Magic circle

Vi ønsker deg varmt velkommen til en samtale med en av våre klarsynte her i vår magic circle

Magic circle

Det er mye i livet som forårsaker sorg, tvil, sinne og frustrasjon. Men det er ingen grunn til at man skal måtte bære alt resten av livet. Når man får svar og får fjernet tvil er det lettere å legge byrden i fra seg. Universet viser oss kontinuerlig tegn og løsninger, men det er ikke alltid vi er i stand til å se disse. En klarsynt som har kontakt med den andre siden, vil kunne stille seg inn på dine energier, gi svar og hjelpe deg laste av en del av byrden. I en veiledningssesjon med en av våre klarsynte vil du kunne stille alle spørsmål du måtte ha. Alle våre klarsynte har naturligvis taushetsplikt og vil gjøre sitt aller beste for å hjelpe deg.

 
Thomas
LEDIG
 

Thomas har gjennom årene spesialisert seg på presise og raske svar. Med en dyp...

 
Angelina
LEDIG
 

Angelina er en spådame som er spesialisert innen kjærlighet på spåtelefonen. La henne...

 
Christina
LEDIG
 

Christina ble født med veldig sterke klarsynte evner. Hun jobber både med tema som...

 
Amanda
LEDIG
 

Amanda har 15 års erfaring fra spålinjer og er et åpent, direkte og ærlig medium som...

Noen kaller det magiske sirkler eller mystiske sirkler, disse prehistoriske monumentene. Spredt rundt i Midtøsten, de britiske øyer, deler av Europa og Afrika finner vi disse gåtefulle steinarbeidene. Den mest kjente er nok Stonehenge, men den er langt fra den eldste. Mens Stonehenge er over 1000 år eldre enn pyramidene, så er Nabta Playa i Afrika den eldste steinsirkelen i verden som vi vet om. Den ble bygget for ca. 7000 år siden. Det mange ikke vet er at de var en form for kalendere i de gamle samfunnene. Rettet inn med solen og stjernene markerte de årstidene og hjalp sivilisasjonene med planlegging av planting og høsting av avlinger. I tillegg fungerte de som seremonielle plasser for både feiring og ofring.

Tankevekkende artikler

 
 
 
820 97 123

Ved å bruke denne nettsiden samtykker du til bruken av cookies. Informasjon som samles inn av cookies kan inkludere hvor ofte du besøker nettsiden og fra hvilket land du surfer. Les mer

_