Tilbakemeldinger

Ingen ting gjør oss gladere enn fornøyde kunder. Ta en titt på våre kunders tilbakemeldinger før du bestemmer deg for hvem du vil snakke med


Else Randi skrev:

Hei, Ariel. Lå og sov da jeg skulle ringe deg. Kan jeg få snakke med deg? Du gjør en god jobb, og er så koselig å snakke med. Else Randi.

Vigdis skrev:

Tusen takk for god hjelp og gode svar

Vigdis skrev:

Fantastisk menneske å snakke med, og meget god på healing

Laila-Irene Østbye skrev:

Tusen takk for alle tips, råd og all hjelp som jeg fikk av deg. Jeg kommer til å ta kontakt med deg igjen senere. Du er en helt enestående person.

Marians skrev:

Tusen takk for en givene samtale Alma. Jeg fikk hjelpen jeg hadde så mye behov for. Anbefales på det sterkeste.

Gro skrev:

Tusen takk for en veldig god samtale med deg i dag. Du er klar og tydelig og jeg følte meg trygg . Tusen takk

Margit skrev:

Hei Elina Jeg vil bare skrive for å takke deg for at du fikk meg til å tenke, jeg var så redd for å tenke på andre muligheter, en føler seg dum. Jeg er voksen og burde klare å tenke selv.. Men som du sa, vi er mennesker og vi trenger hverandre. Jeg ringer deg etter jeg har vært på hytta. Hilsen Margit

Kitty skrev:

Hei, jeg ringte deg for å få en ny vinkel på gamle problemer, og jeg er overrasket over at du klarte å plukke inn ting jeg IKKE sa, det hadde jeg virkelig ikke trodd var mulig. Jeg tenkte jeg får skrive å takke, for har snakket med et par på andre steder som ikke var som deg for å si det slik.

Petter skrev:

Hei, jeg følte meg ikke så mandig da jeg først ringte, men du fikk meg til å slappe av og du har rett, det er jo mange menn som også er mediale og tror på dette. Når det er sagt, så vil jeg takke for klare gode svar og råd.

Larissa skrev:

Jeg vil bare si takk, og det var så deilig å prate med noen som virkelig forsto. Jeg følte meg litt dum, men du fikk meg til å føle at jeg har håp framover! Vi høres snart igjen!

Lise skrev:

Tusen takk for en god samtale og for healingen, jeg har ikke sovet så godt på lenge! Jeg anbefaler deg til jentene, for du er virkelig god!

Teje skrev:

Alma var klar og tydelig og lett å forstå. Hun svarte på det jeg lurte på, både når det gjaldt jobb, økonomi, barna mine, og kjærlighetslivet mitt. En veldig grei samtale, og jeg håper at alt hun sa kommer til å slå til.

May skrev:

God og snakke med. Så situasjonen helt klart og tydelig. Ringer nok igjen!

Bonnie skrev:

Alma er den desidert beste på denne siden. Hun gir klare og tydelige beskjeder om alt en lurer på. Jeg vil anbefale henne til alle som er innom Spålive. Prøv én samtale med Alma, og du kommer ikke til å angre. Det lover jeg!

Sigrid skrev:

Tak for god og dygtig hjælp! Jeg ringer til dig efter sommeren som aftalt.

Janet M Follo skrev:

Takk for en god samtale, klare svar og ja - du var god. Jeg følte meg trygg og optimistisk med deg! Jeg ringer igjen!

Atle skrev:

Hun var nøyaktig fra starten av samtalen og helt mot slutten. Imponerende.

Lise Jensen skrev:

Du var super flink, snill og koselig. Tusen takk for hjelpen!

Robert skrev:

Det var godt å kunne prate med en mann, det er mange gode spådamer her, men må si jeg er glad jeg havnet hos deg. Det var lettere å åpne seg. Tusen takk for hjelpen!

Live skrev:

Takk for god avlesing, og takk for hjelpen! 

.... skrev:

Kjære Jannike! Det finnes få som deg. Varm, omsorgsfull, ærlig og direkte. En sjelden kombinasjon. Du deler av din innsikt, og er treffsikker og nøyaktig. Tusen takk for mange fine samtaler. Det blir garantert flere. Jeg er takknemlig for at du finnes! Gleder meg til å se deg på igjen. Ta vare på deg. Vi snakkes! ❤️

Britta skrev:

Du søte sjel! Rakk ikke helt å takke deg da vi pratet sammen, men du gav meg håp, du gav meg tro på at jeg er mer verdt en dette. Du så alt så klart og rett. Jeg har grått og smilt om hverandre her. Jeg ringer deg igjen og takk for at du blogger. Det er trøst i den også!

