Nye kunder 10 min gratis

Slik kontrollerer du dine negative tanker

Siden våre bevisste og ubevisste tanker og tro har en innvirkning på vår evne til å manifestere alt vi ønsker i livet, er det viktig å holde dem positive. Så denne artikkelen vil forklare hva man skal gjøre når man sliter med negative tanker.

Slik kontrollerer du dine negative tanker
Slik kontrollerer du dine negative tanker

For å vite hvordan man skal hindre negative tanker, hjelper det å forstå hva som forårsaker dem i utgangspunktet. Negative tanker begynner med tvil. Tvilene kommer fra andres ubetenksomme og kanskje ondskapsfulle kommentarer, fordi de sårer deg og får deg til å føle deg verdiløs. Eller det kan være selvpåført. Tidligere traumer som en person aldri har blitt helbredet fra, kan få en til å tro at fordi man har lidd tidligere, så er man dømt til å fortsette å lide. En person kan også begynne å føle seg positiv om en situasjon, men bli motløs når ting aldri ser ut til å bli bedre eller forandrer seg. 

Hva bør gjøres for å stoppe negative tanker

Kontroll av negative tanker handler om å trene sinnet for å stoppe dem automatisk. Så med andre ord, så snart de oppstår, blir de raskt fjernet. Dette kan gjøres ved å vurdere raskt hver tanke. Først identifiser hva tanken er og dens betydning.

Deretter bestemmer man om tanken er viktig og riktig eller ikke. For eksempel, i tilfeller av fare og utrygghet er det normalt å føle noen negative tanker og følelser, som paranoia og frykt. Men paranoia og frykt er ikke ekte når det gjelder å holde en tale eller prøve en ny hobby. Det siste trinnet i prosessen er å bestemme hva som må gjøres med tanken.

Dette er det viktigste skrittet. Dersom tanken fortsetter, kan det føre til en stor følelsesmessig skade for en personen. Så en negativ og ikke viktig tanke kan stoppes før den gjør noen skade. Hvis tanken har noe ekte i seg, så kan en ved hjelp av litt trening legge den unna i en boks i tankene og ta den frem senere og da bearbeide den. Det hjelper å fortelle deg selv at du vil komme tilbake til tanken senere og at akkurat nå ligger den trygt der den er. 

Forenkle prosessen

Det vil være mye lettere å håndtere negative tanker hvis tre-trinns teknikken praktiseres regelmessig gjennom meditasjon. Bare sett deg i et rolig rom i en komfortabel posisjon. Deretter praktiserer du teknikken ved å forhindre at noen vonde tanker prøver å komme gjennom. Prøv å fokusere på pusten din mens du gjør dette fordi det vil hjelpe deg med å gi deg noe annet å konsentrere deg om og du slipper å bare tenke på den negative tanken og følelsen.

En kan konkludere med at alle sliter med negative tanker. Men tankene kan ikke gjøre noen skade hvis de ikke får lov til å være i sinnet for lenge og vokse til store mørke tanker. Så følg denne enkle tre-trinns prosessen for raskt å slippe dem fri. På den måten kan du leve et lykkeligere og mer positivt liv. De som sliter med tanker og følelser som må bearbeides og de ikke klarer å få bort selv kan trenge hjelp.

Oss kan du ringe om alle spørsmål du har. 

 

Vil du snakke om Slik kontrollerer du dine negative tanker ring til:

 
Ylva
Ledig
 
Spåkone, Klarsynt, Klarsynte, Spåtelefon, Tarotkort, Spåtjenester
Ylva er en synsk spådame på spåtelefonen. Hun kan spå deg i tarottv kort og er en...
 
Briana
Ledig
 
Medium, Spåkone, Eksperthjelp, Spåtjenester, Spåtelefon, Spådame

presentation kommer snart

 
Anki
Opptatt
 
Klarsynt, Eksperthjelp, Medium, Spåkone, Spådame, Spåtjenester

Er du ute etter en god lytter? Som kan spå deg i tarot og som virkelig tar deg på...

 
Carmen
Opptatt
 
Spådame, Spåtelefon, Eksperthjelp, Klarsynte, Spåtjenester

Hvis du står overfor valg i livet og trenger råd, er Carmen den du vil henvende deg...

 
 

Artikkelforslag til deg

Hva er aktiv meditasjon og hvilke fordeler har det?

Hva er aktiv meditasjon og hvilke fordeler har det?

3023 visninger

Det er magi i dette øyeblikket. Uten å gjøre noe utenom det vi allerede gjør, å være hvor som helst, bortsett fra hvor vi allerede er, og å vite hva vi allerede vet, er det magisk klart og tilgjengelig for oss å oppleve. Men det er noe som holder oss tilbake fra å få tilgang til denne magien - og det er tankene.

 
Psykiske overlevelsestips

Psykiske overlevelsestips

2243 visninger

Det er visse ting du kan gjøre for å forandre en situasjon. I dag har vi fokuset vårt på å forandre en situasjon bare ved å tappe inn i dine psykiske evner.

 
Seks tegn på at man har en sjette sans

Seks tegn på at man har en sjette sans

12406 visninger

Klarsynte har en sterkere sjette sans, som gjør at de kan føle, se, høre og lukte ting som mannen i gata ikke kan. Uten veiledning kan dette være veldig skummelt for en person som ikke forstår hva som skjer med dem. Følgende er en kort liste over seks tegn som klarsynte bør være oppmerksom på.

 
 
 
 

Prisen for å ringe vår teletorgtjeneste på 820 97 030 er 26 kr/min. Du betaler via telefonregningen

Få beskjed når vi tilbyr gratisminutter!
Feil mobilnummer
Feil e-postadresse
 

 Trykk her for å ringe nå!820 97 030 26 kr/min
Denne siden bruker cookies. Hvis du godtar dette, trykk på knappen. Les mer
Aksepterer