Rensingsritualer for hjemmet

Nå skal du får lære om hvordan man utfører vellykkede rensingsritualer for hjemmet, altså rensing av onde ånder

Rensingsritualer for hjemmet
Rensingsritualer for hjemmet

Jeg får ofte spørsmål om jeg kan rense et hjem eller et lokale for negative energier og rensingsritualer for hjemmet. Det finnes mange ulike årsaker til at man ønsker å få et rom renset av en klarsynt.

Det kan være at man er nyinnflyttet og føler at den tidligere eiers energier bør nøytraliseres. Det kan også hende at man har vært gjennom en tøff periode av sitt liv, og vil kvitte seg med gammel negativitet som sitter i veggene. Det kan også hende at man har følt seg trøtt og sliten i kropp og sjel når man er hjemme, men ikke utenfor.

Et lokalet har kanskje blitt besøkt av mange forskjellige mennesker med ulike bakgrunner. Og da sitter det kanskje litt igjen av disse besøkendes energi. Både positiv og negativ energi kan bli liggende igjen på plassen. En annen årsak kan faktisk være at hjemmet er hjemsøkt av en type ånder og dens nærvær kan skape lidelse og uforklarlige fenomen.

I de fleste tilfeller kan man selv med enkle og billige hjelpemiddel utføre en svært effektiv form for rensingsritualer for hjemmet. Man bruker en symbolsk versjon av de fire elementene jord, ild, luft og vann for å gjenoppta balansen. Dette trenger man for vellykkede rensingsritualer for hjemmet:

Et stearinlys i et lysestake. Bruk hvitt lys dersom det dreier seg om en vanlig rensing. Bruk svart lys dersom det er masse negativitet eller om det er snakk om ubehagelig åndelig nærvær. Det svarte lyset er best på å absorbere neagtive og urene energier. Dette symboliserer elementet ild.

Ca 1 kg salt symboliserer jord.

Røkelse, salvie, virak, myrra eller tibetansk røkelse fungerer utmerket, og er symbolet for luft.

Ca 1 liter kaldt vann vil symbolisere vann.

Når man skal utføre rensingen bør man velge en tid på døgnet hvor man ikke blir forstyrret og kan være 100% fokusert. Sett mobiltelefonen på lydløs og unngå å svare ettersom konsentrasjoen kan bli forstyrret. Lukk alle vinduer og dører for at effektiviteten skal økes mest mulig. Brannalarmen kan utløses på grunn av røkelsen, man bør derfor koble ut denne under rensingen. Start med å tenn lyset og be en kort bønn om fremgang for ritualene og at rensingen gir effekt.

Ta lyset og begynn med å gå rundt i hjemmet mens du sier følgende (du kan også lage egne utsagn/utrop).: ”Som ild brenner opp alt urent vil jeg med denne ild fjerne alt urent i mitt hjem.” Før lyset opp i alle hjørner og kroker i huset. Men vær forsiktig så du ikke setter fyr på noe.

Tenn deretter ild på røkelsen og ta den med deg rundt i huset mens du uttaler; ”Som røyken stiger vil jeg at denne røyk skal stige med mitt ønske om at rensingen skal bli vellykket.

Sett røkelsen ved siden av lyset og ta frem en skål som du heller vannet i. Gå rundt i huset med vannskålen og skvett litt vann her og der mens du sier; ” Som vann renser jeg bort alt urent vil jeg at dette vannet renser bort urenheter og i mitt hjem.” Når du skvetter vann, trengs det bare noen dråper.

Sett deretter bort vannskålen og ta frem en skål med salt. Gå så rundt med saltet og dryss litt rundt mens du sier ”Som salt absorberer negativitet vil jeg at dette salt skal absorbere opp all negativitet i mitt hjem.” Slukk deretter lyset og røkelsen.

Den siste delen av ritualet er også svært viktig, den innebærer en fysisk rensing av hjemmet. Dette skal du gjøre ved å ta frem støvsugeren og sug opp alt saltet som ligger på gulvet. Støvsugerposen er nå fyllt opp av urene og negative energier og skal derfor kastes etter støvsugingen.

Denne bør kastes så langt unna hjemmet som mulig, og aller helst et sted hvor man sjelden går forbi. Man for eksempel kaste den i en søppelkasse eller søppelfylling et sted unna hjemmet. Ritualene er herved utført og man bør merke en stor forbedring så fort man har kvittet seg med støvsugerposen. Lykke til!

 
 

 
Eila
LEDIG
 

Eilas gave er synskhet. Hun ser fortid, nåtid og fremtid. Relasjonsproblemer,...

 
Angelina
LEDIG
 

Angelina er en spådame som er spesialisert innen kjærlighet på spåtelefonen. La henne...

 
Magdalena
LEDIG
 

En åndelig hvit heks som gir deg spåtjenester. Som spådame bruker hun tarotkort,...

 
Katherine
LEDIG
 

Katherine er et medium som er veldig omsorgsfullt. Hun vil det beste for alle. Ringer...

 

Tankevekkende artikler

Beste spådame i Norge

Beste spådame i Norge

Hvem er den beste spådame i Norge? Les legenden om den unge kvinnen som ble kjent over hele landet for sine unike...
 
Krystallkulen spåere

Krystallkulen spåere

Hvordan er det egentlig å bli spådd med krystallkulen spåere? Jeg har undersøkt mystikken bak...
 
Spådame 24

Spådame 24

Som spådame 24 timer, 7 dager i uken, tilbyr jeg deg et glimt av virkeligheten gjennom mine digitale...
 
Klarsynte i Norge

Klarsynte i Norge

Javisst finnes det klarsynte i Norge. Dette trolske landet har faktisk en rik historie om mystikk og spådom
 
 
 
 
820 97 123

Ved å bruke denne nettsiden samtykker du til bruken av cookies. Informasjon som samles inn av cookies kan inkludere hvor ofte du besøker nettsiden og fra hvilket land du surfer. Les mer

_