Esterella

Med blikket mot stjernene kan esterella, planetenes posisjoner og astrologi vise vei

Esterella

Mange ser til stjernene, planetene, månen og solen for veiledning. Hvilke svar kan en stjerneleser gi deg? De av våre klarsynte som gir dybdeveiledning med bakgrunn i astrologi, kan gi deg mer innsikt i hva ulike tidspunkt og tegn betyr for deg. Når man utforsker astrologiens verden, kan man få en dypere forståelse av eget liv og finne svar på viktige nøkkelspørsmål. Tegnet du er født under, samt hvilke posisjoner planetene har i dag, påvirker hvordan du tiltrekker deg andre mennesker, hvordan du sosialiserer og forholder deg til andre. Sammen med våre klarsynte kan du ta denne kunnskapen et skritt videre og kartlegge når tiden er inne for visse valg, eller når de bør utsettes eller kanskje fullstendig legges på is.

 
Kine
LEDIG
 

Presentasjon kommer snart

 
Eila
LEDIG
 

Eilas gave er synskhet. Hun ser fortid, nåtid og fremtid. Relasjonsproblemer,...

 
Angelina
LEDIG
 

Angelina er en spådame som er spesialisert innen kjærlighet på spåtelefonen. La henne...

 
Katherine
LEDIG
 

Katherine er et medium som er veldig omsorgsfullt. Hun vil det beste for alle. Ringer...

De som kan «lese stjernene» kjenner som regel til Estrella. Estrella betyr simpelthen stjerne og er i tillegg et vakkert klingende navn som har blitt brukt av mange som tilbyr astrologitjenester. Som den andre planeten fra sola er planeten Venus også et kjent navn som er velbrukt i slike sammenhenger. Ikke bare er det en planet, men navnet har mange konnotasjoner, spesielt i forbindelse med kvinnelige energier. Kanskje ikke så rart siden Venus også var den romerske gudinnen av kjærlighet og skjønnhet. Din fødsels-Venus handler om måten du uttrykker lidenskaper, ønsker, kjærlighet samt hvordan du forholder deg til nytelse.

Tankevekkende artikler

 
 
 
820 97 123

Ved å bruke denne nettsiden samtykker du til bruken av cookies. Informasjon som samles inn av cookies kan inkludere hvor ofte du besøker nettsiden og fra hvilket land du surfer. Les mer

_