Tilbakemeldinger

Ingen ting gjør oss gladere enn fornøyde kunder. Ta en titt på våre kunders tilbakemeldinger før du bestemmer deg for hvem du vil snakke med

Bonnie sier dette om Annikki:

Annikki er virkelig en fantastisk dame og den absolutt beste jeg har vært borti. Hun er ærlig og treffer på alle punkter. Hun forberedte meg på alt jeg trengte å vite og beroliget meg med positiv energi. Anbefales på det aller sterkeste!!

Anja skrev:

Veldig varm og oppriktig.

Terje skrev:

Ho fikk meg til å godta min legning

K skrev:

Takk for hjelpen. Jeg ringer deg igjen

Anne skrev:

Du har en utrolig varm utstråling! Tusen takk!

Terje skrev:

Meget dyktig

MK skrev:

Tusen takk, Uriel! Denne mannen er presis og empatisk i sin lesning. Anbefaler ham sterkt.

Maj skrev:

I myself have worked for many years with the spiritual. Peter is a gift for those who are able to listen and receive his wisdom. Thanks for the wonderful help with your clairvoyance Peter.

N skrev:

Tusen takk Elvire, det er andre gangen vi snakker sammen og jeg er så takknemlig for samtalen og healingen!!!

La skrev:

Tusen takk Elvire! Beklager for at samtalen ble brutt, jeg har ikke mulighet til å ringe opp igjen nå, men vil komme tilbake. Du roet meg utrolig ned og var veldig behagelig. Jeg ber om at det blir slik som du sa og at jeg får et svar på hva som egentlig foregår. ❤️

Birgitte skrev:

Ulva tok inn situasjonen med en gamg, og det var ingel enkel sak hun så på. Jeg fikk veldig klarhet etter den samtalen, hun er veldig dyktig! Anbefales på det varmeste!

Birgitte skrev:

Snakket nettopp med Ulva om om noe innen den nærmeste famile som skurret veldig, men jeg skjønte ikke helt hva det var. Ulva fikk med en gang inn hva som har skjedd, og hva motivet bak var. Hun fikk nøstet opp i alt, og da så jeg alt klart selv også. Så Ulva synes jeg er veldig dyktig, og anbefales på det varmeste!

Anne skrev:

Tusen takk! Jeg vil absolutt anbefale Aurora! Hun er god som dagen er lang, og klar og tydelig.

Msriana skrev:

Tusen takk for en flott samtale og hjelpen Christina. Anbefales på det sterkeste.

A E skrev:

Tusen takk, Elvire! Du er utrolig dyktig og full av omsorg og varme

Mathilda skrev:

Jeg er blitt så nære Elvire på kort tid. Hun har gidd meg mange gode råd -og veiledet meg nå som jeg er i en merkelig periode i livet. Råd som ser ut til å funke veldig godt. Hun har også tidligere lagt tarot på meg og jeg er helt forbauset over både hva som kommer opp og også hvor godt hun forklarer kortene i forhold til mitt liv -og livssituasjon. Hver gang jeg har pratet med henne, er det som om hennes søte og positive energi kommer frem til meg gjennom telefonen, og hun er alltid en god samtalepartner. Her har du noen du kan stole på, og jeg er så takknemlig for å ha mulighet til og både prate med og lytte til Elvire. Hun er en tvers gjennom god person og utrolig dyktig i jobben sin.. Anbefales på det sterkeste. Takk Elvire! - Mathilda

Aleksandra skrev:

Jeg ringte Elvire da jeg trengte klarsyn om jobbkarrieren min. Hun ga meg nyttig innsikt og gode råd. Mye av det hun sa har allerede vist seg å skje og jeg er veldig takknemlig for at jeg tok sjansen på å kontakte henne.

Miriam skrev:

Elvire var verdt å snakke med. Hun ga meg dypere innsikt med sine ærlige svar. Hun var veldig dyktig og flere av tingene hu sa stemte veldig godt med situasjonen min. Anbefales på det varmeste til andre som trenger en klarsynt å snakke med.

E skrev:

Hei Andrea. Jeg venter på deg, du var så god hjelp da jeg trengte det mest. Takk!

Ellen skrev:

Du er utrolig dyktig! Og du er varm og god å snakke med! Takk for all hjelp!

820 97 123