Klarsynt

Å snakke med en klarsynt kan være en gunstig måte å finne ut mer om deg selv og din fremtid på

Klarsynt

Når du søker etter hvem du egentlig er og hva som egentlig er den rette vei for deg, så kan en klarsynt være god hjelp. Med utgangspunkt i sjelens utvikling og hvor du befinner deg i dag, søker vi å gi deg svar. Hvorfor, og på hvilke områder, møter du motgang? Hva er det du bør endre på? Hva bør du fokusere mer på? I en samtale med en av våre klarsynte vil vi hjelpe deg med dine utfordringer slik at du kan nå ditt eget potensial. Vårt mål er at din selvutvikling skal blomstre. Du skal kunne kjenne deg trygg på deg selv og komme i kontakt med din grunnleggende intuisjon slik at veien videre blir lettere å gå.

 
Angelina
LEDIG
 

Angelina er en spådame som er spesialisert innen kjærlighet på spåtelefonen. La henne...

 
Christina
LEDIG
 

Christina ble født med veldig sterke klarsynte evner. Hun jobber både med tema som...

 
Amanda
LEDIG
 

Amanda har 15 års erfaring fra spålinjer og er et åpent, direkte og ærlig medium som...

 
Katherine
LEDIG
 

Katherine er et medium som er veldig omsorgsfullt. Hun vil det beste for alle. Ringer...

En klarsynt er noen som er i stand til å «se» mer enn hva det blokke øyet kan avdekke. Disse evnene kan manifestere seg på ulike vis hos ulike mennesker. Mens noen kanskje ser bilder, symboler og farger, kan andre kanskje høre lyder eller kjenne smaker eller få en følelse i sin egen kropp. Noen opplever at visse virkemidler som tarotkort, pendler, steiner eller horoskop «forsterker» evnene eller fungerer godt for å tolke beskjeder som de mottar. Mange som oppsøker klarsynte kan få en aha-opplevelse eller få en følelse av at dette er beskjeder som treffer godt, mens andre ganger trenger man ofte bare en bekreftelse på at man er på riktig vei.

Tankevekkende artikler

Anbefalte klarsynte

Anbefalte klarsynte

Anbefalte klarsynte gir deg spådommer om de viktige spørsmålene i livet ditt. Hvem er de anbefalte...
 
Fem myter om klarsynte

Fem myter om klarsynte

Det er mange myter rundt emnet klarsynthet. Her vil jeg gå igjennom fem myter om klarsynte, og gi svar på hver...
 
 
 
 
 
 
820 97 123

Ved å bruke denne nettsiden samtykker du til bruken av cookies. Informasjon som samles inn av cookies kan inkludere hvor ofte du besøker nettsiden og fra hvilket land du surfer. Les mer

_