Purple reading

Ring oss og motta en purple reading som vil veilede deg og gi deg svar på spørsmål du bærer på

Purple reading

Klarhet for veien videre er noe vi alle trenger. Å få svar på sine spørsmål fra en klarsynt kan bidra til dette. Se for deg at du kjører en bil. Det snør og regner og blåser omkring bilen. Veien videre er vanskelig å se. Du får nye gode vindusviskere som fungerer som en drøm. Vindusviskerne endrer ikke været, men synet og oversikten over veien videre blir betydelig klarere. Reisen kjennes tryggere når man ser hvor man går. En dyktig klarsynt kan være som de nye vindusviskerne. De kan ikke endre verden rundt deg, men hjelper deg med å se ting som du ellers ikke hadde oppdaget og gjør reisen tryggere. Ring en av våre klarsynte i dag og motta svar på dine spørsmål.

 
Ingrid
LEDIG
 

Ingrid er et sertifisert medium. Hun formidler meldinger fra dine kjære fra den andre...

 
Angelina
LEDIG
 

Angelina er en spådame som er spesialisert innen kjærlighet på spåtelefonen. La henne...

 
Amanda
LEDIG
 

Amanda har 15 års erfaring fra spålinjer og er et åpent, direkte og ærlig medium som...

 
Katherine
LEDIG
 

Katherine er et medium som er veldig omsorgsfullt. Hun vil det beste for alle. Ringer...

Hva er en purple reading? Vi er hele tiden omgitt av farger og instinktivt forbinder vi bestemte farger med bestemte følelser og egenskaper. Eksempelvis oppleves blått som beroligende og lindrende mens rødt oppleves som lidenskapelig og varmt. Fiolett eller lilla er den mest spirituelle fargen av alle og mange kaller en spirituell lesning for en «purple reading». Fiolett relateres til din selverkjennelse. Kreativitet, skjønnhet og inspirasjon er konnotasjoner man får til denne fargen. Klarsynte kan benytte farger i sine lesninger på mange måter. Når de observerer ubalanse i fargene dine, kan de også veilede deg på din åndelige reise.

Tankevekkende artikler

 
 
 
820 97 123

Ved å bruke denne nettsiden samtykker du til bruken av cookies. Informasjon som samles inn av cookies kan inkludere hvor ofte du besøker nettsiden og fra hvilket land du surfer. Les mer

_