Et mjau fra den andre siden

Selv synske kan bli overrasket innimellom. Dette er en liten fortelling om en katt som gav et mjau fra den andre siden

Et mjau fra den andre siden
Et mjau fra den andre siden

For noen år siden flyttet det inn en ung katt inn til vårt hjem. Den lille glade og ville katten ble hele familiens elskling. Jeg som er spådame og klarsynt har alltid foretrukket hunder fremfor katter. Men jeg lærte raskt at denne katten ga meg masse healing og velsignelse. Slik skjedde det.

En sensommerdag dukket det opp en ukjent katt i hagen vår. Jeg hørte et mjau fra den andre siden av verandadøren og måtte ut og se. Stemmen hørtes så liten og sår ut. Den malte og søkte kontakt med min familie. Jeg la merke til den da jeg skulle ut å kjøpe medisiner, fordi min yngste sønn lå med høy feber denne dagen. Da jeg kom hjem fortalte jeg ham om den lille katten jeg hadde truffet. Han ville se katten, selv om han var syk. Vi hørte små et mjau fra den andre siden av døra så jeg lot ham gå ut, men bare for et øyeblikk.

Vel fremme i gårdsplassen kom den lille katten mjauende mot oss og ville ha kos. Jeg merket at det ikke var en villkatt. Den virket tam. Vi fikk raskt omsorg for katten, og ble bekymret for at den skulle skade seg. Alle i nabolaget vårt ble enige om at denne katten måtte tas vare på. Men de andre naboene var enten allergiske, skulle reise på ferie eller så hadde de hund.

Blikkene ble rettet mot meg og min sønn. Og jeg lot meg overtale til slutt, men bare til den opprinnelige eieren dukket opp. Jeg følte meg som sagt ikke som en typisk katteperson, men som spådame og synsk.

Naboene kom på døren og ga oss ulike katteutstyr som de hadde liggende. Blant annet kattesand, kattemat og leker. Plutselig hadde jeg alt som trengtes for å kunne passe på katten.

Den lille katten fikk navnet Lucky, det mente naboen passet ettersom de syntes katten var heldig som fikk bo hos meg som tilbyr eksperthjelp gjennom spådom og synsk guiding. Dagen etter satte jeg opp lapper med bilde av Lucky rundt i nabolaget, sli at eieren kunne kontakte meg.

Eieren kontaktet meg, men vi kom likevel frem til at min sønn og jeg skulle få beholde Lucky. Min sønn led av dårlig immunforsvar helt siden han var baby. Han fikk lett feber og infeksjoner. Det merkelige var at så fort Lucky flyttet inn til oss så ble han kvitt sine plager. Det virket som Lucky hadde en fjernhealing metode på min lille sønn.

Den lille katten viste seg å være en velsignelse for vår lille familie. Hun var usedvanlig kosete og kjærlig mot oss. Hun ønsket alle våre gjester velkommen og fulgte de til døren da de dro. Alle ble forelsket i katten. Og plutselig ble jeg et ekte kattemenneske, slik som mange andre spådamer.

Dessverre levde ikke Lucky lengre enn to år til, hun ble påkjørt. Vi savnet Lucky veldig og gråt lenge over henne. Jeg er synsk og har ved flere anledninger hjulpet andre mennesker med å få kontakt med sine avdøde dyr. Det har vært til stor hjelp for dem. Klarsynt hjelp kan være helbredende i sorgprosessen.

Jeg undret meg lenge og lurte på om Lucky skulle oppsøke meg ettersom jeg er spådame og synsk. Ikke lang tid etter hennes død skjedde det. Jeg våknet av lyder som minnet veldig om Luckys lyder. Et mjau fra den andre siden. Skraping, maling, mjauing osv. Min vakre katt. Jeg forsikret henne om at vi savnet henne og snakket ofte om henne. Jeg sa til henne at hun kunne oppsøke meg og oss når hun måtte ønske det. Det tok flere dager for meg til å komme over denne vakre opplevelsen. Og selv om jeg er spådame, var det en svært sterk hendelse. Nok et bevis på at døden ikke er slutten.

 
 

 
Angelina
LEDIG
 

Angelina er en spådame som er spesialisert innen kjærlighet på spåtelefonen. La henne...

 
Christina
LEDIG
 

Christina ble født med veldig sterke klarsynte evner. Hun jobber både med tema som...

 
Katherine
LEDIG
 

Katherine er et medium som er veldig omsorgsfullt. Hun vil det beste for alle. Ringer...

 
Dina
LEDIG
 

Dina er en kjærlig og intuitiv jordengel som elsker å formidle guddommelige budskap...

 

Tankevekkende artikler

Krystallkulen

Krystallkulen

Har krystallkulen fortsatt en relevans i dag? Fungerer krystaller egentlig? Og hvordan skal man bruke de?
 
Fjernhealer

Fjernhealer

Hva vil det egentlig si å være en fjernhealer? La oss ta et litt dypere dykk og se hvordan dette fungerer
 
Esterella spåtjenester

Esterella spåtjenester

Hva ligger i navnet Esterella spåtjenester har valgt å benytte seg av? Og hvilke mysterier skjuler seg i...
 
Sjaman

Sjaman

Har du lurt på hva en sjaman egentlig er og hva en sjaman gjør? Her skal vi ta et lite dypdykk i sjamanens...
 
 
 
 
820 97 123

Ved å bruke denne nettsiden samtykker du til bruken av cookies. Informasjon som samles inn av cookies kan inkludere hvor ofte du besøker nettsiden og fra hvilket land du surfer. Les mer

_