Lise skrev:

Rakk knapt si hei før du visste hva jeg ville si. Jeg er så takknemlig og uendelig glad jeg ringte deg. Jeg håper du begynner å skrive blogg eller noe, for du sa så mye sant og smart! Klem

Johannes skrev:

Takk for en samtale jeg ikke kommer til å glemme. Det var godt å snakke med en annen mann og føle seg hørt og at du forsto hva jeg mente. Det var konkrete svar du kom med så jeg kommer til å gjøre som du rådet meg. Anbefales alle å prate med deg!

Siv Marit skrev:

Takk for en super samtale. Jeg vet ikke helt hvordan du gjorde det, men du åpnet meg for tanker og nye metoder jeg ikke har tenkt på før. Dette hjalp meg, selv om det var skummelt å måtte tenke om og se at JEG har valg. Tusen takk for alt, og jeg ringer deg igjen!

Anja K skrev:

Hei Alma! Jeg starter med å si at tusen takk for begge samtalene, selv om jeg var sur i den første. Jeg trodde ikke på deg da, men jeg tok feil. Andre gangen jeg ringte, var du like hyggelig og varm, svarene var helt på spikerhodet. Jeg bruker tiden som du sa til å kjenne etter og ta notater slik at jeg blir klar over hva jeg føler og tenker. Jeg ringer deg tilbake som avtalt nå i slutten av Mai! Klem AK

Marit Johansen skrev:

Hei og takk for at du snudde tankene mine litt. Jeg ble så overumplet da vi pratet sammen at jeg ikke fikk takket deg skikkelig. Jeg har tenkt på det vi pratet om og jeg tok jo notater underveis. Det er som flere og flere ting du pratet om faller på plass i hodet mitt og alt stemmer. Jeg skal gi dette litt tid som du sa og så skal jeg ringe deg tilbake om to, tre uker som avtalt!

Tony skrev:

Hej, jag pratade med Brianna för ett par veckor sedan, och jag tycker att hon är en av de bästa medium som har väglett mig. Hon är årets medium nummer 1, allt hon sa inträffade wow, mvh Tony ifrån Norge

Frøydis skrev:

Meget behagelig og rolig å snakke med. Anbefales

Janina skrev:

Takk for en god avlesning og for at du forsto hva jeg manete. Du har hjerte på rett sted og forstår alle problem en har rundt en relasjon! Jeg ringer deg igjen!

Cilia skrev:

Varm og fin å snakke med. Tok inn situasjonen min fort. Ga meg mye støtte. Anbefales!

Pia Christoffersen skrev:

Liv er veldig god, hun plukket opp flere ting som stemte og hun sa også noe som jeg virkelig trengte å høre. Hun er virkelig en skjønn person som fokuserer på deg og det er lett å forstå at dette er en dame som har dette helt naturlig som en del av livet og at hun liker å hjelpe mennesker. Jeg er virkelig takknemlig for at jeg valgte Liv, og kommer helt sikkert til å ringe henne igjen om jeg trenger hjelp - sterke evner! Takk Liv

Einar skrev:

Meget fornøyd med Mikael!

Marie Marken skrev:

Hei. Jeg vil bare takke deg for hjelpen og de svarene dine som var skummelt rett. Jeg vil anbefale deg for du er unik og veldig god på dette. Lett å føle at du er ekte! Ha det bra så lenge! MM.

Charlotte skrev:

Hei og takk for samtalen! Jeg hadde glemt jeg hadde lovet å skrive her, men nå gjør jeg det. Jeg tenkte på deg i natt da jeg fikk angst og gjorde som du sa, jeg skrev i tankeboken min og jeg pustet og så for meg det myke lyset du la over hodet mitt og at det rant gjennom kroppen og tok med seg alt det som skremmer meg. Det fungerte. Jeg skal ringe igjen snart for du sa noe om ulike farger på lyset og hvordan det virker. Du ba meg notere ned og jeg sa jeg gjorde det, men gjorde det ikke. Du vet jeg er som du sa "god til å lure meg selv", men våren bringer lys og du kommer til å slutte å lyve i deg selv!" Det var harde ord, men sant. Glad du er i livet mitt og takk for at du sier sannheten selv om den svir!

Annika skrev:

Hei igjen! Jeg vil bare takke deg for en fantastisk hyggelig samtale og kortene, jeg er så overrasket over hvor rett du hadde. Du har gitt meg tro på meg selv og håp for framtiden og jeg kan garantere jeg ringer deg igjen!

