Veiledertjenesten

Når du har spørsmål og ønsker svar, er veiledertjenesten vår alltid tilgjengelig for deg

Veiledertjenesten

Mange mennesker går rundt med et trossystem som handler om «jeg er ikke bra nok». Dette er feillæring og det er vanligvis noe av det første som forsvinner når man lærer å «lese seg selv». Selvsagt er du bra nok, men det holder ikke at du får det fortalt, du må vite det selv. Veiledertjenesten vår søker å gi deg en oppdagelsesreise hvor du blir klar over hvem du egentlig er og hva du er kapabel til i stedet for det vanlige «gjorde jeg feil nå?». Det er vondt å være der og det er svært mange som er der. Noen veiledere er mer auditive og hører kanskje ord, noen er kinestetiske, de føler ting på kroppen, mens andre mottar bilder. Ingen av metodene er noe dårligere enn de andre, det er bare ulike måter å jobbe på.

 
Thomas
LEDIG
 

Thomas har gjennom årene spesialisert seg på presise og raske svar. Med en dyp...

 
Angelina
LEDIG
 

Angelina er en spådame som er spesialisert innen kjærlighet på spåtelefonen. La henne...

 
Christina
LEDIG
 

Christina ble født med veldig sterke klarsynte evner. Hun jobber både med tema som...

 
Amanda
LEDIG
 

Amanda har 15 års erfaring fra spålinjer og er et åpent, direkte og ærlig medium som...

Hver eneste følelse vi har i kroppen er informasjon. Hver tanke vi har er informasjon. Drømmene våre som vi har om natten, er informasjon. Det handler ikke om at hvis du drømmer noe fælt, så vil dette skje. Det kan for eksempel handle om at man har en frykt. Når man mottar svar som gir mening, eller svar som man har lett etter lenge, så kan det kjennes utrolig godt. En god veiledertjeneste søker å gi deg disse svarene, samt å skille mellom informasjon som omhandler hva vi ønsker mot hva som faktisk er reelt. Når vi er på vår selvutviklingsvei, kan en dyktig veileder være til stor hjelp og sortere informasjonen som vi mottar fra universet og fra oss selv.

Tankevekkende artikler

 
 
 
820 97 123

Ved å bruke denne nettsiden samtykker du til bruken av cookies. Informasjon som samles inn av cookies kan inkludere hvor ofte du besøker nettsiden og fra hvilket land du surfer. Les mer

_