Klarsynte

Som frilansjournalist bestemte jeg meg for å prøve å bli spådd av klarsynte. Det ble litt av en opplevelse

Klarsynte
Klarsynte

Da hadde jeg endelig gjort det. Jeg hadde bestilt time hos en med klarsynte evner. Jeg har alltid vært nysgjerrig på hvordan det egentlig fungerer, hvordan klarsynte arbeider og generelt hvordan hele opplevelsen egentlig er. Min far som jeg har vært veldig nær gjennom hele oppveksten hadde nettopp gått bort, og siden en ulykke sjelden reiser alene, så hadde jeg også nettopp opplevd et samlivsbrudd etter 14 år sammen og med to barn. Så etter jeg hadde snakket med en venninne, tok jeg avgjørelsen. Tiden var inne, og det kunne i hvert fall ikke skade. Om ikke annet ville jeg få litt underholdning og noe annet å tenke på.

Kritisk

Som frilansjournalist bestemte jeg meg for å ta en veldig profesjonell fremgangsmåte. Jeg skulle kle og sminke meg «helt anonymt» og ikke avsløre noen fakta om meg selv til den klarsynte. Jeg skulle ikke hjelpe til når hun begynte å spå. Jeg tok til og med gifteringen i lomma og hadde tenkt å benytte den som en test. Jeg skulle spørre henne om hun visste hva jeg hadde i lomma. Med adressen klar, og bankende hjerte, kjørte jeg til Eva. Jeg ringte henne da jeg var utenfor huset hennes. Hun bodde litt utenfor sentrum i et koselig lite hus. Hagen var nok litt forsømt og overvokst, med unntak av et lite drivhus som så ut til å være meget velstelt og fullt av grønne vekster.

Naboen i gata

Jeg hadde nok sett for meg en eldre kone, siden jeg tok meg selv i å bli overrasket over at damen som kom ut var i femtiårene og kledd som en helt vanlig nabo i gata. «Heisann» sa hun med vennlig stemme og jeg ble invitert inn. Vi satte oss på kjøkkenet hennes og hun begynte å lage meg en kopp te. Jeg kjente at det var litt vanskelig å få i gang småprat, som om det ikke var noe hun var opptatt av. Hun nynnet litt på en sang mens hun satte frem to tekopper, litt fløte og en liten skål med sukker. «For deg som har en litt søt tann.» sa hun og smilte. Jeg måtte smile selv også. Jeg brukte alltid sukker i teen min. Men dette kunne jo lett tilskrives gjetting. Det var jo tross alt 50/50 sjanse for å få rett uansett.

Med lukkede øyne

Hun tok meg i hendene og lukket øynene sine. Jeg satt der, litt sånn rett opp og ned, og var litt usikker på hva jeg skulle gjøre. Og så begynte hun å snakke. Hun beskrev tegn som hun fikk til seg og hva det betydde for meg i min situasjon. Hun hoppet både frem og tilbake i tid og presiserte at «A» skjedde fordi «B» hadde skjedd tidligere. Hun snakket om hva jeg trengte og hvordan jeg skulle oppfylle disse behovene mine. Hun beskrev i detalj hvordan hendelser hadde utspilt seg i min barndom og hvordan det har brakt meg til hvor vi er i dag. Jeg kjente at jeg ble varm inni meg. Min indre profesjonelle journalist, hadde tatt en fridag. Nå var jeg bare her, i sinn og kropp, og tok imot, med kjærlighet.

Ringen i lomma

Når det hele var over, slapp hun taket i hendene mine og lente seg litt tilbake i stolen. Hun drakk litt te, og jeg gjorde det samme. Det nervøse behovet for småprat var borte. Hun kjente meg. Vi satt i stillhet og drakk opp teen vår og så på småfuglene som hoppet rund på tunet. Det var godt å bare «være». Jeg tok en siste slurk og reiste meg for å gå. Hun fulgte meg ut i gangen og jeg takket henne for en øyeåpnende lesning. Hun så på meg og sa «nå skal du bare slappe litt av og ta inn beskjedene universet har til deg. Det kan noen ganger være litt mye på en gang. Og du, den tingen i lommen din.» Jeg så overrasket opp på henne. Jeg hadde glemt det helt av, og nå kjente jeg meg nesten litt flau over min lille «plan».

Aksept

Hun fortsatte i sin sedvanlige vennlige tone «Den skal du bare legge bort. Det er en del av din fortid og du trenger ikke lenger dvele ved den. Fremtiden din ser ikke slik ut lengre.» Jeg smilte og sa «takk» nok en gang. Jeg kjørte hjem i stillhet. Ingen radio eller musikk. Når jeg kom hjem, var det første jeg gjorde å ta ringen ut av lommen min og la den bort. Hun hadde rett. Jeg trengte den ikke lenger. Jeg har møtt henne et par ganger siden, og jeg kommer nok til å fortsette med det. Det er nok mye rart der ute, og mange som påstår de har evner som de ikke har. Men at det finnes de som virkelig har evner, er jeg nå helt overbevist om.

 
 

 
Rebecca
LEDIG
 

Rebecca er synsk med sterk intuisjon. Hun har lang erfaring og en enorm kunnskap om...

 
Amanda
LEDIG
 

Amanda har 15 års erfaring fra spålinjer og er et åpent, direkte og ærlig medium som...

 
Anki
LEDIG
 

Er du ute etter en god lytter? Som kan spå deg i tarot og som virkelig tar deg på...

 
Katherine
LEDIG
 

Katherine er et medium som er veldig omsorgsfullt. Hun vil det beste for alle. Ringer...

 

Tankevekkende artikler

Spåmann

Spåmann

Som en moderne spåmann, ønsker jeg å være en guide som inviterer på astralske reiser
 
Synske damer

Synske damer

Synske damer fortsetter å utforske kraften av ren intuisjon, og utfordrer samfunnets gamle tankemønstre
 
Klarsynte Oslo

Klarsynte Oslo

Utforskningen av klarsynte i Oslo kan være et eventyr i seg selv. Kanskje finner du den innsikten du søker, eller...
 
Beste spådame i Norge

Beste spådame i Norge

Hvem er den beste spådame i Norge? Les legenden om den unge kvinnen som ble kjent over hele landet for sine unike...
 
 
 
 
21 49 20 60

Ved å bruke denne nettsiden samtykker du til bruken av cookies. Informasjon som samles inn av cookies kan inkludere hvor ofte du besøker nettsiden og fra hvilket land du surfer. Les mer