KVALITETSSIKRET TJENESTE
GODKJENTE MEDIUM
Spåtjenester

820 97 030

26 kr/min

 

 

CALL OUR INTERNATIONAL PSYCHICS!

Call 820 79 945Only 14 kr/min. Our honest and caring psychics are always ready to answer your questions.

Rensingsritualer for hjemmet

Nå skal du får lære om hvordan man utfører en vellykket husrens, altså rensing av onde ånder i hjemmet ditt.


Rensingsritualer for hjemmet

Jeg for ofte spørsmål om jeg kan rense et hjem eller et lokale for negative energier. Det finnes mange ulike årsaker til at man ønsker å få et rom renset av en klarsynt. Det kan være at man er nyinnflyttet og føler at den tidligere eiers energier bør nøytraliseres. Det kan også hende at man har vært gjennom en tøff periode av sitt liv, og vil kvitte seg med gammel negativitet som sitter i veggene. Det kan også hende at man har følt seg trøtt og sliten i kropp og sjel når man er hjemme, men ikke utenfor. Et lokalet har kanskje blitt besøkt av mange forskjellige mennesker med ulike bakgrunner. Og da sitter det kanskje litt og litt igjen av disse besøkendes energi, både positiv og negativ energi kan bli liggende igjen på plassen. En annen årsak kan faktisk være at hjemmet er hjemsøkt av en type ånder og dens nærvær kan skape lidelse og uforklarlige fenomen.

I de fleste tilfeller kan man selv med enkle og billige hjelpemiddel utføre en svært effektiv form for rensing. Man bruker en symbolsk versjon av de fire elementene jord, ild, luft og vann for å gjenoppta balansen. Dette trenger man for en vellykket rensing:

Et stearinlys i et lysestake. Bruk hvitt lys dersom det dreier seg om en vanlig rensing. Bruk svart lys dersom det er masse negativitet eller om det er snakk om ubehagelig åndelig nærvær. Det svarte lyset er best på å absorbere neagtive og urene energier. Dette symboliserer elementet ild.

Ca 1 kg salt symboliserer jord.

Røkelse, salvie, virak, myrra eller tibetansk røkelse fungerer utmerket, og er symbolet for luft.

Ca 1 liter kaldt vann vil symbolisere vann.

Når man skal utføre rensingen bør man velge en tid på døgnet hvor man ikke blir forstyrret og kan være 100% fokusert. Sett mobiltelefonen på lydløs og unngå å svare ettersom konsentrasjoen kan bli forstyrret. Lukk alle vinduer og dører for at effektiviteten skal økes mest mulig. Brannalarmen kan utløses på grunn av røkelsen, man bør derfor koble ut denne under rensingen. Start med å tenn lyset og be en kort bønn om fremgang for ritualene og at rensingen gir effekt. Ta lyset og begynn med å gå rundt i hjemmet mens du sier følgende (du kan også lage egne utsagn/utrop).: ”Som ild brenner opp alt urent vil jeg med denne ild fjerne alt urent i mitt hjem.” Før lyset opp i alle hjørner og kroker i huset. Men vær forsiktig så du ikke tar fyr på noe.

Tenn deretter ild på røkelsen og ta den med deg rundt i huset mens du uttaler; ”Som røyken stiger vil jeg at denne røyk skal stige med mitt ønske om at rensingen skal bli vellykket.

Sett røkelsen ved siden av lyset og ta frem en skål som du heller vannet i. Gå rundt i huset med vannskålen og skvett litt vann her og der mens du sier; ” Som vann renser jeg bort alt urent vil jeg at dette vannet renser bort urenheter og i mitt hjem.” Når du skvetter vann, trengs det bare noen dråper. Sett deretter bort vannskålen og ta frem en skål med salt. Gå så rundt med saltet og dryss litt rundt mens du sier ”Som salt absorberer negativitet vil jeg at dette salt skal absorbere opp all negativitet i mitt hjem.” Slukk deretter lyset og røkelsen.

Den siste delen av ritualet er også svært viktig, den innebærer en fysisk rensing av hjemmet. Dette skal du gjøre ved å ta frem støvsugeren og sug opp alt saltet som ligger på gulvet. Støvsugerposen er nå fyllt opp av urene og negative energier og skal derfor kastes etter støvsugingen. Denne bør kastes så langt unna hjemmet som mulig, og aller helst et sted hvor man sjelden går forbi. Man for eksempel kaste den i en søppelkasse eller søppelfylling et sted unna hjemmet. Ritualene er herved utført og man bør merke en stor forbedring så fort man har kvittet seg med støvsugerposen. Lykke til!

Trenger du hjelp med husrens eller har andre spørsmål om åndeverden, det spirituelle eller liknende kan du også ta kontakt med en synsk, klarsynt eller spåkone. Du finner flere seriøse og dyktige spådamer ved ett enkelt nettsøk.

Artikkelforfatter: S. Haavik

 

Vil du snakke om Rensingsritualer for hjemmet ring til:

 
Ylva
Ledig
 
Spåkone, Klarsynt, Klarsynte, Spåtelefon, Tarotkort, Spåtjenester
Ylva er en synsk spådame på spåtelefonen. Hun kan spå deg i tarottv kort og er en...
 
Ulva
Utlogget
 
Klarsynt, Tarotkort, Klarsynte, Spåtjenester, Spåtelefon, Spåkone
Ulva er spådame på spåtelefonen. Hun er født klarsynt og venter på din samtale.
 
Ulla
Utlogget
 
Heks, Healing, Synske, Synsk, Eksperthjelp, Spåtjenester
Ulla er ei dame med mange kunnskaper og en strek intuisjon som kan hjelpe deg med...
 
Susanne
Utlogget
 
Spådame, Eksperthjelp, Medium, Pendel
Susanne er en spådame som hjelper deg når du behøver noen som lytter og gir klare...
 
 

Artikkelforslag til deg

Hvordan kan jeg utvikle mine mediale evner?

Hvordan kan jeg utvikle mine mediale evner?

1849 visninger
Uansett hvordan du gjør det for å utvikle dine mediale evner så er det en ting som er ekstremt viktig, du må våge å åpne deg for det du ikke ser. Du må stole på følelsene dine og tørre å kjenne på følelser som kan gjøre veldig vondt.
 
Bor du i et gjensøkt hus? Tips for å bli kvitt gjenferdene

Bor du i et gjensøkt hus? Tips for å bli kvitt gjenferdene

7324 visninger
Det kan være skremmende å se, føle eller høre ting man ikke kan forklare. Her har du noen tips til hvordan du kan bli kvitt gjenferdene.
 
Sannheten om engler

Sannheten om engler

1256 visninger
Jeg er åndelig anlagt, og jeg tror på Gud. Jeg tror at åndene er til stede rundt oss og hjelper oss i forskjellige faser i livet. En av de åndelige tingene jeg tror på, er at engler finnes. Jeg tror at de har beskyttet meg gjennom hele livet, og at jeg vil fortsette å bli beskyttet. De guider meg, viser meg den riktige veien og prøver å skape fred i livet mitt.
 
 
 
 

Prisen for å ringe vår teletorgtjeneste på 820 97 030 er 26 kr/min. Du betaler via telefonregningen

Gå ikke glipp av det når vi gir bort gratis minutter! Fyll i dine opplysninger her:
 

 Trykk her for å ringe nå!820 97 030 26 kr/min
Denne siden bruker cookies. Hvis du godtar dette, trykk på knappen. Les mer
Aksepterer