Esterella spåtjenester

Hva ligger i navnet Esterella spåtjenester har valgt å benytte seg av? Og hvilke mysterier skjuler seg i stjernene?

Esterella spåtjenester
Esterella spåtjenester

Mens mange kjenner til Esterella spåtjenester, er det færre som vet hvor navnet opprinnelig kommer fra og hvilken betydning det egentlig har. Navnet har blitt brukt i mange ulike sammenhenger over hele verden. Alt fra pilsmerker og mediaselskap til pikenavn og snacksmerker har benyttet seg av ulike versjoner av dette navnet. Navnet lyder vakkert og har en like vakker betydning. Det kommer nemlig fra det latinske Stella som betyr stjerne og stjernene har vært utrolig viktige for oss mennesker på så mange måter. Fra menneskets opprinnelse har de hjulpet oss med å navigere. I mørket lyser stjernene opp himmelen og de bidrar til skjønnheten her på den lille planeten vår.

Astrologi

Hvis vi nå legger fra oss Esterella spåtjenester et øyeblikk, og heller løfter blikket mot nattehimmelen så ser vi at den er full av klare stjerner, galakser og ikke minst, mystikk. Selv om vitenskap har avdekket mye om vårt solsystem, er vi bare helt i begynnelsen på å forstå universet og kapasiteten universet har. Dette har likevel ikke stoppet både voksne og barn å nyte himmelhvelvets skjønnhet og mystiske kvaliteter. Utviklingen av astrologi kommer fra observasjoner av posisjonene til himmelobjekter. Da søker man å innhente informasjon om menneskelige forhold og hendelser og dette har man gjort så langt tilbake som i førkristen tid.

Langt tilbake i tid

Astrologipraksisen har sin opprinnelse i kalendersystemer der man blant annet kunne forutsi sesongmessige endringer. De aller fleste kulturer har vektlagt det de har observert på himmelen og det har vært viktig for deres hverdag. Planting og høsting er noen eksempler på aktiviteter som har vært utslagsgivende. Mayaene, kineserne og hinduene utviklet til og med kompliserte systemer som forutsier hendelser i jordoverflaten fra himmelobservasjoner. Vi har mange bevis for at mennesker målte og registrerte sesongmessige skift. Vi har markeringer på hulevegger og innskjæringer i bein som registrerte månens innflytelse på elver og tidevann og spesielle stjernegrupper som kunne varsle om flom.

De tre store

Det er mange som praktiserer astrologi i dag. Og det er mange ulike måter å gjøre det på. Det de alle har til felles er at de er avhengige av ulike systemer av horoskoper. Stjernetegnene de refererer til, er 12 bestemte konstellasjoner av stjerner som solen passerer gjennom. Man begynner med å forstå det grunnleggende i fødselshoroskop samt å identifisere det de kaller «de tre store». Disse er soltegn, månetegn og stigende. Deretter analyserer de hvordan de ulike hendelser påvirker ditt stjernetegn og deg fra tid til annen. Videre analyserer de større ting som personlighetstrekk, kompatibilitet og lignende.

Hva er stigende?

«Du virker ikke som en løve.» eller «Jeg føler du er mer steinbukken» er ytringer du kan ha hørt. Strengt sagt er nok dette en forenkling av hvordan man analyserer stjernetegn. Likevel avslører det nemlig noe: hvordan andre mennesker oppfatter deg. Månetegnet ditt indikerer det indre deg, mens det stigende tegnet ditt indikerer det ytre deg. Altså hvordan du blir oppfattet. Man kan si at ditt stigende tegn er masken du har på deg, mens når du blir kjent med andre på et dypere nivå avslører du ditt sanne indre. Ditt stigende tegn er det tegnet som var stigende i den østlige horisonten da du ble født. Så er du nysgjerrig på hvordan ditt førsteinntrykk kan oppfattes, bør du se nærmere på ditt stigende tegn.

Nattehimmelen

Når man begynner å boltre seg litt i astrologi, innser man at det er så mye mer enn bare ett stjernetegn å forholde seg til. Man kan avsløre sin kommunikasjonsstil, hvordan man fremstår i ulike forhold, personlighetstrekk og masse mer. Hvis man tar utgangspunkt i soltegnet (ditt kjerneselv), månetegnet (ditt indre selv) og stigende (ditt ytre selv), ser man at det er mer enn nok av interessante avsløringer man kan kose seg med. Så lag deg en kopp te og nyt utforskningen av nattehimmelens skjønnhet og mystikk. Universet er for alle og, om ikke annet, kan vi i hvert fall være enige om at det er vakkert.

 
 

 
Angelina
LEDIG
 

Angelina er en spådame som er spesialisert innen kjærlighet på spåtelefonen. La henne...

 
Christina
LEDIG
 

Christina ble født med veldig sterke klarsynte evner. Hun jobber både med tema som...

 
Amanda
LEDIG
 

Amanda har 15 års erfaring fra spålinjer og er et åpent, direkte og ærlig medium som...

 
Dina
LEDIG
 

Dina er en kjærlig og intuitiv jordengel som elsker å formidle guddommelige budskap...

 

Tankevekkende artikler

Krystallkulen

Krystallkulen

Har krystallkulen fortsatt en relevans i dag? Fungerer krystaller egentlig? Og hvordan skal man bruke de?
 
Fjernhealer

Fjernhealer

Hva vil det egentlig si å være en fjernhealer? La oss ta et litt dypere dykk og se hvordan dette fungerer
 
Sjaman

Sjaman

Har du lurt på hva en sjaman egentlig er og hva en sjaman gjør? Her skal vi ta et lite dypdykk i sjamanens...
 
Jeg er synsk

Jeg er synsk

I min slekt har mange kunne si det samme: "Jeg er synsk". Og det er for meg helt naturlig at jeg er synsk
 
 
 
 
820 97 123

Ved å bruke denne nettsiden samtykker du til bruken av cookies. Informasjon som samles inn av cookies kan inkludere hvor ofte du besøker nettsiden og fra hvilket land du surfer. Les mer

_