Ida

Ida

Som rune- og urtekyndig er Ida på vei til å bli en svært erfaren klok kone. Livlig leser og tolker hun runenes svar på spørsmålene du har. Videre kan hun veilede deg i å benytte naturens magi, fra vetters spøkeri til fortryllende urter.

21 49 20 60
JOBBER IKKE
 
Sms 2 til 59449500 hvis du vil snakke med meg. Du vil da få en SMS når jeg jobber igjen. Tjenesten er gratis. Ellers ring 21 49 20 60 og trykk 1 for å bli koblet sammen med første ledige person eller trykk 2 for å lytte til presentasjoner. 29,90 kr/min
 

Man kaller meg Ida. Selv om jeg er ung, er jeg svært bevandret i livets skygger. Jeg har blitt kalt mange ting - heks, spåkvinne, klok kone og seerske, men jeg er egentlig bare meg. Når du ringer til meg, snakker du med en venn. Mine klarsynte evner kommer til meg gjennom symboler, så jeg kaster og leser runer for å besvare spørsmålene dine. Runenes svar kan til tider være barske. For din egen skyld gir jeg deg kun mine ærlige og direkte tolkninger, og så tar vi det derfra. Jeg veileder deg også gjerne i hvordan du kan benytte husvettene og landvettene, som dessverre er lett forsømt i våre moderne liv, til å skape de beste omstendighetene for deg selv i din hverdag. Jeg har et enormt sterkt beskyttergen, og det kommer meg naturlig å ta vare på og verne om alle jordens vesener - inkludert deg. Jeg gjør meg svært flid for at du skal føle deg godt rustet til å møte livet på nytt etter at vi har snakket sammen. Jeg ønsker deg alt det beste, og jeg håper vi snakkes snart.

 
Har du snakket med Ida? Skriv gjerne en tilbakemelding om samtalen. Din tilbakemelding hjelper andre med å velge hvem de vil snakke med.
Ditt navn:
Din tilbakemelding:
SendLukk
 
 


Tankevekkende artikler

Spåmann

Spåmann

Som en moderne spåmann, ønsker jeg å være en guide som inviterer på astralske reiser
 
Synske damer

Synske damer

Synske damer fortsetter å utforske kraften av ren intuisjon, og utfordrer samfunnets gamle tankemønstre
 
Klarsynte Oslo

Klarsynte Oslo

Utforskningen av klarsynte i Oslo kan være et eventyr i seg selv. Kanskje finner du den innsikten du søker, eller...
 
Beste spådame i Norge

Beste spådame i Norge

Hvem er den beste spådame i Norge? Les legenden om den unge kvinnen som ble kjent over hele landet for sine unike...
 
 
Amanda
LEDIG
 

Amanda har 15 års erfaring fra spålinjer og er et åpent, direkte og ærlig medium som...

 
Katherine
LEDIG
 

Katherine er et medium som er veldig omsorgsfullt. Hun vil det beste for alle. Ringer...

 
Liza
I SAMTALE
 

Liza er her på spåtelefonen for deg. Hun er synsk og tilbyr deg eksperthjelp av...

 
Anki
I SAMTALE
 

Er du ute etter en god lytter? Som kan spå deg i tarot og som virkelig tar deg på...

 
 
 
21 49 20 60

Ved å bruke denne nettsiden samtykker du til bruken av cookies. Informasjon som samles inn av cookies kan inkludere hvor ofte du besøker nettsiden og fra hvilket land du surfer. Les mer