elvire! Beklager for at samtalen ble brutt, jeg har ikke mulighet til å ringe opp igjen nå, men vil komme tilbake. Du roet meg utrolig ned og var veldig behagelig. Jeg ber om at det blir slik som du sa og at jeg får et svar på hva som egentlig foregår. ❤️

Birgitte sier dette om Ulva:

Ulva tok inn situasjonen med en gamg, og det var ingel enkel sak hun så på. Jeg fikk veldig klarhet etter den samtalen, hun er veldig dyktig! Anbefales på det varmeste!

Birgitte sier dette om Ulva:

Snakket nettopp med Ulva om om noe innen den nærmeste famile som skurret veldig, men jeg skjønte ikke helt hva det var. Ulva fikk med en gang inn hva som har skjedd, og hva motivet bak var. Hun fikk nøstet opp i alt, og da så jeg alt klart selv også. Så Ulva synes jeg er veldig dyktig, og anbefales på det varmeste!

Anne sier dette om Aurora:

Tusen takk! Jeg vil absolutt anbefale Aurora! Hun er god som dagen er lang, og klar og tydelig.

Msriana sier dette om Christina:

Tusen takk for en flott samtale og hjelpen Christina. Anbefales på det sterkeste.

A E sier dette om Elvire:

Tusen takk, Elvire! Du er utrolig dyktig og full av omsorg og varme

Mathilda sier dette om Elvire:

Jeg er blitt så nære Elvire på kort tid. Hun har gidd meg mange gode råd -og veiledet meg nå som jeg er i en merkelig periode i livet. Råd som ser ut til å funke veldig godt. Hun har også tidligere lagt tarot på meg og jeg er helt forbauset over både hva som kommer opp og også hvor godt hun forklarer kortene i forhold til mitt liv -og livssituasjon. Hver gang jeg har pratet med henne, er det som om hennes søte og positive energi kommer frem til meg gjennom telefonen, og hun er alltid en god samtalepartner. Her har du noen du kan stole på, og jeg er så takknemlig for å ha mulighet til og både prate med og lytte til Elvire. Hun er en tvers gjennom god person og utrolig dyktig i jobben sin.. Anbefales på det sterkeste. Takk Elvire! - Mathilda

Aleksandra sier dette om Elvire:

Jeg ringte Elvire da jeg trengte klarsyn om jobbkarrieren min. Hun ga meg nyttig innsikt og gode råd. Mye av det hun sa har allerede vist seg å skje og jeg er veldig takknemlig for at jeg tok sjansen på å kontakte henne.

Miriam sier dette om Elvire:

Elvire var verdt å snakke med. Hun ga meg dypere innsikt med sine ærlige svar. Hun var veldig dyktig og flere av tingene hu sa stemte veldig godt med situasjonen min. Anbefales på det varmeste til andre som trenger en klarsynt å snakke med.

E sier dette om Andrea:

Hei Andrea. Jeg venter på deg, du var så god hjelp da jeg trengte det mest. Takk!

Ellen sier dette om Aurora:

Du er utrolig dyktig! Og du er varm og god å snakke med! Takk for all hjelp!

E sier dette om Andrea:

Anbefaler Andrea med hele mitt hjerte! Tusen takk du er utrolig flink!

Kine sier dette om Aurora:

Uendelig varmt og kjærlig menneske som jeg vil anbefale. Takk Aurora for all hjelp

Mariana sier dette om Maria:

Tusen hjertelig takk for hjelpen Maria! Anbefales på det sterkeste.

Laila - Irene Østbye sier dette om Alma:

Tusen takk for all god hjelp du har gitt meg igjen Alma. Er så glad for att jeg har deg som jeg kan ringe til å få råd og enestående hjelp av. Så snill og god tusen takk. Klem fra Laila - Irene Østbye

Anne sier dette om Joshua:

Du er et av de fineste, varmeste og klokeste menneskene jeg har vært i kontakt med. Og du er nøyaktig og dyktig i jobben din ❤️ Jeg fikk stor ro etter å ha snakket med deg.

Laila-Irene Østbye sier dette om Alma:

Tusen takk for all god hjelp og råd jeg fikk av deg igjen. Jeg lytter til rådene dine og tar det til meg. Du er enestående god hjelp. Kommer til å ta kontakt med deg senere. klem

Anonym sier dette om Auriel:

Veldig bra dame å prate med. Rolig, ærlig og flink til å heale. Håper jeg snart får mulighet til å prate med deg igjen.

Anonym sier dette om Auriel:

Fin dame og prate med. Helt rå på healing.

Lotte sier dette om Ulva:

Ulva er et fantastisk menneske og et utrolig godt medium! Jeg har ringt forskjellige synske i 30år og hun er virkelig en av de aller beste!! Hun er klok, ydmyk og absolutt synsk! Anbefaler henne på det sterkeste!