Tove skrev:

Hei Alma. Jeg skulle skrevet for lenge siden, men påske og livet kom i mellom. Du aner ikke hvor glad jeg er jeg ringte deg, du hjalp meg mer enn du kan forstå. Jeg er overrasket over hvor rett du hadde i det du sa. Varmen og omsorgen du viste meg gjorde med så trygg og glad. Jeg kommer til å ringe deg igjen, for du er unik og dyktig!

Ronja Knutsen skrev:

Takk for en god samtale. Jeg ble litt overrasket for jeg trodde ikke at noen skulle klare å se ting så klart. Jeg klarer ikke selv å beslrive mannen min så klart som du gjorde og nå forstår jeg han mye bedre. Han sa faktisk at han ville bli med meg til samtaleterapi! TUSEN TAKK!

Karianne skrev:

Hei! Tusen takk for en spennende legging og for at du var så hyggelig. Det du sa stemte og jeg har skrevet ned det du sa. Jeg gleder meg til å ringe deg igjen. Klem

Terje skrev:

Herlig person! Direkte, kjapp

Terje skrev:

Herlig tydelig dame! Lyttet og snakket direkte til meg. Dette var samtale jeg vil gi 10 lover å ringer tilbake varm klem, Terje

Gunn skrev:

Hadde en samtale med ulva og det ble en følelsesmessig opplevelse for meg. Alt hun sa traff meg og når hun sa han alltid passet på meg og at han følte han ikke hadde fått nok tid så skjønte jeg med engang at hun hadde kontakt med rett person. Hun sa også at han var fredfull og det stemmer for han så veldig fredfull ut når han ikke var med oss lenger. Tusen takk for samtalen Ulva

Marianne skrev:

Må si at jeg ble veldig glad etter samtelen vår, du virkelig fikk meg til å tenke og tro igjen og det trengte jeg. 

Tusen takk.

Nicoline skrev:

Ulva er den beste av alle klarsynte jeg har snakket med og har hjulpet meg mye. Hun er trygg og veldig troverdig i det hun sier. Hun går direkte inn på det jeg lurer på. Det har stemt det hun har sagt. Hun er veldig omsorgsfull og formidler budskapet sitt så fint, hun vil deg bare vel. Jeg anbefaler Ulva på det varmeste til dere alle sammen:)

Lisbeth skrev:

Hei Alma. Takk for en spennende spådom og veldig direkte og sanne svar. Jeg er glad jeg traff på deg. Du er hyggelig, morsom og så hadde du rett i det du sa om ting jeg ikke har fortalt noen. Jeg har nå skrevet dagboken min og skal også skrive opp drømmer. Du hadde rett i at jeg glemmer drømmene mine, for når jeg nå våkner på natta er de helt klare og da smart å skrive ned de. Jeg er så spent på hva du tror de alle kan bety. Vi snakkes om tre uker. Klem fra meg

Lita skrev:

Kjære Ulva! Tusen takk for en god samtale. Jeg var veldig nede da jeg ringte deg. Jeg klarte ikke finne fotfestet eller hvor jeg skulle starte med å nøste opp i livet mitt. Du traff spikeren på hode gang på gang. Jeg har ringt andre linjer, spådamer og medium, men det er første gangen jeg har fått så god hjelp. Hvordan du kunne se så klart fortiden min er for meg helt uforståelig, du så ting jeg selv har glemt! Tusen takk! Vi snakkes igjen snart!

Sonia skrev:

Utrolig flink og dyktig! La ut kort som stemte

Torgunn skrev:

Takk for hjelpen! Jeg er glad du er her for nå trodde jeg jo ikke på deg sist, men du hadde rett! Han ringte faktisk i kveld som du sa og vi har pratet i 2 timer og ja, du har rett. Jeg skal avslutte dette forholdet og gå videre, men ringer deg i morgen om du er ledig for var bare opptatt. For jeg er klar for nytt nå i år. Tror til og med jeg faktisk tar til meg det du sier. Tusen takk så lenge! Du er god, snill og ærlig.

Kim Jensen skrev:

Hei, Håper du er mer inne på kveldene framover, for var så godt å snakke med deg og alt du sa stemte. Jeg har fått så mange gode svar hos deg. Jeg ringer deg igjen! Klem

Kari skrev:

Trur at eg har vore bort i denne dama før i forbindelse med ein eksamen for mange år sidan. Meinar at det var ho som fekk rett:)

 
 
 
820 97 123

Ved å bruke denne nettsiden samtykker du til bruken av cookies. Informasjon som samles inn av cookies kan inkludere hvor ofte du besøker nettsiden og fra hvilket land du surfer. Les mer

_