Rita sier dette om Auriel:

Hei, ønsker å anbefale Ariel på det sterkeste. Utrolig hvor dyktig og treffsikker hun er. Jeg føler meg langt bedre etter bare første samtalen vår❤️

Laila - Irene sier dette om Eila:

Tusen takk for sist og for den gode hjelpa jeg fikk av deg. Var inne på din side. Jeg ser du er logget av nå. Jeg prøver litt senere i kveld. Jeg må ha litt mere hjelp av deg fordi jeg skal kjøpe bardomshjemmet mitt viss alt går i orden, med salg og lån. Jeg må ha en god energi av deg. Takk for att du finnes. Stor klem fra Laila

Siw K sier dette om Mirinda:

Veldig presis og positiv analyse.

Signe Marie sier dette om Owen:

Jeg har ringt en del spådamer og spåmenn, men første gang jeg har fått meg en god latter i tillegg. Du er flink spåmann, men du var i tillegg koselig å prate med.

Jan Erik sier dette om Maria:

Jeg takker for svarene og for den hyggelige samtalen!

Liv Marit sier dette om Bente:

Tusen takk for god hjelp og for at du la kort for meg, jeg fikk svar og jeg føler at jeg kunne stole på deg. Kommer til å ringe igjen senere!

Kim sier dette om Mirinda:

Hei og takk for en god samtale. Jeg fikk klare og tydelige svar, så jeg er veldig glad jeg ringte deg!

Rainer Must sier dette om Auriel:

Takker for gode og fine veiledende råd. Veldig treffsikker. Anbefaler deg på det varmeste ❤ Snx Mvh Rainer

Isolda sier dette om Alma:

Alma er flink, ryddig og sier som det er

Anita sier dette om Ylva:

Jeg har ringt Ylva mange ganger gjennom flere år, og jeg anbefaler henne. Ser deg tydelig, og er treffsikker og god å snakke med.

Lise sier dette om Ulva:

Ulva er den hyggeligste spådamen jeg har møtt. Jeg har hatt kontakt med henne over flere år. Ærlig og direkte kontakt m guidene. Hun kan jeg virkelig anbefale.

Simonne Halvorsen sier dette om Alma:

Super svar! Takker fra hele mitt hjerte

Else Randi sier dette om Auriel:

Hei, Ariel. Lå og sov da jeg skulle ringe deg. Kan jeg få snakke med deg? Du gjør en god jobb, og er så koselig å snakke med. Else Randi.

Vigdis sier dette om Auriel:

Tusen takk for god hjelp og gode svar

Vigdis sier dette om Auriel:

Fantastisk menneske å snakke med, og meget god på healing

Laila-Irene Østbye sier dette om Alma:

Tusen takk for alle tips, råd og all hjelp som jeg fikk av deg. Jeg kommer til å ta kontakt med deg igjen senere. Du er en helt enestående person.

Marians sier dette om Alma:

Tusen takk for en givene samtale Alma. Jeg fikk hjelpen jeg hadde så mye behov for. Anbefales på det sterkeste.

Gro sier dette om Irina:

Tusen takk for en veldig god samtale med deg i dag. Du er klar og tydelig og jeg følte meg trygg . Tusen takk

Margit sier dette om Elina:

Hei Elina Jeg vil bare skrive for å takke deg for at du fikk meg til å tenke, jeg var så redd for å tenke på andre muligheter, en føler seg dum. Jeg er voksen og burde klare å tenke selv.. Men som du sa, vi er mennesker og vi trenger hverandre. Jeg ringer deg etter jeg har vært på hytta. Hilsen Margit

Kitty sier dette om Ramona:

Hei, jeg ringte deg for å få en ny vinkel på gamle problemer, og jeg er overrasket over at du klarte å plukke inn ting jeg IKKE sa, det hadde jeg virkelig ikke trodd var mulig. Jeg tenkte jeg får skrive å takke, for har snakket med et par på andre steder som ikke var som deg for å si det slik.

Petter sier dette om Ulva:

Hei, jeg følte meg ikke så mandig da jeg først ringte, men du fikk meg til å slappe av og du har rett, det er jo mange menn som også er mediale og tror på dette. Når det er sagt, så vil jeg takke for klare gode svar og råd.

Larissa sier dette om Iben:

Jeg vil bare si takk, og det var så deilig å prate med noen som virkelig forsto. Jeg følte meg litt dum, men du fikk meg til å føle at jeg har håp framover! Vi høres snart igjen!

 
 
 
820 97 123

Ved å bruke denne nettsiden samtykker du til bruken av cookies. Informasjon som samles inn av cookies kan inkludere hvor ofte du besøker nettsiden og fra hvilket land du surfer. Les mer

_